Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Κρίμα ρε Μάρθα!!

 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομαΘέλησες να καείς κι εσύ κι έτρεξαν αυτοί που σε "αγαπούν" να εκπληρώσουν την τελευταία σου επιθυμία!!
Το θέμα εδώ όμως είναι άλλο: Έγινε κανονικά εξόδιος ακολουθία και μετά αποτέφρωση!?!Πως επιτρέπει η εκκλησία να γίνεται αυτή η ασέβεια, κάψιμο σε σώμα βαπτισμένο και μυρωμένο;
Τι είναι τα μυστήρια και οι ακολουθίες της εκκλησίας; Πανηγυράκια στα οποία ικανοποιούμε χατηράκια και επιθυμίες;;; Οφείλει η Εκκλησία να βάλει τέλος σε αυτά τα αδιανόητα φαινόμενα, που ο κάθε αδαής "πιστός" επιβάλλει το θέλημά του για να εκπληρώσει την τελευταία επιθυμία τού συγγενή του!! Στους γάμους βλέπουμε ένα σωρό παρατράγουδα, στις βαπτίσεις το ίδιο, τώρα καί στις κηδείες η εκκλησία προσαρμόζεται στα τερτίπια καί στις πλάνες του καθενός;!;!;
Είναι πολύ σοβαρό τό θέμα, αντανακλά την πνευματική ασθένεια 
 της Εκκλησίας συνολικά!
Θωμαή Στεφανοπούλου
 
 
Θωμαή ΣτεφανοπούλουΜπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "3:16 MM Σήμερα το τελευταίο αντίο στη M... pontosnews.gr … Στο Î' Νεκροταφείο Αθηνών στις 12 TO μεσημέρι συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές θα πουν TO τελευταίο αντίο στη Μάρθα Καραγιάννη n οποία έφυγε από τη ζωή στα 82 της χρόνια. Μετά τη νεκρωσιμο ακολουθία n σορός θα μεταφερθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας. Το θρίλερ με την τελευταία επιθυμία της ηθοποιού κράτησε αρκετές ώρες, καθώς ένα λάθος από TO γραφείο τελετών δημιούργησε πρόβλημα στην αποτέφρωση."

 

3 σχόλια:

Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ είπε...

Από όσα ελάχιστα άκουσα η κηδεία της ηθοποιούς ήτο πολιτική.
Κατά τα άλλα το μόνο σίγουρο είμαστε πλέον.....''δι' ευχών των αγίων πανηγυρτζίδων ημών.

Σταύρος Πετράκης είπε...

Η Εκκλησίας της Ελλάδος, με την εγκύκλιο 2959 που έχει εκδώσει το 2014, απαγορεύει να τελείται εξόδιος ακολουθία σε έχουν επιλέξει την αποτέφρωση. Στην Αθήνα πάντως, υπάρχει μία Εκκλησία, που από εκεί φεύγουν οι νεκροφόρες για Ριτσώνα!!!

Ανώνυμος είπε...

Σωστοτατο! Οι λίθοι κεκραξονται! Αφού οι αρχιερεύς και οι λοιποί Φαρισαίοι σιωπούν! Μπράβο στην Θωμάη!