Τρίτη 30 Μαΐου 2023

ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ ΣΕ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑΤΣΙΟ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΚΑΘΟΔΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ης ΙΟΥΝΙΟΥ!

 
Όποιοι λοιπόν αρνούνται το κοινό 20% και αναζητούν το μοναχικό 3% και το 4%, δείχνουν ότι έχουν μόνο εγωπαθή κίνητρα, ξεχνώντας την Ιστορία μας που απαιτεί συνένωση δυνάμεων και “Οπλαρχηγών” για το καλό του Έθνους, της νεολαίας και της δόξας της πατρίδας.
Και κάτι άλλο. Όλοι ΕΜΕΙΣ κοινωνούμε από το ίδιο κοινό ποτήριο του ΧριστούΕίμαστε αδέλφια! Και μόλις φανεί η εξουσία, τι θα κάνουμε λοιπόν; Θα βγάλουμε τα μαχαίρια ή θα δώσουμε επιτέλους τα χέρια;

Είναι ώρα πια για το “ΕΜΕΙΣ” του ΜακρυγιάννηΓια το “ΕΜΕΙΣ” όλων των Ελλήνων!

 

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΡΕΧΕΙ

Μένουν λίγα μόνο 24ώρα για να δοθούν απαντήσεις στα καλέσματα, για να φανεί ποια κόμματα ανήκουν πραγματικά στην Ελλάδα και ποια στα αδιέξοδα “εγώ” τους, αρνούμενα αδελφός τον αδελφό και συμπολεμιστής τον συμπολεμιστή, όταν οι Τούρκοι είναι έξω από τα τείχη! Ενώ τα Σκόπια αρπάζουν την Μακεδονία, η Βόρειος Ήπειρος φυλακίζεται και διώκεται και πάλι, η Κύπρος κινδυνεύει σοβαρά,  και ο Παγκόσμιος Πόλεμος, στρατιωτικός, οικονομικός και ίσως και βιολογικός, μαίνεται
Τα “θηρία” δεν σταματιούνται με “χάδια”, αλλά με συντεταγμένες, οργανωμένες κοινές δυνάμεις, όπως χρόνια τονίζει το Μακεδονικό Κόμμα, που έχει φαίνεται μελετήσει βαθιά τον Μέγα Αλέξανδρο και τις τακτικές νίκης και διακυβέρνησής του, όπως και εκείνες του Βασιλείου Β΄ της Μακεδονικής Δυναστείας και του Αγίου Βασιλέως Ιωάννη Δούκα Βατάτζη
 

29 σχόλια:

ΚΑΥΣΟΜΠΛΟΓΚΙΤΗΣ είπε...

Το να συμπορευτεί ο Νατσιός και η "ΝΙΚΗ" με τον πρώην αγαπημένο εργολάβο του πατρός Μητσοτάκη και τον Βε(βη)λόπουλο, τον αμετανόητο "εκδότη του Ιησού του Ιδίου" που θα πήγαινε και με τον διάολο κατά δήλωσή του, για να σώσει υποτίθεται την χώρα, θα ήταν μία νόθευση του λόγου του και των θέσεων της "ΝΙΚΗΣ" και μόνο.
Ιδίως μετά από όσες κατηγορίες εκτοξεύτηκαν ΑΝΕΥ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ εις βάρος τους, κάτι που δείχνει και την ποιότητα των ανθρώπων που την πολεμούν.
Ο χρόνος δουλεύει για τη "ΝΙΚΗ" και όσο μένει μακριά από ψευτοενώσεις ΚΑΙ ψευτοσυμπορεύσεις που κρύβουν ΚΑΠΕΛΩΜΑΤΑ, τόσο θα αυξάνει την δύναμή της.
Όσο δεν εκτίθεται σε στημένες συνεντεύξεις-επιθέσεις με τα ντόπερμαν της "ενημέρωσης", τόσο θα σκούζουν τα σκυλιά που θέλουν να την φάνε!
ΞΥΔΙ!

Άγνωστος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...


ΚΑΥΣΟΜΠΛΟΓΚΙΤΗ Αδελφε εαν κατι πρεπει να χαρακτηρίζει όσους πραγματικά αγωνιούν και έχουν ένα λόγο ειναι υπέρβαση και ο ρεαλισμος ο συντονισμός με την νεα εκλογικη πραγματικότητα.Δεν χωρούν κατινίστικες λογικές ,ο αγωνας και ο στοχος ειναι πανω απο μικροτητες και υστεροφημίες .Μακάρι να ταπεινωθούν ολοι τους για το καλό της Ελλάδας και όχι των παραταξεων τους ...

Μαρίνα 11 είπε...

Υπάρχουν δύο ειδών αρρώστιες στην πολιτική.

1. Θέλω να είμαι αρχηγός ή προσκολλούμαι σε έναν αρχηγό η κόμμα. Βασίζω τις ελπίδες μου σε αυτόν.
2. Είμαι προσκολλημένος σε μια ιδέα ή σε ένα σύστημα. Πιστεύω λοιπόν ότι μόνο το σύστημά μου θα σώσει την Ελλάδα. Αυτή η περίπτωση είναι και η πιο ύπουλη γιατί οι προσκολλώμενοι νομίζουν ότι είναι ανιδιοτελείς επειδή δεν προβάλουν τον εαυτό τους.

Προτάθηκε η συνεργασία μια φορά, δυό φορές, τρεις. Δεν βγαίνει, τι να κάνουμε; Αν δηλαδή ο Θεός θέλει να στείλει έναν βασιλιά για να μας σώσει εμείς τι θα πούμε; "Είμαστε δημοκράτες, δεν θέλουμε να σωθούμε με αυτό το σύστημα.";

Νομίζω μια φορά πρέπει να λέμε την γνώμη μας, μετά να τα αφήνουμε όλα στον Θεό και να προσευχόμαστε.
Μαρίνα12

Diavatis είπε...

Μακριά από τέτοιες συνεργασίες δασκαλε!! Με το πρώτο νεύμα του Κυριάκου στον Προδρομο θα διασπαστούν και θα πετύχει το σκοπό του!!! Μυριστηκε ο Πρόδρομος ο δήθεν πατριώτης ότι υπάρχει ψωμί με την συνεργασία με το δάσκαλο και θέλει να χωθεί!! Όλοι αυτοαποκαλούνται πατριώτες! Βρωμάει η φάση με τον εργολάβο παιδιά. Από Βελόπουλου πάντως έφαγε πόρτα. Έχουμε πολλά να δούμε και να ακούσουμε μέχρι τις εκλογές. Ο πόλεμος στην Νίκη θα ενταθεί και θα είναι πολύ βρώμικος. Μακριά από τετοιες συνεργασίες που μπασταρδευουν την ταυτότητα!!!!

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

ΜΗΝ ΜΙΛΆΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΕΣ ,ΔΙΌΤΙ Ο π.ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ _https://www.mixcloud.com/Focusfm/%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%80%CE%B1%CE%B8%CE%B9%CE%BF%CF%85-290523/?fbclid=IwAR1SaQApEmbSz7o0HLQmNtP4E80H8QvWquBX-Sdzm-ED4OMJ_srVzCLNzaM

Μην βιαστείτε να τον κατακρινετε ειναι ο μονος σαν καλαμια στον καμπο που μιλει πνευματικα .

- είπε...

Ο Εμφιετζόγλου θεωρεί πατριωτική δύναμη τον Βελόπουλο; Άκυρο και στους δύο.

kyrios είπε...

Ότι έχει ορίσει ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός θα γίνει.
Δόξα το Θεό πάντων ένεκεν

Ανώνυμος είπε...

... και τελικά μας κομμάτιασαν τα κόμματα ...
Να δεις τι σου χω για μετά
https://www.youtube.com/watch?v=dO_Ps8yp4ww

Προσωπικά είχα μία ελπίδα σε αυτές τις εκλογές τόσο τις Ελληνικές όσο και στην Τουρκία. Για μεν την Ελλάδα έλπιζα ότι θα ξεκινήσει το ανεβοκατέβασμα όμως τα πραγματικά δεδομένα άλλα δείχνουν. Για δε την Τουρκία έλπιζα ότι η "πτώση" του Ερντογάν θα μπορούσε να είναι ΚΑΙ πολιτική "πτώση" καθώς δεν έχει διευκρινιστεί.
Που καταλήγουμε λοιπόν;
Είναι πολύ πιθανό πλέον να μπούμε σε άγριες καταστάσεις με ψηφιακά νομίσματα και νέες ταυτότητες και οργουελικό έλεγχο των πάντων. Το χρονικό όριο της ατζέντας 2030 δεν φαντάζει καθόλου απίθανο να πραγματοποιηθεί με τα σημερινά πραγματικά δεδομένα.
Γι' αυτό σας εκλιπαρώ να επικεντρωθούμε στην ομόνοια. Ας ξεφύγουμε από αυτό το χρονικό σημείο που περνάμε με κάποιας μορφής διχασμού και ας δούμε το τι έρχεται. Δεν έχει σημασία είτε ψηφίσατε είτε δεν ψηφίσατε. Δεν έχει σημασία όποιο κόμμα και αν ψηφίσατε. Δυστυχώς έρχονται και άλλοι διαχωρισμοί. Δεν μπορείτε ακόμη να φανταστείτε τι έρχεται. Και οι επόμενοι διχασμοί θα είναι χειρότεροι ... να είστε σίγουροι (δεν μπορώ να επεκταθώ δυστυχώς, αλλά μπορεί ο καθένας να φανταστεί κάποια από αυτά που έρχονται και άλλα ... δεν μπορεί καν να τα φανταστεί).
σ.σ. Για τον λόγο αυτόν δεν παίρνω καμία θέση δημόσια, αλλά και ούτε προσπαθώ να πείσω κανέναν από τους φίλους μου. Αντιθέτως τους λέω να προχωρήσουν σε αυτό που τους υπαγορεύει η συνείδησή τους. Με κάποιες αρχές βέβαια. Ό,τι κάνουν να το κάνουν με συναίσθηση προς το γενικότερο συμφέρον. Ας το δούμε και λίγο πνευματικά το θέμα:
1) Ο Θεός επεμβαίνει μέσα στην ιστορία του ανθρώπου αναλόγως την πνευματική κατάσταση του λαού
2) Τελικά το σχέδιο του Θεού γίνεται
3) Το κακό (ή την κακή επιλογή) το παίρνει ο Θεός και το μετατρέπει σε καλό (σύμφωνα με τον Άγιο Παϊσιο).
4) Έχει πολύ μεγάλη σημασία η ΔΙΑΘΕΣΗ!!! Και όχι τελικά η επιλογή. Δηλαδή αναγνωρίζουμε ότι μέσα στον βούρκο των παθών μας άνετα μπορεί να κάνουμε λάθος κινήσεις. Όμως αν έχουμε καλή διάθεση ο Θεός μετατρέπει την λάθος κίνηση σε κάτι ωφέλιμο και εκ-παιδευτικό.
Ας μην στρεφόμαστε λοιπόν κατά των αδελφών μας λόγω μίας πρόσκαιρης χρονικά περιόδου. Δεν έχει σημασία αν ψήφισε ή αν δεν ψήφισε κάποιος. Δεν έχει σημασία αν είναι υπέρ του ενός ή του άλλου κόμματος. Σημασία έχει το "γιατί" το κάνει. Και ο Θεός θα ξεπλέξει το κουβάρι που εμείς επειδή βιαζόμαστε το περιπλέκουμε χειρότερα.
Σας ευχαριστώ που διαβάσατε το παραπάνω. Είχα να γράψω 8 μήνες περίπου και πήρα αφορμή με αυτά που διαδραματίζονται σήμερα στον τόπο μας. Πιστεύω ότι δεν θα σας ξανα-απασχολήσω άλλο. Αλλού είναι ο "ΤΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ". Άλλη είναι η "δουλειά μας" ΤΩΡΑ, ΕΔΩ κάτω στη γη.
Πιστεύω για αυτό γίνονται όλα αυτά. Για να στρέψουμε το κεφάλι και το νου μας προς τα πάνω. Ή μάλλον για να το πω καλύτερα: Να στρέψουμε το κεφάλι προς τα μέσα στην καρδιά μας - εντός μας. Και όχι γύρω μας.
Καλή συνέχεια και σας ευχαριστώ για την παρέμβαση.

Διατηρητέος είπε...

ΝΙΚΗτές και ΝΙΚΉτριες, φοβάμαι ότι δεν καταλαβαίνετε ή δεν θέλετε να καταλάβετε το εξής :
Δεν θα σταθώ τόσο στην οποια θετικη διαφήμιση δεχθηκα το ΝΙΚΗ από μεγάλα συστημικά ΜΜΕ.
Θα εστιασω στην ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ που υπέστη από τέτοια ΜΜΕ και σίγουρα το έκαναν γνωστό, όσο και αν δεν γίνεται εύκολα αντιληπτό.
Παρακαλώ λοιπον θερμά για την εξής απάντηση από όλους εσάς που θα πρέπει να είστε ενημερωμένοι :
Ποιά άλλα μικρά κόμματα (πλην βεβαίως Βαρουφάκη και ίσως Τζήμερο για ευνόητους λόγους), υπέστησαν κάτι αντίστοιχο ?
Περιμένω ...

Dionisis Ts είπε...

Αγαπητε Τρελογιάννη δυο πράγματα. Πρώτον, αν θες να ενωθουμε ξεροι-χλωροι οι πατριώτες για το καλό της πατρίδος, τότε ξεκίνα απο αύριο αγώνα να ενωθεί και η Ορθοδοξία με τη Ρωμαιοκαθολική εναντίον της Νεας Τάξης Πραγμάτων. Θα μου πέις, μα πίσω απο τη ρωμαιοκαθολίκη είναι η Νέα Τάξη. Αυτο σου φωνάζουμε κι εμείς. Πέραν της Νίκης,οι λοιποί πιόνια του συστήματος. Δεύτερον, όσον αφορά τον Πατέρα Καρπαθίου και το focus υιοθέτησαν μετα λύπης μου, χωρίς ιδιαίτερο άγχος, και σχολίασαν αρνητικά επ αυτού την κατάπτυστη συκοφαντία του Φλαμή απο την εφημερίδα Πελοπόννησο περί συσχετισμού του Υποψήφιου Βουλευτή Τσίρωνη (αδερφός μου) της Νίκης με τη Δίκη της Πισπιρίγκου ως μάρτυρας υπεράσπισης. Αν αυτό σε εσένα υποδεικνύει πνευματική κατάσταση και όχι πλάνη, τότε καληνύχτα και απόψε και αύριο το πρώι.

hpt300@gmail.com είπε...

Σωστά τα λες Αδελφέ! !

hpt300@gmail.com είπε...

Τελικά τραβάς μεγάλο ζόρι με ΝΙΚΗ! στο κάτω -κάτω δεν είναι μόνο ο Νατσιος στη ΝΙΚΗ..

bunda69brasil είπε...

Ρὲ μᾶγκες μᾶς ἔχετε πρήξει τὸ κεφάλι μας μὲ τὸν κάθε πατριώτη. Ἐγὼ ρωτάω καὶ παρακαλάω νὰ μποῦνε ὄχι 7 ἀλλὰ 17 κόμματα

στὴν Βολή, νὰ δῷ ποιός ἔχει τὰ ἀρχίδια ὅταν φέρουν τὶς Πρέσπες τοῦ Αἰγαίου νὰ παραιτήσῃ ὅλους τοὺς βολευτές του, συνεχῶς

ἔτσι ὥστε ἡ χώρα νὰ ὁδηγηθῇ σὲ ἐκλογὲς καὶ σὲ συνεχὴ ἀκυβερνησία ὥστε ποτὲς μὰ ποτὲς νὰ μὴν ψηφισθῇ κανενὸς εἴδους

συμφωνία τοῦ Αἰγαίου. Τί νὰ τὸ κάνῳ ὅταν μποῦνε 17 μπατριωτικὰ κόμματα, νὰ παντελονιάζουν 10 χιλιαρικάκια στὴν τσέπη,

ὁ Μητσοτάκουλας εἴτε ἔχει 151 εἴτε 181 νὰ φέρῃ τὶς Πρέσπες τοῦ Αἰγαίου καὶ οἱ μπατριῶτες νὰ οὐρλιάζουν σὰν τὶς χήρες στὸ

κρεβάτι. Τὸ ἐρώτημά μου εἶναι ἕνα, τί θὰ κάνουν οἱ μπατριῶτες ὅταν ὁ Κούλης φέρει τὶς Πρέσπες τοῦ Αἰγαιίου, θὰ σκούζουνε

καὶ θὰ παντελονιάζουν τὰ 10 χιλιαρικάκια, ὅπως στὶς Πρέσπες τῆς Μακεδονίας;

Ἂν εἶναι ἔτσι, τότες ἂς πᾶνε στὸ διάλολο οἱ μπατριῶτες καὶ νὰ διαλυθῇ αὐτὸ τὸ κωλοχανεῖο ποὺ λἐγεται κρᾶτος.

Περιμένω μία ἀπάντηση σὲ αὐτὸ ἀκριβῶς τὸ ἐρώτημα, ἂς ἀφήσουν τὸν Χριστὸ καὶ τὴν

Ὀρθοδοξία στὴν ἄκρη, γιατί πολὺ ἀγιαστούρα ἔχει πέσει τὸν τελευταῖο καιρὸ καὶ ἀπὸ τηγανίτα τίποτες. Μὴν ἔχουμε

Καρατζεφέρη Νο 2. Μιλάω τὴν γλῶσσα τοῦ πεζοδρομίου γιατί τὸ πολὺ Savoir-Vivre μᾶς ἔχει κάνει μαλθακοὺς τὰ τελευταῖα 50

χρόνια, πολὺ τάκτ ἔχει πέσει καὶ πολλὰ βουτυρόπαιδα ἔχουμε γεμίσει.

Εὐάγγελος Χ.Ο. είπε...

Αγαπητέ ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗ

ο Βελόπουλος να πάει να συμμαχήσει με τον ''εξαποδίτη'',
κατά τα λεγόμενά του.
Ο Εμφιετζόγλου δεν είναι αξιόπιστο σημείο αναφοράς ώστε να προσίδει αξία σε καλέσματα
και κελεύσματα τέτοιου είδους.

Μην ξεχνάς ό,τι ο Βελόπουλος έχει ιδαιτέρως βεβαρημένο παρελθόν και δεν έχει έμπρακτα μετανοιώσει για τις πράξεις και τα λεγόμενά του.

Με τα τωρινά δεδομένα...

Σημ.Ο αδελφός του πολιτεύεται και εκλέχθηκε βο(υ)λευτής με την εγκληματική γαλάζια συμμορία που έχει παραχωρήσει ο Θεός για να μας παιδεύει.

Εν κατακλείδι...μόνον ΝΙΚΗ και να είναι ευλογημένο.

Ευχαριστώ!



Άγνωστος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Sotiria είπε...

Νομίζω ότι όσοι ψήφισαν τη Νίκη, είναι γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο. Ότι δεν συνεργάζεται με ανθρώπους που έχουν διαφορετικές αντιλήψεις. Πώς θα συνεργαστεί με τον Βελόπουλο που έγραψε το Ιησούς και Δίας και πουλούσε τις ανύπαρκτες επιστολές; Υπάρχει μια μερίδα κόσμου που θέλει αυτά τα ιδανικά για τα οποία γράφει ο Νατσιός χρόνια τώρα. Πώς τόσα χρόνια όλοι τον επικροτούσαν και δημοσίευαν τα άρθρα του και ξαφνικά όλοι έπεσαν να τον φάνε;
Πήγαν ψήφισαν πολλοί το ΕΝ.Α. Ωραίος συνασπισμός, δεν λέω, αλλά με 0 πιθανότητες να μπει στην Βουλή. Αν κάποιος έχει τη δυνατότητα να μπει έστω και με 3%, γιατί να μην τον υποστηρίξουμε; Βλέπουμε την πορεία του και την επόμενη φορά πράττουμε ανάλογα.
Ή μήπως δεν έχουμε την υπομονή μετά από τόσες δεκαετίες που εναλλάσσονται τα ίδια κόμματα στην εξουσία κι έχουν ήδη ψηφίσει αντίχριστους νόμους;
Τουλάχιστον ο Νατσιός είναι σταθερός στις απόψεις του. Τι να λέει κι αυτός ο έρμος ο Νικολόπουλος που πηγαίνει όπου φυσάει ο άνεμος για να βγει σώνει και καλά βουλευτής; Δεν είδα κανέναν να μιλάει γι'αυτόν. Ή μήπως αυτός δεν αποτελεί απειλή;

ORTHODOXIA ORTHO είπε...

Ψάχνουμε την τελειότητα ....πλάνη ! Εδώ κ χρόνια αν ρωτούσε κάποιος καλογερια στο Όρος θα έβλεπες την αντίθετη άποψη. Μερικοί ήσαν βασιλικοί,άλλοι έλεγαν " οποίος ψηφίσει τον τάδε πολιτικό θα δώσει λόγο στο Θεό".. κ κάποιοι πίστευαν κάτι αλλα κόμματα.

Αφήστε τις έριδες!Πρέπει να είμαστε ενωτικοί με την αλήθεια όμως,
Ανεξαρτήτως εάν κάποιοι έκαναν λάθη και απορριψαντες το ψεύδος,λαλειτε την αλήθειαν έκαστος κατά του πλησίον του.Πρεπει να μας ενώνει το ίδιο Πνεύμα.

Όπως κ να έχει το ζήτημα ελεύθερα αποφασίζει ο καθενας και θα δούμε πως θα κυλήσει αυτή η τετραετία.

Μάρω είπε...

Αυτό που με χάλασε με τη ΝΙΚΗ, και νομίζω τους περισσότερους είναι το ότι διέδιδαν ότι κάνουν υπακοή,κι ότι έχουν ευλογία από γνωστό γέροντα. Αυτό το διέδιδαν άτομα κατ ιδίαν σε μένα προσωπικά. Δεν μιλώ για γνωστά πρόσωπα. Αυτό νομίζω είναι που μας δίχασε.

ORTHODOXIA ORTHO είπε...

11.06 Να μας φωτίζει Ο Θεός σε όλη τη ζωή μας! Έχουμε ο καθένας τον πνευματικό του και καταθέτουμε τους προβληματισμούς μας,τα αμαρτήματα ,τις τάσεις κ τα λάθη μας.την απόφαση μας ελεύθερα.
Και πάντα με τις επιλογές που κάνουμε δεν τα γνωρίζουμε όλα .
Απλά ψηφίζουμε με προσευχή ότι ο υποψήφιος δεν θα προδοσει.Αυτη είναι η δική μου άποψη ανεξαρτήτως εάν γίνει.Φυσικα όλα τα χρόνια αυτό κάναμε μερικοί ...πλην όταν κάτι δεν πήγαινε καλά,όλοι έλεγαν " Εσείς τους ψηφίσατε"...Αυτό,δεν μπορεί να συνεχιστεί γιατί ο λαός έχει εξουθενωθει και έχει καταπιεστεί σε όλα τα επίπεδα.
Ας αρχίσουμε να αλλάζουμε την ζωή μας όσο μπορούμε εμείς προς το ορθό κ θα αλλάξουν κ οι άλλοι.
Ναι φταίμε κι εμείς,αλλά δεν φταίμε μόνο εμείς διότι το είδαμε πλέον από όλα τα κόμματα σχεδόν κατα καιρούς.
Έχει Ο Θεός!

Α.Κ. είπε...

Μία φορά βρίσκεται προ των πυλών της Βουλής ένα κόμμα με χριστιανούς και το παρόν μπλογκ έχει.... ενστάσεις. Τί να πει κανείς! Ο Θεός να μας φωτίσει όλους.

Α.Κ. είπε...

Λοιπόν, η αρνητική προβολή ΔΕΝ είναι διαφήμιση! Αρκετά με την καραμέλα αυτή. Ακόμα, σου θυμίζω, για μία ακόμα φορά, ότι προώθηση κόμματος από το σύστημα έγινε με το Ποτάμι! Θυμάσαι;;; Με το ΝΙΚΗ δεν έγινε τίποτα τέτοιο! Υφίσταται ένας πόλεμος κατά του ΝΙΚΗ. Μεγάλα συστημικά ΜΜΕ δεν έκαναν διαφήμιση στο ΝΙΚΗ! Είσοδος μικρών κομμάτων στην βουλή, αυξανει το αναγκαίο ποσοστό για αυτοδυναμία του πρώτου κόμματος !!!!! Και μόνο αυτό το επιχείρημα θα έπρεπε να σε πείσει. Είσοδος του ΝΙΚΗ στην βουλη δυσκολεύει την αυτοδυναμία του Μητσοτάκη !!! Πόσο πιο απλά να στο πούμε!!! Δεν προτιθεμαι να χαλάσω την καρδιά μου με κανέναν για το ΝΙΚΗ αλλά νισαφι πια ! Δεν θα επανέλθω. Ο,τι μας φωτίσει ο Θεός από δω και πέρα.

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Το παρών μπλογκ έχει μάθει να σκέπτεται κάτι που το δεν είδαμε να συμβαίνει σε όσους καταπίνουν την ευσεβή προπαγάνδα των πολιτικών κομμάτων .

Γράφει ένας αδελφός :
{Τελικά κάποιοι έχετε φανατιστεί πάρα πολύ. Ψηφίστε ό,τι νομίζετε, αν αυτό πιστεύετε πως θα κάνει καλό στην πατρίδα μας. Ακόμα και την Νίκη. Από κει και πέρα ομως, μην μας κοροϊδεύετε ότι δεν υπήρξε Χριστοκαπηλεία ή επίκληση στο θρησκευτικό συναίσθημα. Δεν γίνεται να βαζεις στο επικρατείας τον αρχοντάρη του αγίου Παϊσίου και να πληρώνεις διαφημίσεις προώθησης (συγκεκριμένα) της ανιψιάς του αγίου Παϊσίου. Δεν γίνεται να πληρώνεις το πρώτο θέμα, να σε παίζει 3η-4η είδηση για το πώς ξεκινάς τις εκδηλώσεις σου. Δεν είναι εφαμαρτη η προσευχή, εφαμαρτη είναι η επίδειξη της προσευχής. Αυτό είναι ο φαρισαϊσμός, σύμφωνα με αυτά που διάβασα στους Πατέρες της Εκκλησίας. Δεν γίνεται να κυκλοφορεί κολάζ με Νατσιο και άγιο Παΐσιο από τα φερέφωνα σου και να μην βάζεις τέλος σε αυτή την πρακτική. Δεν γίνεται να βγαίνει ο κύριος Μακρής να λέει ότι είστε οι εκλεκτοί του Θεού ή "ψηφίστε χωρίς να αμαρτάνετε" και εσείς να κατεβάζετε την γυναίκα του στα ψηφοδέλτια σας. Δεν γίνεται να κυκλοφορεί η αστεία εφημερίδα που ξεπλένει (ποδοσφαιρικά) τον Μαρινάκη και να κάνει τον Νατσιο μεγάλο Κωνσταντίνο ή Ιουστινιανό. Δεν γίνεται να αναπαράγει η ιστοσελίδα της Νικης επιστολές ανώνυμου μοναχού που εκθειάζει τον Νατσιο. Δεν γίνεται τα μέλη σου να τρέχουν να πάρουν ευλογία από λυκοποιμένα και να αναρτούν οι θρησκευτικές ιστοσελίδες το φωτογραφικό υλικό και το περιεχόμενο της επίσκεψης. Μισήστε με ελεύθερα ή καθίστε και σκεφτείτε. Σαν χριστιανός δεν έχω χρέος να ψηφίσω κάτι που απλά αποτελείται από Χριστιανούς. Σαν χριστιανός έχω χρέος να έχω τα μάτια μου δεκατέσσερα και να αποφεύγω (όσο μπορώ) τις διαφορές πλάνες. Και φυσικά την Θεομπαιξία. Κρίμα για τα (ουκ ολίγα) αξιόλογα πρόσωπα που ασχολούνται και πολιτεύονται με την Νίκη. Ειναι και τα μεγαλύτερα θύματα της υπόθεσης.}

Συμμεριζόμαστε απολυτα τα οσα γραφτηκαν παραπανω ως απάντηση στους συναισθηματικούληδες Χριστιανούς μας ,ωστόσο πιστεύουμε ότι υπάρχει ένα νέο τοπίο εκλογικό μετά την την 21η Μαιου .
Πρέπει γιαυτο να είμαστε ρεαλιστές και πραγματιστές. Πρέπει να μην βλέπουμε τον δέντρο μονο (την νικη ) αλλα το δασος την μεγάλη εικονα .

ORTHODOXIA ORTHO είπε...

Παρεμβαίνω πάλι κ συγνώμη για την παρεμβολή ,πολύ σωστά μίλησε ο διαχειριστής του μπλοκ.
Προσωπικά επειδή παρακολουθούσα βουλή ,έβλεπα πως απουσίαζαν μονίμως όμως οι αξιότιμοι κατά τα άλλα βουλευτές τους οποίους ο λαός ψήφισε κ πληρώνει φυσικά εκτός ελαχίστων βουλευτών.

Αυτά όλα θα τα δούμε,όλα παίζουν ρόλο!
Επίσης,δεν υπήρχε αντιπολίτευση ,εκτός ολίγων .
Που να τα βγάλει πέρα κανείς με όλα αυτά που υπογράφονται νύχτα,από όλα σχεδόν τα κόμματα.
Αν δεν έχεις πυγμή ,δύναμη,να αντιδράσεις. Εδώ χρειάζεται να υπάρχουν κ άλλες φωνές κ τώρα βλέπουμε κ θέλουμε να δούμε πατριωτικού χώρου.
Όπως είπε σωστά ο διαχειριστής κοιτάζουμε το δέντρο κ όχι το δάσος.
Αυτή την γνώμη έχω.Και θα ήθελα να είναι σεβαστή!
Χαίρετε εν Κυρίω κ Ο Θεός να δώσει τον φωτισμό Του στον κόσμο Του.Αμην!

Α.Κ. είπε...

Το κουρασαμε. Για να τελειώνουμε, ποιον προτιμάς; Για να δούμε και το αισθητήριο σου. Εμείς, εντάξει, μας έχει ξεγελάσει είκοσι χρόνια ο δάσκαλος. Εσύ που είσαι έξυπνος και δεν πέφτεις στην παγίδα, τί προτείνεις; Συγκεκριμένα. Από τα υπάρχοντα κόμματα που θα κατέβουν, όχι το ΙΔΑΝΙΚΟ.

