Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

Προσκύνημα στο Άγιον Όρος

Πρωταγωνιστές:  (πρώτο μέρος)

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Τρελογιαννης Χριστος Ανεστη σε σενα και ολους ...Με συγχωρεις αλλα εχει πολλα αφιερωματα για το Αγιο ορος... τι αναγκη εχουμε να δουμε αφιερωμα του αθεου Θοδωρακη του ποταμιου και μαλιστα σε ενα ωραιο μπλοκ σαν το δικο σου;; στο αλλο αφιερωμα του που ειδα ειχε παει σιμωνοπετρα, βατοπαιδι, και οπου αλλου πηγε... δεν ακουστηκε ουτε μια φορα η λεξη Χριστος.... ερωτησεις μονο για τα αμπελια, τα ηλεκτρικα πανελ, το φαγητο μετα τον θανατο του πατερ Επιφανιου, μαλιστα αφησε και υπονοουμενα για μερικες μονες, που μαλλον δεν τον δεχτηκαν, οτι ειναι φανατικοι και δεν πανε με το ρευμα της εποχης (δεν κανανε και ενεση) και αλλα "ωραια"... πραγματικα αυτο το θεωρω παρωδια αφιερωμα για την ποιοτητα του blog σου εκτος αν το ανεβασες για να φανει η βλακεια του Θοδωρακη (αν και απο τον τιτλο δεν δειχνεις κατι τετοιο)

Άγγελος είπε...

Θεοδωράκης στο Άγιο όρος μπορεί να ασπάστηκε την ορθόδοξη πίστη.καλο ε και έχει περάσει και η πρωταπριλιά

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Προς Unknown 28 Απριλίου 2022 - 12:02

Εαν μας παρακολουθεις καιρο εχουμε ιδιαίτερη ενοτητα πο ονομάζουμε "αγιορειτικο ταξιδι" ,εκεί εχει πληθώρα δημοσιεύσεων και με πολλα βιντεο αφιερωμένα στο άγιον όρος .

Δεν μας εμποδίζει σε τίποτα όμως να αναδείξουμε κάθε ματιά του ευλογημενου τοπου σε ολες του τις εκφράσεις στην τελικη ο καθεις φωτιζει τους τοπους και τις ψυχές όπως ιδιος το καταλαβαινει ...

Μας προκαλεί ιδιαίτερη θλίψη που καθώς φαίνεται ο συγκεκριμένος Δημοσιογράφος εάν και έχει πάντα ποιοτική ματιά σε ότι κάνει διαφωνεί κανείς ή συμφωνεί ,είναι Άθεος ο καημένος!

Μας προκαλεί επίσης ιδιαίτερο άλγος να διαβάζουμε από Χριστιανούς ωσάν του λόγου σου τέτοια στενάχωρα σχόλια με τόση μιζέρια και στενοκεφαλιά .κρίμα .Να το κοιτάξεις δεν σε τιμά .