Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Ακτύπητα ερώτηματα περί «κλωνοποίησης» στη Μητρόπολη Ζακύνθου

        Κυκλοφόρησε στη δημοσιότητα, ιδιωτικής φύσεως, επιστολή(ΕΔΏ) με ημερομηνία 4-1-2022, φέρουσα εντύπως το όνομα του μητροπολίτη Ζακύνθου, Διονυσίου, αλλά υπογεγραμμένη από δύο μητροπολίτες! Κατά πρώτον από τον μητροπολίτη Δωδώνης, Χρυσόστομο (!) και κατά δεύτερον από τον Ζακύνθου, Διονύσιο (!).

        Η επιστολή απευθύνεται στον Πρωθυπουργό, ζητώντας την παρέμβασή του, για τον βουλευτή Ζακύνθου Διονύσιο Ακτύπη, ο οποίος όπως λέγεται «μεταβαίνει στα μοναστήρια τα οποία εμείς δεν επισκεπτόμεθα, συντρώγοντας με αρνητές μοναχούς και παριστάνοντας τον ιεροψάλτη, προκαλώντας έτσι το δίκαιο αίσθημα της απογοήτευσης, σε όσους δίνουν την άνιση μάχη αυτές τις κρίσιμες ώρες».

        Αμέσως γεννιέται το ερώτημα: Με ποιο δικαίωμα ο εφησυχάζων, πλέον της  δεκαετίας, μητροπολίτης Δωδώνης υπογράφει, και μάλιστα πρώτος, την εν λόγω επιστολή, η οποία εκτός της υπογραφής του μητροπολίτη Ζακύνθου, σε όλα τα υπόλοιπα ιδιόχειρα στοιχεία φέρει το γραφικό χαρακτήρα του Δωδώνης;

        Επίσης, η εν λόγω επιστολή συντάσσεται σε πληθυντικό αριθμό, δίδοντας την εντύπωση ότι ο μητροπολίτης Ζακύνθου υφίσταται ως κλωνοποιημένος!

        Όλα αυτά συνιστούν το Κανονικό Παράπτωμα της εισπήδησης, εφόσον ο Δωδώνης ουδεμία σχέση έχει με τη Μητρόπολη Ζακύνθου.

        Εκτός αν υφίσταται θέμα μνημικής απώλειας στον μητροπολίτη Δωδώνης, αλλά γι’ αυτό είναι αρμόδιοι να αποφανθούν ιατροί σχετικών ειδικοτήτων.

 

 Αναστάσιος Ομ. Πολυχρονιάδης

 

Σχόλιο:Με πιο διακαιώμα επεμβαίνει ο πρώην ;Λόγο μετάλλαξης... Ζακύνθου Διονύσιος, Δωδώνης Χρυσόστομος οπως τα σαμπουάν δυο σε ένα …όντως δεν  Δεν έχουν τον Θεό τους !!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δρ. επιδημιολόγος Σουχάριτ Μπάγκντι: «Αυτός είναι ο μηχανισμός με τον οποίο τα εμβόλια σκοτώνουν - Οι απόλυτες αποδείξεις».

https://www.pronews.gr/ygeia/1047325_drsoyharit-mpagknti-aytos-einai-o-mihanismos-me-ton-opoio-ta-emvolia-skotonoyn-oi

Λυκούργος Νάνης είπε...

Εύγε παλιέ φίλε Τάσο για τη λίαν εύστοχη παρατήρησή
σου.
Το θέμα έγκειται κυρίως στο πώς ανέχεται ο κυρίαρχος μητροπολίτης το βρίθον αντικανονικότητος "καπέλωμα" από το γνωστό και μη εξαιρετέο μητροπολίτη Δωδώνης.