Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Η σχολή της Φρανκφούρτης, ο Σόρος και η διάλυση των Δυτικών Κοινωνιών

Ο κινέζος θεωρητικός της στρατηγικής Σουν Τζου έλεγε: «Όλος ο πόλεμος βασίζεται στην παραπλάνηση».

Στις 24 Οκτωβρίου 1918 ξεσπά στη Ρωσία η μεγάλη ένοπλη Εργατική Επανάσταση. Στις 25 Οκτωβρίου 1918 σχηματίζεται το πρώτο συμβούλιο των επιτροπών του λαού (Σοβιέτ) και η Ρωσία μετατρέπεται πλέον σε Σοβιετική Ένωση.

Οι ηγέτες της Ρωσικής Επανάστασης περιμένουν ότι η Επανάσταση θα μεταδοθεί σαν πυρκαγιά και σε όλες τις άλλες δυτικές χώρες (Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Αγγλία, ΗΠΑ κ.λπ.). Αλλά η επανάσταση δεν επεκτάθηκε. Το 1922 με πρωτοβουλία του Λένιν διοργανώθηκε στο Ινστιτούτο Μαρξ-Ένγκελς στη Μόσχα μια συγκέντρωση με θέμα: «Γιατί η επανάσταση δεν εξαπλώνεται και τι πρέπει να γίνει». Μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν ο Γκέοργκ Λούκατς Ουγγροεβραίος αριστοκράτης γιος τραπεζίτη και Νο 2 θεωρητικός του Μαρξισμού μετά τον ίδιο τον Μαρξ. Καθώς και ο Γουίλι Μούζενμπεγκ ο οποίος πρότεινε ότι "οι διανοούμενοι έπρεπε να οργανωθούν και να υπονομεύσουν τις Δυτικές Κοινωνίες από «μέσα» ώστε να φανεί ότι ο Δυτικός Πολιτισμός «βρωμάει». Πρέπει να καταστραφούν οι δομές και οι αξίες του Δυτικού πολιτισμού έτσι ώστε να είναι εύκολη η επιβολή της δικτατορίας του προλεταριάτου στις Δυτικές χώρες". Ο Λένιν πέθανε το 1924 και ο Στάλιν εξεδίωξε τους Λούκατς, Μούζενμπεγκ και τους υποστηρικτές τους. Ο Λούκατς εγκαταστάθηκε στην Γερμανία όπου προέδρευσε στην πρώτη συνεδρίαση μιας ομάδας κομμουνιστών ψυχολόγων και κοινωνιολόγων. Στην ουσία ήταν η ίδρυση της σχολής της Φρανκφούρτης. Ονομάσθηκε σχολή της Φρανκφούρτης (άτυπος τίτλος) για να περιγράψει όλους τους διανοούμενους που συνδέονται με το Ινστιτούτο Κοινωνικών Ερευνών του Πανεπιστημίου της Φρανκφούρτης.

(Η Φρανκφούρτη είναι το «κάστρο» της οικογένειας Ρότσιλντ. Το έμβλημα της πόλης είναι η «κόκκινη ασπίδα» – Ρότσιλντ – και εκεί εδρεύει το Γερμανικό Χρηματιστήριο και η Μπούντεσμπανκ ή Κεντρική Τράπεζα της Γερμανίας – όχι τυχαία βέβαια).

Έτσι δημιουργήθηκε μια νέα δεξαμενή σκέψης (think tank). Η σχολή της Φρανκφούρτης πιστεύει ότι είναι σαφώς πιο αποτελεσματικός τρόπος η άλωση των Δυτικών Κοινωνιών μέσω του συνδυασμού Μαρξισμού και ψυχολογίας. Η ένωση του Μαρξ και του Φρόιντ θα ήταν η «μήτρα» ώστε να δημιουργηθεί μια νέα «ιδεολογία» που θα μπορούσε να σπάσει τις ιδεολογικές αρχές και τις δομές του αστικού κράτους.

Το 1930 διευθυντής του Ινστιτούτου γίνεται ο Μαξ Χορκχάιμερ. Η Σχολή χρηματοδοτήθηκε από τον Φέλιξ Βέιλ γιο ενός από τους μεγαλύτερους Γερμανοεβραίους Βιομηχάνους. Στην ουσία χρηματοδοτήθηκε από την οικογένεια Ρότσιλντ. Οι Ρότσιλντ εξάλλου μέσω του Τραπεζίτη Μαξ Βάρμπουργκ είχαν χρηματοδοτήσει και τη Ρωσική Επανάσταση με στόχο να αναλάβουν την έκδοση του Ρωσικού Νομίσματος – Ρούβλι. Όποιος ελέγχει το νόμισμα, είναι και το αφεντικό μιας χώρας.

