Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Οι σατανάδες μεταξύ τους δεν κολλάνε μάλλον....


 μασκούλες.... Που είναι οεο;;;;;;;;;

πηγή

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα μέσα στην Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία συμβαίνει ένα σπανιότατο (μέσα στην παγκόσμια ιστορία) γεγονός: υπάρχουν ταυτοχρόνως, ΔΥΟ (2) ΖΩΝΤΑΝΟΙ Πάπες Ρώμης.
Ο προηγούμενος Πάπας Ρώμης (που είναι ακόμα ζωντανός), εκδιώχθηκε βίαια (με μυστικές απειλές) από τον Παπικό θρόνο, διότι ΔΕΝ δεχόταν να υπηρετήσει πολύ έντονα τον σατανικό Οικουμενισμό και την σατανική εκκοσμίκευση, δηλαδή ΔΕΝ δεχόταν να υπηρετήσει ενεργά και συνειδητά τον διεθνώς προωθούμενο ψευτο-μεσσία (δηλαδή τον Αντίχριστο με το σύμβολο 666).

ORTHODOXIA ORTHO είπε...

2.10 μήπως κανεις κάποιο λάθος για τον πρώην Πα ΠΑ?

Γεωργός... είπε...

Το προσταγμα το εδωσε ο Κοσμας ο Αιτωλος...για τον πάπα..

papi είπε...

Η επίσκεψη του Πάπα μόνο τυχαία δεν είναι. Λαθρομετανάστες+Πάπας. Ο Πάπας ηρθενα δώσει εντολή για τους λαθρομεταναστες. Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε. : Όσο για την κατάσταση στην πρώην Γιουγκοσλαβία , αυτή είναι προϊόν του Βατικανού .Είναι οι «ευλογίες » του Πάπα ,του «μεγάλου χριστιανού» . Τα νοήματα όλων αυτών συλλαμβάνει ο διεθνής σιωνισμός , το διεθνές χρηματιστήριο που ονομάζεται Αμερική . Αμερική δεν υπάρχει . Οι σιωνιστές είναι η Αμερική .Αυτοί λοιπόν αφού λάβουν τα μηνύματα τα σατανικά , το προωθούν στο Βατικανό , αυτό τα μετατρέπει σε σχέδια και στην συνέχεια καλεί το Ισλάμ να τα εφαρμόσει. Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργούν σήμερα τα σατανικά σχέδια . Αυτοί κατόρθωσαν και αιχμαλώτισαν τους ηγέτες μας . ... ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Δεν κάνω κανένα λάθος για τον Προηγούμενο Πάπα (ήταν ΠΟΛΥ ΠΙΟ συντηρητικός-παραδοσιακός, σε σχέση με τον σημερινό Πάπα).
Ήδη σήμερα μέσα στην Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, υπάρχει ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ και ΟΡΑΤΟ ΣΧΙΣΜΑ, κάποιων παραδοσιακών Ρωμαιοκαθολικών κληρικών και λαϊκών, οι οποίοι ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ότι ο σημερινός Πάπας είναι ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ Πάπας Ρώμης.

Εάν περιμένετε να πληροφορηθείτε αντικειμενικά για τις διεθνείς εξελίξεις, από τα εξαγορασμένα και ελεγχόμενα (από τα μεγάλα διεθνή συμφέροντα) MME, χάνετε άδικα και άσκοπα τον χρόνο σας.

Σύμφωνα με τον Άγιο Παΐσιο τον Αγιορείτη, η φράση του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού (τον Πάπα να καταράσθε, διότι από αυτόν θα έρθει το κακό), αναφέρεται στον συγκεκριμένο Πάπα που θα ζει στις ημέρες του Αντίχριστου, διότι εκείνος ο συγκεκριμένος Πάπας θα είναι ο στενότερος συνεργάτης του Αντίχριστου.

GeorGRE είπε...


Πολύ σωστά!

Και αν προσέξατε είπε ένα
ψευτοσυγγνώμη για τα παλιά
...τα πολύ παλιά ...πίσω...
8 , 9 αιώνες. Σαν να σου
λέει τώρα είμαστε καλοί.
Ας ρωτήσουμε τους Σέρβους
πόσο καλός είναι ο
αρχιαιρεσιάρχης. Για τώρα
μιλάμε, όχι κάποτε.
Αλέξανδρος Α. είπε...