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Κοίτα ή πραγματικά δεν καταλαβαίνεις τι λέμε ή τρολαρεις κουβέντα να γινεται.Εχουμε ξεκαθαρίσει με κάθε ευθύ τρόπο ότι τιμάμε τον ΔΑΣΚΑΛΟ Νατσιο, έχουμε δημοσιεύσει στο παρελθόν κείμενα του και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε όταν θα εχουμε έμπνευση .Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.Η νίκη δεν ειναι ο δάσκαλος ,αυτός ειναι η βιτρίνα.Ωστόσο μετά την 21 μαιου υπάρχει ενα νεο τοπίο που έχει διαμορφωθεί και ως ρεαλιστές το λαμβάνουμε υπόψη μας .Εαν εισαι αριστερός θα στηρίξεις κωνσταντοπουλου εαν εισαι πατριωτης και χριστιανος δεν υπαρχουν πια αλλες επιλογες.Σημερα φαγαμε και μια καταπρακιά μονο με την φωτογραφια που ειδαμε..https://trelogiannis.blogspot.com/2023/06/blog-post_87.html

Geoper είπε...

Εμείς θέλουμε να ξαναγράψεις. Και χαιρόμαστε που σε διαβάσαμε ξανά μετά από τόσον καιρό.

Ανώνυμος είπε...

Geoper σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Όμως επειδή συναισθάνομαι ότι κάνω λάθη, δεν θέλω να επηρεάζω και άλλους.
Η μοναδική πρόταση που μπορώ να κάνω (και στο παρόν μπλοκ) είναι το εξής:
Το βιβλίο που αναφέρεται στον Άγιο Πορφύριο "Βίος και Λόγοι" το θεωρώ το καλύτερο βιβλίο επειδή οι συμβουλές του Αγίου είναι καταπληκτικές για την εποχή μας. Νιώθω ότι είναι σα να μιλάει για να μας προετοιμάσει για αυτά που έρχονται (είναι ο μοναδικός τρόπος αντιμετώπισης και δεν υπάρχει άλλος). Εκεί πρέπει να εστιάσουμε. Όχι στον φόβο και την απελπισία. Αλλά στην μοναδική ελπίδα μας στον Θεό. Να περιφρονήσουμε το κακό. Πως; Μα με το να στρέφουμε τη σκέψη μας στο καλό.
Αυτό λοιπόν το βιβλίο το έχουν πάρει και το έχουν ηχογραφήσει διαβάζοντάς το. Αν μπορείτε με κάποιο τρόπο βάλτε το ακόμη και στο αυτοκίνητο να το ακούτε συνέχεια. Να εντρυφήσετε στους λόγους του. Όχι μόνο να το ακούσετε. Το επαναλαμβάνω ... να εντρυφήσετε. Βάλ' τε το ξανά και ξανά να το ακούτε.
Εγώ το προσπαθώ. Μην νομίζετε ότι επειδή κάνω την πρόταση, εγώ τα έχω εντρυφήσει. Από ενθουσιασμό μιλάω. Και ξέρετε πολύ καλά ότι δεν φτάνει μόνο ο ενθουσιασμός.
Η πρόταση λοιπόν και στο παρόν μπλοκ είναι να βάζει κατά καιρούς διάφορα αποσπάσματα που βρίσκονται στο youtube.
Ένα δείγμα είναι εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=dHNjhrfAJTk
Και εδώ (αν και είναι όλο το βιβλίο και υπάρχουν πολλά βίντεο ανάγνωσης όλου του βιβλίου) :
https://www.youtube.com/watch?v=XwU3TyEV4GI
https://www.youtube.com/watch?v=HQ9ngsbrkHs
Σας ευχαριστώ και πάλι.

Geoper είπε...

Papi, όλοι είμαστε άνθρωποι και κάνουμε λάθη. Ο Θεός αναγνωρίζει την καλή πρόθεση και βοηθάει να φωτίζεται - έστω και λίγο - ο νους του καθενός. Και του ανθρώπου που τα μοιράζεται και αυτού που τα διαβάζει. Οπότε μη νιώθεις τόσο βαριά την ευθύνη. Αυτό δείχνει ότι είσαι μαλλον μια πολύ ευαίσθητη ψυχή.
Αν θέλεις, γράφε κάποιες φορες, για να μην χαθούμε τελείως.
Όσο για το βιβλίο, θα το παραγγείλω στο βιβλιοπωλείο που πηγαίνω και θα το έχω μέσα στις επόμενες μέρες.
Σε ευχαριστώ.