Οι πολιτικοί δικαστικοί και όλοι οι άλλοι θεσμοί είναι απλώς αναλώσιμοι υπάλληλοι αυτού που ελέγχει την έκδοση του νομίσματος. Ο Χορκχάιμερ είχε ασπασθεί τον «Πολιτιστικό Μαρξισμό» του Λούκατς και πιστεύεται ότι μπορούσε να αναπτυχθεί σαν ιδεολογία και να επικρατήσει σιγά – σιγά πολιτιστικά στις Δυτικές Κοινωνίες.

Πίστευε ότι θα μπορούσε να δημιουργήσει «συνείδηση» και τρόπο ζωής στους πολίτες των Δυτικών ανεπτυγμένων οικονομικά κοινωνιών. Έφερε κάποια μέλη στη σχολή όπως ο Έριχ Φρομ και ο Βίλχελμ Ράιχ καθώς και έναν νέο μεταπτυχιακό φοιτητή τον Χέρμπερτ Μαρκούζε. Το σημαντικότερο ρόλο όμως θα τον έπαιζε ο Τέοντορ Αντόρνο καθώς και ο Αντόνιο Γκράμσι.

Όλοι πίστευαν ότι ο πολιτισμός διαμορφώνει την συνείδηση μιας κοινωνίας. Έτσι πίστευαν ότι οι αξίες του Δυτικού Πολιτισμού έπρεπε να διαλυθούν και να αντικατασταθούν από τις αξίες της Μαρξιστικής Σχολής της Φρανκφούρτης δημιούργησαν ουσιαστικά ένα πανίσχυρο κέντρο εξουσίας που σιγά σιγά θα επέβαλε τις αρχές του και την ιδεολογία του σε παγκόσμιο επίπεδο.

Όμως το 1933 επικρατεί το Ναζιστικό κόμμα στη Γερμανία. Η σχολή διαλύεται και μεταφέρεται στην Αμερική. Εκεί επανιδρύεται με τη βοήθεια του Πανεπιστημίου Κολούμπια. Στο Κολούμπια η σχολή της Φρανκφούρτης επιβάλει τις απόψεις της χρησιμοποιώντας δύο εργαλεία:

  1. Την κριτική θεωρία. Είναι η θεωρία να ασκείς στοχευμένη κριτική και να επικρίνεις κάθε θεσμό και σύστημα αξιών της Δυτικής Κουλτούρας αρχής γενομένης από την οικογένεια και τα παραδοσιακά σεξουαλικά ήθη.
  2. Την πολιτική ορθότητα η οποία είναι η χρήση λέξεων και συμπεριφορών που δεν θεωρούνται «προσβλητικές» για καμία ομάδα ανθρώπων π.χ. η λέξη κίναιδος απορρίπτεται και αντικαθίσταται από τη λέξη ομοφυλόφιλος ή γκέι.

Η πάλη των τάξεων μεταξύ προλεταρίων και καπιταλισμών αντικαθίστανται από την τάση μεταξύ καταπιεσμένων ομάδων ανθρώπων με τους καταπιεστές.

Η σχολή της Φρανκφούρτης χρησιμοποιεί τις «καταπιεσμένες» ομάδες σαν πολιορκητικό κριό εναντίον του Δυτικού Πολιτισμού.

Καταπιεσμένες είναι οι γυναίκες οι οποίες όχι μόνο πρέπει να βγουν στην παραγωγή αλλά πρέπει να απελευθερωθούν και σεξουαλικά από τον καταπιεστή άνδρα. Η μήτρα της οικογένειας ή σύζυγος και μητέρα πρέπει να μπορεί να έχει σεξουαλικές σχέσεις ελεύθερα έξω από την οικογένεια.

Καταπιεσμένη ομάδα ανθρώπων είναι οι γκέι. Πρέπει να έχουν όχι μόνο ισότιμη μεταχείριση αλλά αν είναι δυνατόν να επιβάλλουν τις αρχές τους στην κοινωνία (γάμοι μεταξύ γκέι και υιοθεσίες παιδιών κ.λπ.).