Αγαπητέ papi ο καυσομπλογκιτης τι κάνει είναι καλά; Ρωτάω απλώς μήπως ξέρεις κάτι, βλέπεις μας κράτησε στην διαδικτυακή του συντροφιά για μια δεκαετία τουλάχιστον. Εκτιμώ ότι κάτι θα ξέρεις...

Αλέξανδρος Α. είπε...

Στην δεύτερη φωτό τους καλύπτει νομίζω κάποια ΚΥΑ περί εστίασης, πίνουν νερό βλέπετε...

Ειρήνη Κρήτη είπε...

Papi...σ εχασα...
Ευχάριστη εκπληξη....
Οπως παντα..σαρωνεις!

- είπε...

Ούτε μασκουλες, ούτε μπουνίτσες…
Τί να φοβηθούν οι αφορισμένοι….

ORTHODOXIA ORTHO είπε...

5.29
Η δογματική αλήθεια δεν θυσιάζεται έναντι πολιτικών σκοπιμοτήτων!

Διότι εκτός των άλλων διαφορων,λόγω έλλειψης Χάριτος κατά τους αγ.Πατερες,δεν λογίζεται αρετή για Τον Θεό στους εκτός.
"Τα φαύλα δόγματα γεννούν κ φαύλο βίο "μας λέγει κ ο Ιερός Χρυσόστομος,αφού η Ορθοδοξία προσφέρει την θεραπεία ,δλδ καθαρση-φωτισμο-θεωση.
Και ξέρω από μελέτη που έχω κάνει ότι οι Πατέρες όλους όσους εξυψώνουν αυτούς,τους θεωρούν "αλλοτριων συνήγοροι".οι άγιοι Πατέρες,άλλα λόγια δεν λένε διότι το Δόγμα είναι η Βάση.
Δεν το λέγω να θίξω,λέω αυτό που γνωρίζω! Μην αρχίζουμε να αναμοχλευουμε τα παρελθόντα διότι βιβλία πολλά θα ξεσκωνησουμε.Δεν χρειάζεται!
Ο άγιος Νικόλαος βοήθεια μας!

Γιαυτα που είπε ο γ.Παισιος,θα συμφωνήσω!

papi είπε...

Καλημέρα Ειρήνη, Αλέξανδρε και GeoGRE. Και για μένα ήταν ευχάριστη έκπληξη. Δεν περίμενα να απαντήσει κάποιος. Ο Καυσο είναι καλά. Και του έστειλα μήνυμα μήπως μπορέσει να απαντήσει και αυτός. Προς το παρόν σας έχω μια νέα μαρτυρία από τον Αγιο Γέροντα Αμβρόσιο:

Συγκεκριμένα η μαρτυρία : Φέτος... μετά το μνημόσυνο του γέροντα Αμβροσιου που έγινε στην Ιερά Μονή που βρίσκεται και ο τάφος του, μίλησε κάποιος που είχε στενές σχέσεις με τον γέροντα (ο οποίος πήρε και ευλογία από την γερόντισσα για να μας μιλήσει από σεβασμό). Εκτός από άλλες μαρτυρίες και θαύματα μας είπε και για αυτά που περνάμε ότι είχαν την εξής συζήτηση με τον γέροντα : Γέροντας : "Θα κλείσουν τις εκκλησίες " ... "Μα πως γέροντα θα γίνει αυτό; Πως θα μπορέσουν; " ...Γέροντας : " Θα βρουν αυτοί τον τρόπο ". ... "Μα καλά γέροντα δεν θα αντιδράσει οι εκκλησία; " ... Ο Γέροντας ύψωσε το δεξί χέρι και βγάζει δύο δάχτυλα και λέει "Από τους παπάδες δύο θα διώξουν (δεν θυμάμαι τη λέξη, ίσως είπε θα τους βάλλουν πρόστιμα)... Και μετά σηκώνει το αριστερό χέρι και βγάζει 3 δάχτυλα και συνεχίζει "Και από τους Αρχιερείς δύο τρείς... " ... "Μετά θα σωπάσουν ΟΛΟΙ". Και συνέχισε "Μετά το κλείσιμο των εκκλησιών θα σας αλλάξουν τις ταυτότητες " . Ο δάσκαλος είχε κάτι πρόβατα και ήθελε να τα σφάξει και ο γέροντας του λέει "Μην τα "χαλάσεις" τα ζώα." ... Μα γέροντα του λέει δεν τα μπορεί η γυναίκα μου και παραπονιέται. Και λέει ο γέροντας "Θα έρθουν δύσκολοι καιροί. Και θα βοηθήσεις και αλλούς και εσύ θα έχεις γεμάτο το τραπέζι σου".

Οπως καταλαβαίνετε είμαστε κοντά αν το συνδυάσετε και με την μαρτύρια που είχε αναδείξει το ΗΓΓΙΚΕΝ: https://youtu.be/CCEI-eeiuoc

papi είπε...

Νομίζω ότι είμαστε πολύ κοντά στα γεγονότα. Συνδυάστε τις 2 μαρτυρίες. 1) Γέροντας Αμβρόσιος... Μετά το κλείσιμο των εκκλησιών θα σας αλλάξουν τις ταυτότητες και 2) παπαΓιαννης Καλαΐδης... Μην βιαστείτε να τις πάρετε γιατί θα γίνουν τα γεγονότα της Πόλης. Αυτή τη στιγμή ο διαγωνισμός για τις ταυτότητες βρίσκεται στο τελικό στάδιο νομικά. Εχουν κατατεθεί ενστάσεις από τις εταιρίες στο ΣτΕ και η απόφαση βγαίνει μέχρι τέλος Ιανουαρίου. Μετά γίνεται ανακήρυξη του αναδόχου και το 2022 μέχρι τέλος, θα εκδοθούν. Οπότε το "μην βιαστείτε σημαίνει κατά τη γνώμη μου ότι κατά το 2023 τον Ιούνιο θα γίνουν τα γεγονότα της Πόλης. Αυτά είναι αυθαιρετοι συλλογισμοι δικοί μου βέβαια, αλλά στηρίζονται στις παραπάνω μαρτυρίες.

Επίσης κρατήστε και την προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού που λέει : "Ενα ψωμί θα χαθεί μισό και ένα ολόκληρο" ...
Πιθανόν το 2022 θα χαθεί το "μισό " ψωμί και το 2023 το "ολόκληρο" κατά την προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού. Τα βλέπω από πρώτο χέρι στον πρωτογενή τομέα. Κρίση στα λιπάσματα. Τρελές αυξήσεις στις ζωοτροφές. Και τεράστιες ελλείψεις στο τριφύλλι. Οι αγρότες λένε ότι δεν θα ρίξουν λιπάσματα φέτος.
Καλό θα ήταν να ξεκινήσετε από τώρα κάποια προετοιμασία διότι οσοι δεν πάρουν την ταυτότητα θα αποκλειστούν εντελώς.
Καλή δύναμη και καλές υπομονής σε όλους εύχομαι.

salos είπε...

α ρε papi,
κι εγώ ο ανυπόμονος,
που νιώθω πως δεν γνωρίζω πόσο ακόμα βαστάνε
γενικότερα οι αντοχές και οι υπομονές
και βιαζόμουν ο άχρηστος,
να ξεκίναγαν και τον άλλον μήνα ακόμα τα γεγονότα...
καθώς παρατηρώ πως για κάποιο άγνωστο λόγο,
σαν νάχουν διαλέξει απο Φλεβάρη (σαν deadline, και όλοι τους υπάκουοι)
να σκληρήνουν πολύ περισσότερο οι καταστάσεις

καλώς ήρθες πάντως στην παράγκα των ...παλαβών,
εκτιμούσα πάντα την σοβαρότητα με την οποία κρίνεις τις καταστάσεις
και δόξα στον Θεό που ακόμα παραμένουν
κάποιες πνευματικές μπλογκο-οάσεις
πραγματικά χριστιανικές και άρα και ελεύθερες

χαιρετισμούς στον καύσο,

Αντρέας.

Άγνωστος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ειρήνη Κρήτη είπε...

Papi...
Να δωσεις χαιρετισματα στον καυσο.Απο διακριτηκοτητα δεν του εστειλα,γιατι νομιζα οτι απλα ειχε επιλεξει καποια αλλα ατομα να ειναι " κοντα του" σ αυτο που κανει!σ ευχαριστω πολυ για ολα αυτα που μας λες..
Ελπιζω να ξαναμιλησουμε...
Σ ευχαριστω!

papi είπε...

