Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Και οι 3 αρχηγοί του ναζιστικού τάγματος Αζόφ στα χέρια των Ρώσων .Το τι έχουν διαπράξει κατά της ορθόδοξης ανατολής μετά το πραξικόπημα του 2014 δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψουν.


  

Εντωμεταξύ το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας: Το "Azovstal" απελευθερώθηκε από τους μαχητές Το έδαφος του εργοστασίου Azovstal στη Μαριούπολη, όπου μια ομάδα Ουκρανών μαχητών του Azov «είχε αποκλειστεί από τις 21 Απριλίου, πέρασε πλήρως υπό τον έλεγχο του ρωσικού στρατού. Αυτό ανακοίνωσε χθες το βράδυ ο επίσημος εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, υποστράτηγος Ιγκόρ Κονασένκοφ, λέγοντας ότι συνολικά 2.439 άνθρωποι έχουν παραδοθεί από τις 16 Μαΐου. 

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, τατουάζ και εσωτερικός χώρος 

Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης δημοσιεύουν πλάνα που δείχνουν πώς ερευνώνται εξονυχιστικά άτομα με στρατιωτικές στολές για τατουάζ ή ναζιστικά σύμβολα.

 

ΣΟΚ! Αμερικανός καθηγητής: Αξιωματικοί του ΝΑΤΟ στο Azovstal μπορεί να έχουν σκοτωθεί και ακρωτηριαστεί από τους Αζοφίτες

Αμερικανός καθηγητής: Αξιωματικοί του ΝΑΤΟ στο Azovstal κατακρεουργήθηκαν Στο μεταξύ μια άλλη διάσταση του θέματος με τους Νατοϊκούς που βρίσκονταν στο Αζοφσταλ δίνει Αμερικανός καθηγητής. Ο καθηγητής διεθνών σχέσεων στο Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ (ΗΠΑ) Μάικλ Μπρένερ δεν αποκλείει ότι υπήρχαν αρκετοί αξιωματικοί του ΝΑΤΟ στη Μαριούπολη στο Azovstal , «τους οποίους οι μαχητές του εθνικού τάγματος "Azov" σκότωσαν και στη συνέχεια ακρωτηρίασαν τα σώματά τους για να σώσουν τις δυτικές κυβερνήσεις από την αμηχανία».Σύμφωνα με τον Αμερικανό καθηγητή, υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι δεν υπήρχαν μόνο ξένοι μισθοφόροι στο Azovstal - εθελοντές, αλλά και ολόκληρες μονάδες «σταλμένες να βοηθήσουν το Κίεβο από τις κυβερνήσεις τους»

Δεν υπάρχουν σχόλια: