Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Άγιος Παΐσιος : Έπρεπε να φυλάτε τα χειροκίνητα...


Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, γένι και κείμενο που λέει "Θα γίνει ΜΕΓΑ‘ΛΗ καταστροφή στον κόσμο και δεν θα κυκλοφορούν καύσιμα, πετρέλαια κλπ. Για αυτό, έπρεπε να φυλάτε τα χειροκίνητα στις φάμπρικες και στα χωριά, έπρεπε να φυλάτε τους γαϊδάρους και τα μουλάρια, γιατί θα κάνετε εσείς το έργο των γαϊδάρων>>. Άγιος Παίσιος"

"Θα γίνει μεγάλη καταστροφή στον κόσμο και δεν θα κυκλοφορούν καύσιμα, πετρέλαια κλπ. Για αυτό, έπρεπε να φυλάτε τα χειροκίνητα στις φάμπρικες και στα χωριά, έπρεπε να φυλάτε τους γαϊδάρους και τα μουλάρια, γιατί θα κάνετε εσείς το έργο των γαϊδάρων. Θα κοπανίζετε τις ελιές και θα τις σφίγγετε σε ένα πανί, να στάζει και να τρώτε το λάδι".
Μαρυρίες Προσκυνητών Γέροντας Παίσιος ο Αγιορείτης, τόμος Β'
σελ. 359, 360
 
Μα και ο Άγιος Πορφύριος στον ίδιο παρανομαστή: 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Άγιος Πορφύριος: "Θα πέσει φτώχεια και μετά θα γίνουν τρομερά πράγματα και εγώ παρακαλώ το Θεό να φυλάξει τα παιδάκια σου!" Και τI να κάνουμε γέροντα; -"Να είστε εξομολογημένοι και κοινωνημένοι..." YouTube: Όπως έζησα τον Άγιο Πορφύριο. Συνέντευξη με τον π. Λάμπρο Φωτόπουλο ΡΑΔΙΟΧΡΗΣΤΟΤΗΤΑ (Gus Tsin)"

Δεν υπάρχουν σχόλια: