Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Όλες οι μαμάδες είναι ίδιες...

 Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι άνθρωποι γονείς που σκοτώνουν τα αγέννητα βρέφη τους με τις δολοφονίες των εκτρώσεων, ας συνετισθούν-διδαχθούν από τα ά-λογα (χωρίς λογική) ζώα, που φροντίζουν και προστατεύουν τα μικρά τους γεννήματα.

Ανώνυμος είπε...

Και τα παιδάκια επίσης .....

Ανωνυμος είπε...

Βλέπεις αντί να γίνονται ήδη στο γυμνάσιο από τις πρώτες κιόλας τάξεις, σεμινάρια αντισύλληψης προσπαθούν να δηλητηριάσουν τις ψυχούλες μικρων παιδιων του δημοτικού με ανωμαλίες και θέματα που δεν είναι παιδικα. Πάρα πολλές μαθήτριες γυμνασίου λυκείου κακώς μεν, έχουν όμως σεξουαλικές σχέσεις και δυστυχώς καταλήγουν σε χασάπηδες γιατρούς για εκτρώσεις.

Ανώνυμος είπε...

Ήμαρτον ! Το νά κάνει κανείς σε δεκατετράχρονα παιδιά σεμινάρια αντισύληψης είναι μεγάλη πτώση . Η εφηβεία πρέπει νά είναι μία περίοδος αγνότητος . Αυτό πρέπει νά διδάσκεται . Ποιός θα μιλήσει στα παιδιά για την θεώρηση του γάμου ? Θα πεί κανείς οτι πρέπει νά είμαστε πραγματιστές . Ο πραγματισμός είναι , αφού είμαστε τέτοιοι νά πάμε νά χαθούμε . Τί θα διδάξουμε στα παιδιά ? Πώς θα νεκρώσουν την ψυχή τους , αλλά θα αποφύγουν τις συνέπειες ? Ωραία ηθική για εφήβους , αλλά και για ενήλικες !

Μάχη είπε...

Σεμινάριο αντισύλληψης;; Δηλαδή να κάνουν την αμαρτία με προφυλάξεις;; Μήπως εννοούσατε κατήχηση για την κατά Θεόν εγκράτεια;;

Ανώνυμος είπε...

Ζηλιάρικαααααα !!!