Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

Αθώος πέραν πάσης αμφιβολίας ο πάτερ Αντώνιος. Η κιβωτός όμως έχει περάσει στα χέρια της εταιρείας ΤΕΡΝΑ!

 Κιβωτός του Κόσμου: 20χρονη συγκλονίζει και «καίει» τον πατέρα Αντώνιο -  Καταιγισμός καταγγελιών 


Αθώος και Ελεύθερος ο π. Αντώνιος.
Αναρωτιέμαι ποιοι πρέπει να απολογηθούν, οι δημοσιοκάρφοι;;; οι πολιτικοί;;;; η Δόμνα;;;;;
Πώς θα αποκατασταθεί;;;;;
" Καταδείχτηκε εστω και αργά ,η ανακρίβεια και το ψεύδος των καταγγελιών.
Στο γραφείο της ανακρίτριας βρέθηκαν και άλλοι φιλοξενούμενοι της δομής που υποστήριξαν ότι ο 19χρονος τούς προσέγγισε ζητώντας τους να καταγγείλουν τον πατέρα Αντώνιο.
Αρμόδια πηγή αναφέρει ότι ο κατηγορούμενος προσκόμισε στην ανακρίτρια και βίντεο που αποδεικνύει ότι βρισκόταν σε διαφορετικό σημείο από τον 19χρονο, την ημέρα που ο τελευταίος καταγγέλλει ότι τον θώπευσε ο ιερέας "

7 σχόλια:

The Cave Dweller είπε...

Όχι ότι υπάρχει αληθινή ανθρώπινη δικαιοσύνη αλλά κάπως θα πρέπει να τους τσούξει λιγάκι στην τσέπη για να προσέχουν....

Επειδή λοιπόν όλα τα τσοντοκάναλα είναι πολύ ευαίσθητα στα θέματα της λεγόμενης κλιματικής αλλαγής προτείνω στους δικηγόρους του πατρός Αντωνίου, να αρχίσουν μηνύσεις εκατομμυρίων ευρώ σε κάθε τσοντοκάναλο ξεχωριστά και όσα χρήματα εκδικαστούν υπέρ του πατρός Αντωνίου να πάνε για δενδροφύτευση της Ρόδου....

Ανώνυμος είπε...

Το είχα γράψει από την πρώτη στιγμή, ότι τα διεθνή σατανικά επίγεια συμφέροντα κτυπούν την ποιμένουσα Εκκλησία, στο πρόσωπο του π. Αντωνίου, για να προχωρήσουν πιο εύκολα τα δικά τους διεθνή σατανικά σχέδια.

Ο πόλεμος μεταξύ των συνειδητών Χριστιανών, κυρίως μεταξύ των άξιων ποιμένων της Εκκλησίας, και των διεθνών σατανικών δυνάμεων, είναι συνεχής και αδυσώπητος. Στο μέλλον αυτός ο πόλεμος θα είναι ακόμα εντονότερος και σκληρότερος.
Σύμφωνα με τον Όσιο Αγιορείτη και αόρατο ασκητή Βασίλειο Καυσοκαλυβίτη (+2015), θα προσπαθήσουν να δολοφονήσουν και κάποιους συνειδητούς Χριστιανούς (ΠΡΙΝ ξεκινήσουν οι ΕΜΦΑΝΕΙΣ διωγμοί).

Είχε πει ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης, ότι όσοι ΔΕΝ πάρουν τις νέες ηλεκτρονικές κάρτες, θα τους ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ τη ζωή:
θα τους κατηγορούν με διάφορες ψεύτικες κατηγορίες και μετά θα τους φυλακίζουν για (παράδειγμα) δυο χρόνια μέχρι να γίνουν οι σχετικές έρευνες, λέγοντας τους: εάν είχατε πάρει την ηλεκτρονική κάρτα, οι έρευνες για εσάς θα γινόταν πολύ γρήγορα και δεν θα χρειαζόταν να σας ταλαιπωρούμε.

ORTHODOXIA ORTHO είπε...

Μόνο ο Θεός βγάζει από τα αδιέξοδα.
Είναι δύσκολο να είσαι Ορθόδοξος σήμερα.
Και όμως όπως είπαν οι αγ.Πατερες,είμαστε
Κλητοί στην τελειότητα.Αυτο σημαίνει ότι έχω ανάγκη
Μόνιμα Την Θ.Χαρη.Γιαυτο εκληπαρουμε για Θ.Βοηθεια.
Μη ξεχνάμε ότι αυτοί που θα πάρουν το χάραγμα,θα υποφέρουν κ αυτοί.
Και σε τελική ανάλυση,θα χάσουν κ τηνψυχη τους.

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

...γιὰ τὴν ἀκρίβεια ,

θα ὑποϕέρουν λέει χειρότερα ἀπ ὅλους...

Παναγιωτης Μακρυγιαννης είπε...

Άξιος.....

Παναγιωτης Μακρυγιαννης είπε...

Με κάλυψαν οι προλαλλησαντες,,,Δόξα τω Θεώ για όλα,,η αλήθεια πότε δεν γίνεται να κρυφτεί,,,πάντα θα βγαίνει στο τέλος μπροστά,,με αίμα βέβαια αλλά μπροστά,,,άξιος και αγαπημένος ο πατήρ Αντώνιος....για να το επιτρέψει ο Κύριος όλο αυτό έχει τους λόγους του...μόνο Εκείνος ξέρει την ψυχή μασς,,και με κάθε τρόπο προσπαθεί να μας σώσει..καλή Παναγιά να έχουμε

Λευκή είπε...

Κάπως έτσι "χτίζονται" οι Άγιοι. Άς θυμηθούμε τόν Άγιο Νεκτάριο πού είναι τό πλέον γνωστό παράδειγμα τών τρόπων πού ο Θεός μας χρησιμοποιεί ώστε από τό πικρό νά εξάγει γλυκό καί όχι μόνον.Ό π΄Άντώνιος σήκωσε καί σηκώνει ασύλληπτα βαρύ σταυρό. Ό Θεός νά τόν σκεπάζει. Καλόν δεκαπενταύγουστο, καλή Παναγιά.