Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

«Καί τό ὄνοµα αὐτοῦ; Ἐµβόλιος…»(Kατάθεση λόγου θεολογικοῦ περί τῆς ὑποχρεωτικότητας)

Επανάληψη _Με όσα φρικτά συντελούνται στα άρρωστα μυαλά δεσποτάδων της Ελληνόφωνης Ορθοδοξίας, έχουμε ανάγκη τον καθάριο λόγο του πατερικού και ρωμαίγικου λόγου . 

Ζούμε σε ένα δυστοπικό και ανάποδο κόσμο .(Βαθιώτης) Πολιτικοί που υπηρετούν την φασιστίζουσα νέα τάξη πραγμάτων με αφορμή έναν υπαρκτό ιό προσπαθούν να καταργήσουν με ιδιαίτερη μανία το υπέρτατο αγαθό που χαρακτηρίζει τον άνθρωπο το αυτεξούσιό του. Αυτά πράττουν οι δαιμονοκρατούμενοι πολιτικοί . 

Η πίκρα μας ως μέλη της Εκκλησίας είναι μεγάλη, όταν ,όλη αυτή η απίστευτη δαιμονική κατάσταση έχει περάσει στα μυαλά ,την λογική και (φεύ) τον "θεολογικό λόγο" των συγχρόνων Ιεραρχών κυρίως ίσως και μοναδικά της Ελληνόφωνης Ορθοδοξίας . 

Ακούμε καθημερινά και διαβάζουμε φοβερή μισανθρωπία από υποτίθεται Ιεράρχες υπηρέτες του Χριστού . 

Μίσος για τον άνθρωπο ,μίσος για τους κατωτέρους κληρικούς τους συνεργάτες τους ,μίσος για τον λαό του Θεού που δεν υποκύπτει ..  Αρχιεπίσκοποι Ελλάδας και Κύπρου και Ιεράρχες τους, να απειλούν ξεδιάντροπα ιερείς που τους έστειλε ο Χριστός με διώξεις ,αργία και στέρηση μισθού εάν δεν μπολιαστούν ! 

Τώρα συντελείτε στην Κύπρο μας  ένα έγκλημα με μανδύα ιερατικό ,ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου μιμούμενος τους  νεοταξίτες πολιτικούς προσπαθεί να εξοντώσει ιερείς του επιβάλλοντας παράνομα πρόστιμα και νομοκανονικές ποινές παντελώς έωλες από ερμηνείας ιερών κανόνων ,τους οποίους καταπάτα ξεδιάντροπα .   (βλέπε εδώ)

Ακούστε ένα Ορθόδοξο Θεολογικό λόγο από τον δρ. θεολογίας ΑΠΘ Αναστάσιο Πολυχρονιάδη. Πραγματικά ο ξεκάθαρος λόγος του θυμίζει τον λόγο του Κυρίου και "Καί πύλαι άδου ου κατισχύσουσιν αυτής". Πάντοτε μέσα στα βαθιά σκοτάδια ακόμη και σε "θολολογικούς πανεπιστημιακούς κύκλους" διασώζεται η αλήθεια του Χριστού . Τον ευχαριστούμε από καρδιάς που βάζει στη θέση τους θεολογικά τα σύγχρονα τσουτσέκια του δαιμονισμού με ράσα και τους παρατρεχάμενους τους . 


Δεν υπάρχουν σχόλια: