Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Έλα σιγά σιγά να μπαίνουμε στην τελευταια πίστα ....

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ 14.05.2022 17:08 Μ.Γκέιτς: <<Χρειαζόμαστε έναν ηγέτη για τον πλανήτη>> -Ζητούν την δημιουργία του <<Μεγάλου Αδερφού>> Newsroom email: info@pronews.gr <<Υπάρχει πρόβλημα ηγεσίας και και με τις πλατφόρμες>> f"

6 σχόλια:

Γεωργιος είπε...

Ας μπουμε. Ξερουμε με ποιον είμαστε και που παμε

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

...στά χέρια τοῦ Θεοῦ...
οὔτως ἤ ἄλλως...

πλήν, ἡ εὐχή μας ἀς εἶναι,
ἀπελθέτω ἀπ’ ἐμοῦ τὸ ποτήριον τοῦτο...

The Cave Dweller είπε...

Μέχρι και στα δάση :

https://greenbusiness.gr/special/9359/vodafone-paroysiazei-to/

Νικόλαος Κόλλιας είπε...

Αββάς Παμβώ
«Αλήθεια γέροντα, θα αλλάξουν οι συνήθειες και οι παραδόσεις των χριστιανών και δεν θα υπάρχουν Ιερείς στις εκκλησιές; Και ο Γέροντας απάντησε: «Εκείνο τον καιρό θα ψυχραθεί η αγάπη των πολλών και θα πέσει μεγάλη θλίψη. Θα γίνουν επιδρομές εθνών. Μετακινήσεις λαών, αστάθεια στους βασιλείς, ανωμαλία στους κυβερνήτες, οι Ιερείς θα γίνουν άσωτοι και οι Μοναχοί θα ζούν με αμέλεια. Οι Ηγούμενοι θα αδιαφορούν για τη δική τους σωτηρία αλλά και του ποιμνίου τους. Θα είναι όλοι τους πρόθυμοι και πρώτοι στα τραπέζια και εριστικοί. Οκνηροί στις προσευχές αλλά πρόθυμοι στην καταλαλιά, έτοιμοι για κατηγορία. Δεν θα θέλουν ούτε να μιμούνται ούτε να ακούνε βίους και λόγους Γερόντων, αλλά κυρίως θα φλυαρούν και θα λένε «αν ζούσαμε κι εμείς στις μερες τους, θα αγω-νιζόμασταν και εμείς». Οι Επίσκοποι πάλι των καιρών εκείνων θα δείχνουν δουλικότητα προς τους ισχυρούς, θα βγάζουν τις αποφάσεις ανάλογα με τα δώρα που θα παίρνουν και δεν θα υπερασπίζονται τους φτωχούς, όταν θα κρίνονται. Θα θλίβουν τις χήρες και θα καταταλαιπωρούν τα ορφανά. Ακόμη θα εισχωρήσει και στον λαό απιστία, ασωτία, μίσος, έχθρα, ζήλεια, φιλονικία, κλεψιά, μέθη, έξαλλες διασκεδάσεις, μοιχεία, πορνεία, φόνοι και διαρπαγές». Είπε τότε ο αδελφός: «Και τι θα μπορεί να κάνει κανείς σε τέτοιους δύσκολους καιρούς;» Και ο Γέροντας απάντησε: «Παιδί μου, σε τέτοιες ημέρες θα σωθεί εκείνος που θέλει και προσπαθεί να σώσει την ψυχή του και αυτός θα ονομαστεί μέγας στη Βασιλεία των Ουρανών».

Αναστασία είπε...

Συμφωνώ, φίλε μου. Αυτό σκέφτηκα κι εγώ μόλις είδα την σχετική διαφήμιση. Πρώτα τα καίνε οι ίδιοι, και μετά εγκαθιστούν μηχανισμούς παρακολούθησης για υποτιθέμενη προστασία από τη φωτιά..

GeorGRE είπε...


Αφήστε τους.
Είναι ανόητοι.
Στην ουσία ετοιμάζουν
τη θέση του "Ιωάννη".