Χαχαχα ... Εχεις δίκαιο Αντρέα. Οχι ημερομηνίες. Μακρυά από ημερομηνίες. Το σκέφτηκα και εγώ μετά. Συγχωρέστε με.

papi είπε...

Δημήτρη καλησπέρα. Πως δεν θυμάμαι. Εγώ ξέχασα πατάτες στο χώμα και τώρα με τις βροχές ξαναβγήκαν χωρίς κούραση χαχαχα.

Και κατι ακόμα για όλους :
Πέρα από όλα τα παραπάνω δεν έχουμε καταλάβει τι έγινε στην Πολωνία. Το Συνταγματικό Δικαστήριο της Πολωνίας έβγαλε μια πρωτοφανή απόφαση για τα Ευρωπαϊκά δεδομένα. Υποστήριξε ότι το Εθνικό Δίκαιο ενός κράτους είναι ανώτερο από το Δίκαιο της ΕΕ. Και οι Ευρωπαίοι έμειναν κόκαλο. Γι'αυτό έστειλαν οι Γερμανοί στρατό στα σύνορα και δημιουργήθηκε πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες εκεί.
Τώρα όμως αυτή η απόφαση έδωσε έναυσμα για σύσφιξη δυνάμεων της ΕΕ και θα οδηγήσει σε ένα ομοσπονδιακό κράτος με ένα Σύνταγμα υποχρεωτικό για όλους και βεβαίως έναν ηγέτη. Σε συνδυασμό βέβαια με την οικονομική κατάρρευση και την επικείμενη έναρξη πολέμου. Προς το παρόν από νομικής σκοπιάς εκεί οδηγεί.

σσ (θυμίζω τον Αγιο Παισιο ότι θα είναι Ευρωπαίος - Εβραίος ηγέτης. Αλλά και την δικιά μου μαρτυρία από τον γέροντα Αμβρόσιο ότι το πρώτο θηρίο που βγαίνει από τη θάλασσα στο 13ο κεφάλαιο είναι η ΕΕ). Εχουμε να δούμε πολλά...

Καλές υπομονές.

Καλλιόπη Μ είπε...

Ρε παιδιά πόσο χαίρομαι που σας ξαναβλεπω

ΚΑΥΣΟΜΠΛΟΓΚΙΤΗΣ είπε...

Είμαι καλά. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
Κι εσείς μου λείπετε.

Αλέξανδρος Α. είπε...

Ευχαριστώ για την <> papi, ευχαριστώ επίσης και τον τρελογιαννη που μας επέτρεψε να κάνουμε αυτήν την κουβέντα, καλο υπόλοιπο Σαρακοστής, με το καλό να μας έρθουν τα Χριστούγεννα. Ελπίζω να τα ξανάπούμε, δώσε χαιρετίσματα από έναν παλιό αναγνώστη στον καυσομπλογκιτη.

Ειρήνη Κρήτη είπε...

Καύσο!!Δοξα τω Θεω!

ΚΑΥΣΟΜΠΛΟΓΚΙΤΗΣ είπε...

Διαφωνώ με τον papi. Πιστεύω ότι όλα θα γίνουν πιο γρήγορα. Ορόσημο οι ταυτότητες. Μόλις ήρθε ο Πάπας ο Κούλης συγκάλεσε σήμερα συνεδρίαση... (Ψάχνεται στις ειδήσεις της Google "νέες ταυτότητες").

ORTHODOXIA ORTHO είπε...

Από προφητολογιες χορτάσαμε!
Και,μην ξεχνάτε την παγωμένη λίμνη με τους 40 Μάρτυρες εκ των οποίων ο ένας είπε πως δεν αντέχει άλλα ο Δήμιος πήρε το στεφάνι!Αυτός μπήκε στην παγωμένη λίμνη.
Ιδού λοιπόν όλοι όσοι φημολογείται ότι αντέχουν!

Όπως είπε ένας άγιος άνθρωπος που είναι εν ζωή μεγάλη μπουκιά φάγε,μεγάλο λόγο μην πεις.

Καταφεύγω στο Γραφικό χωριο πως,,,
Τα αδύνατα Παρ" ανθρώποις,δυνατά μόνον παρά τω Θεώ εστιν!!

Άγνωστος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Αλέξανδρος Α. είπε...

Χαρά μεγάλη.... όμορφη συνάντηση! Ευχαριστώ και πάλι Τρελογιαννη...