Καταπιεσμένη ομάδα είναι οι χρήστες ναρκωτικών, πρέπει η κοινωνία να αποδεχθεί την ελεύθερη χρήση ναρκωτικών ώστε οι πολίτες να εξαρτηθούν από τις «ουσίες». Έτσι θα είναι πιο ευάλωτοι να αποδεχθούν μια νέα τάξη πραγμάτων.

Σε πολλές χώρες της Δυτικής Ευρώπης και στις ΗΠΑ η χρήση ναρκωτικών είναι σχεδόν ελεύθερη. Καταπιεσμένη ομάδα είναι αυτοί που αγαπούν τις σεξουαλικές διαστροφές. Η κοινωνία πρέπει να αποδεχθεί αυτές τις διαστροφές.

Στην Ολλανδία υπάρχει κόμμα παιδεραστών που παίρνει μέρος στις εκλογές. Ενώ στην Γερμανία υπάρχουν 150 Μπουρδέλα ζώων (τα καημένα τα ζώα). Οι μετανάστες είναι επίσης μια καταπιεσμένη ομάδα και θα πρέπει να «ομογενοποιηθούν» με τις Δυτικές κοινωνίες, να γίνουν πολυπολιτισμικές. Αυτοί που δημιουργούν τους πολέμους και τους μετανάστες, παρουσιάζονται σαν προστάτες τους. Ακριβώς τα ίδια θύματα και αυτοί όπως και οι πολίτες των χωρών υποδοχής.

Η Σχολή της Φρανκφούρτης δημιουργεί έναν εντακάλογο:

  1. Δημιουργία του αδικήματος του ρατσισμού.
  2. Συνεχή αλλαγή για να δημιουργηθεί σύγχυση.
  3. Την διαδικασία σεξ και την ομοφυλοφιλία στα παιδιά. Δεν θα είναι παράξενο αν σε λίγα χρόνια στις έδρες των σχολείων σαν καθηγητές κάθονται γκέι χρήστες ναρκωτικών.
  4. Την «κατάκτηση» των σχολείων και των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Το σχολείο δημιουργεί συνείδηση και χαρακτήρα, γι’ αυτό τα παιδιά πρέπει να φεύγουν νωρίς από την οικογένεια, στα 3 τους χρόνια και να πηγαίνουν στα προνήπια και στα νήπια ώστε να διαμορφώσουν τον χαρακτήρα που θέλουν οι εξουσιαστές.
  5. Την τεράστια μετανάστευση ώστε να καταστραφεί η «εθνική ταυτότητα». Το 1923 ο Ντυνάν γράφει το βιβλίο η «κοιλάδα των ρόδων». Εκεί ο Ντυνάν αναφέρει για την εισροή μεταναστών στην Ευρώπη τα έτη 2018 και 2019. Πώς ο Ντυνάν ήξερε για την μετανάστευση από το 1923;
  6. Την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και την απελευθέρωση των ναρκωτικών.
  7. Την υπονόμευση των εκκλησιών. Οι εκκλησίες είναι τεράστια πολιτικά κέντρα εξουσίας που επηρεάζουν εκατομμύρια πιστούς. Μέσω των εκκλησιών πρέπει να περάσουν οι αρχές της Σχολής της Φρανκφούρτης.
  8. Ένα αναξιόπιστο νομικό σύστημα με προκατάληψη εις βάρος των θυμάτων κάθε εγκλήματος.
  9. Την εξάρτηση από το κράτος και τις κρατικές παροχές. Τα χρήματα που πληρώνει κάθε εργαζόμενος και εργοδότης σαν εισφορές τα διαχειρίζεται ένα διεφθαρμένο κράτος και τα χρησιμοποιεί με αδιαφανείς τρόπους.
  10. Τον έλεγχο και την αποχαύνωση δια μέσου των Μ.Μ.Ε. Αυτό ισχύει απολύτως σήμερα.
  11. Την ενθάρρυνση της διάλυσης της οικογένειας. Όλα τα τηλεοπτικά σήριαλ αυτό ακριβώς προπαγανδίζουν.

Το σλόγκαν είναι απλό: «Θα κάνουμε τη Δύση τόσο διεφθαρμένη ώστε να βρωμάει».

Η Σχολή πιστεύει ότι υπάρχουν δύο τρόποι επανάστασης:

  1. Η πολιτική
  2. Η πολιτιστική

Η πολιτιστική επανάσταση κατεδαφίζει τα πάντα εκ των «έσω». Το σχέδιο είναι μακροπρόθεσμο και επικεντρώνεται στην οικογένεια, την εκπαίδευση, τα μέσα ενημέρωσης, το σεξ και τον λαϊκό πολιτισμό. Η σημασία της ψυχολογίας της μάζας έχει αυξηθεί πάρα πολύ από τις σύγχρονες μορφές προπαγάνδας. Από αυτές η πιο ισχυρή είναι αυτή που ονομάζεται «εκπαίδευση». Επίσης η μουσική μαζί με τους στοίχους και με διαρκή επανάληψη είναι πολύ αποτελεσματική στην διαμόρφωση της συνείδησης.

Μέσω του Πανεπιστημίου της Κολούμπια οι αρχές της Σχολής της Φρανκφούρτης έχουν κυριαρχήσει πλήρως στα Πανεπιστήμια στα οποία οι μαθητές διδάσκονται ότι πρέπει να αντικατασταθεί η λογική με την «πολιτική ορθότητα». Επίσης πολύ αποτελεσματικά είναι τα ψυχεδελικά ναρκωτικά LSD, χάπια κ.λπ. Η σχολή διοργανώνει στο Γούντστοκ έξω από την Νέα Υόρκη από τις 15 – 17 Αυγούστου το 1969 ένα τεράστιο Φεστιβάλ. Είναι μεγαλύτερη προπαγάνδα της διάδοσης των ναρκωτικών στην ιστορία.

Η σχολή δημιουργεί το Ινστιτούτο Τάβιστοκ και το Ινστιτούτο εφαρμόζει τους «ψυχολογικούς χειρισμούς» στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης. Το Τάβιστοκ κάνει έρευνες πώς μπορεί να σπάσει (να ελεγχθεί ψυχολογικά) με επιστημονικό τρόπο ακολουθώντας συγκεκριμένα βήματα ένας άνθρωπος ή μια κοινωνική ομάδα.

Λέγεται ότι οι Μπίτλς ήταν δημιούργημα του Τάβιστοκ και την μουσική και τους στοίχους των τραγουδιών τους έγραψε ο Τέοντορ Αντόρνο μέλος της σχολής της Φρανκφούρτης. Σήμερα ο κυριότερος εκπρόσωπος της σχολής είναι ο Τζορτζ Σόρος.

Ο Gyorgy Schwartz (Τζορτζ Σόρος) είναι χάζαρος (Μογγολοεβραίος) από την Ουγγαρία, μεσίτης της οικογένειας Ρότσιλντ. Προωθεί φανατικά τις αρχές της σχολής της Φρανκφούρτης δημιουργώντας ιδρύματα που τα ονομάζει «ανοιχτές κοινωνίες» που εκεί λειτουργούν όλες οι αρχές της. Διαχειρίζεται τεράστια κεφάλαια παίζοντας με τα νομίσματα και τις οικονομίες των διάφορων χωρών πάντα κάτω από την εποπτεία των Ρότσιλντ. Μετά τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, ίδρυσε το κράτος – εταιρεία Σκόπια, έχει αλλάξει το όνομά του α) για να μην εμφανίζεται η καταγωγή του, β) γιατί η αλλαγή ονόματος είναι μια παραδοσιακή συνήθεια των χαζάρων – όπως είναι για τους Χριστιανούς το βάπτισμα.

Προωθεί το μεταναστευτικό, τους γκέι (γκέι στα νιάτα του και ο ίδιος), τα ναρκωτικά και όλα όσα εκπροσωπεί η σχολή της Φρανκφούρτης. Είναι το αφεντικό των Βαλκανίων και ελέγχει όλες τις κυβερνήσεις και τις αντιπολιτεύσεις στα Βαλκάνια. Στην Ελλάδα έχει στενές σχέσεις με αυτούς που στα Ελληνικά ονομάζονται Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Αλέξης Τσίπρας κατέβηκε στις Δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «Ανοιχτή πόλη», για να δείξει την υποταγή του στις «Ανοιχτές Κοινωνίες» του Σόρος.

Πολλές, πολλοί θα αναρωτηθούν πώς είναι ένας αριστερός σαν τον Τσίπρα μπορεί και κάνει δεξιά πολιτική. Όμως αν παρακολουθήσει προσεκτικά τα νομοσχέδια που ψηφίζονται δεν είναι τίποτα άλλο παρά οι αρχές της σχολής της Φρανκφούρτης.

Για να περάσουν όμως αυτές οι αρχές πρέπει ο Ελληνικός λαός να εξαθλιωθεί οικονομικά ώστε να δεχθεί τα πάντα. Η σχολή της Φρανκφούρτης δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα Χαζαρικό δημιούργημα στην υπηρεσία μιας νέας Παγκόσμιας Τάξης. Έχει επικρατήσει πολιτιστικά στα περισσότερα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενώ το σύστημα της παιδείας έχει στόχο την αποδοχή των αρχών της σχολής, που εμφανίζονται σαν προοδευτικές ιδέες.

Οι δημιουργοί της σχολής της Φρανκφούρτης πρέπει να χαμογελούν ευτυχισμένοι από εκεί πάνω που βρίσκονται γιατί ο σπόρος που έσπειραν έχει βλαστήσει και απλώνεται συνεχώς.

Τραπεζικός

3 σχόλια:

Dimitris D είπε...

Αυτό που περιγράφει είναι η Καμπάλα:
https://hristospanagia3.blogspot.com/2019/02/blog-post_48.html
Που είναι ακριβώς το αντίθετο από τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό.
Ορθοδοξία: η θεραπεία του ανθρώπου από την αμαρτία με την βοήθεια του Θεού ώστε να αποκατασταθεί η σχέση του με τον Θεό και τον συνάνθρωπο.
Καμπάλα:η θεραπεία του Θεού από τον άνθρωπο μέσω της σεξουαλικής απελευθέρωσης, την ένωση των ανθρώπων με τα "πνεύματα"(δαιμόνια) και της ένωσης όλων των θρησκειών. Την τέλεια τεχνική της ένωσης ανθρώπων-δαιμόνων θα την διδάξει ο Αντίχριστος όταν έρθει,αφού γίνει η ένωση των θρησκειών.

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Οι δημιουργοί της σχολής τής Φρανκφούρτης...πιθανότατα...

βρίσκονται "κάπου" όπου το χαμόγελο αποτελεί, μία τροπον τινά βασανιστική ανάμνηση...
και αφόρητη υπενθύμιση τής...
μεγάλης ευκαιρίας γιά αιώνια ζωή, που πετάχτηκε στα σκουπίδια...

...

πέραν τούτου όμως και επί τής ουσίας

τα ν ε ο τ α ξ ί τ ι κ α φυντάνια τής εν λόγω σχολής,
είχαν απεναντί τους έναν κόσμο
ήδη διαβρωμένο και σε... κάμποση αποσύνθεση, από τον ύπουλο και τάχα (ευρωπαϊκό) "διαφωτισμό"...

που με τον δήθεν "ορθό λόγο" του,
είχε κάνει την ανθρώπινη σκέψη ένα

αχανές μπερδεμένο κουβάρι

και ο οποίος σαν σκοταδιστική λαίλαπα και έχοντας ώς πατρονες, τούς ήδη πανίσχυρους τοκογλύφους,
β ο ύ τ η ξ ε την εξουσία από τούς
βάρβαρους, τούς τ ά χ α χριστιανούς βασιλιάδες και αριστοκράτες

και τούς... τάχα ιερωμένους συνεργάτες τους, τα φερεφωνα του εγκόσμιου μονάρχη (τού λεγομενου πάπα και ποντίφικα
και άρχοντα του Βατικανού...)

που... λυμαίνονταν επίσημα και...θεσμοποιημενα την δυτική Ευρώπη γιά αιώνες
και που παρηκμασμένοι πλεον λάτρευαν τα μετάξια τους και την τρυφηλή τους ζωή ως μία...απόλυτη και ύψιστη....θεότητα...!

Εμμανουήλ είπε...

Ο σατανάς περιμένει τους αμετανόητους διεθνείς σατανιστές, για να τους πάρει μαζί του στην αιώνια και ατελεύτητη κόλαση.
Είναι πολύ πιθανό ότι πολλοί από τους αμετανόητους διεθνείς σατανιστές, θα έχουν ένα κακό τέλος ΚΑΙ πάνω στη γη (εκτός από την αιώνια κόλαση, η οποία θα τους "φιλοξενήσει").