Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Η Τσιπρέικη αντιπολίτευση ...

May be an image of text that says 'Αυτοί που είχαν ψηφίσει την Βουλγάρα καθαρίστρια Κουνεβα να γίνει Ευρ βουλευτής..... αναρ ω τιούνται τωρα τω πώς από αχθοφόρος έγινε σταθμάρχης....Dνs'

3 σχόλια:

Όρθιος Λόγος είπε...

Είναι το ίδιο; Ή να το πούμε αλλιώς: δεν επιτρέπεται η καθαρίστρια όταν ψηφίζεται να γίνει βουλευτής; Άλλο το ρουσφέτι κι άλλο το δικαίωμα καθενός να βάλει υποψηφιότητα και να εκλεγεί βουλευτής.

Ανώνυμος είπε...

Αδελφέ το θέμα είναι αυτός που εκλεγουμε να πληρεί τις προϋποθέσεις για την θέση που προορίζεται και εδώ υπάρχει θέμα με αυτόν που εκλεγει εάν πληρεί τις προϋποθέσεις του εκλέγειν.

Όρθιος Λόγος είπε...

Συμφωνώ μαζί σου και επαυξάνω. Ας προσέχουμε τι ψηφίζουμε λοιπόν. Όμως άλλο να έχουμε ψηφίσει λάθος κι άλλο να σε διορίζει το κόμμα σε θέση που εξαρτώνται άμεσα οι ζωές των ανθρώπων. Αυτό έγινε στην περίπτωση του σταθμάρχη. Δεν φτάνει που διορίστηκε στο υπουργείο Παιδείας ήθελε να πάει σε άλλη θέση για να παίρνει περισσότερα χρήματα βάζοντας σε κίνδυνο ζωές ανυποψίαστων επιβατών. Δεν είναι το ίδιο με τη θέση της Κουνεβα. Προφανής ο λόγος.