Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

Ο τραγικός Αργολίδος Νεκτάριος – εμμονικός εχθρός και συκοφάντης των υπερασπιστών της ελευθερίας.


Ο Μητροπολίτης Αργολίδος συνεχίζει να στοχοποιεί τους υπερασπιστές του θεόσδοτου αυτεξούσιου του ανθρώπου καθιστώντας την διοικούσα Εκκλησία συνεργό της τυραννικής κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Χωρίζει τους «αρνητές», όπως συνθηματικά τους ονομάζει, στους «ακραίους» και «ανυπότακτους», οι οποίοι, όπως λέει, διαμαρτύρονται για τον περιορισμό της ελευθερίας, και στους «αρνητές Χριστιανούς», οι οποίοι «είδαν τα μέτρα αυτά ως ύπουλο χτύπημα κατά της εκκλησίας». Γενικά βλέπουμε μία τάση εκ μέρους των Μητροπολιτών που υποστηρίζουν τα ιατροφασιστικά μέτρα της κυβέρνησης, να θέλουν να διαχωρίσουν τους ανθρώπους που διαμαρτύρονται σε ιδεολογικές και πολιτικές παρατάξεις.

Ο οιοσδήποτε διαχωρισμός τους βολεύει (διαίρει και βασίλευε) για να διαχειριστούν καλύτερα το κύμα αντίστασης κατά του ιατροφασισμού, δηλαδή να το υπονομεύσουν και να το υποτιμήσουν. Γι’ αυτό δεν βλέπουν όλους τους ανθρώπους να ενώνονται κάτω από το αίτημα της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ένα αίτημα το οποίο βρίσκεται στα χείλη όλων των ανθρώπων που διαδηλώνουν στην Ευρώπη. «Βλέπουν» όμως διάφορες «παρατάξεις» να ζητά η καθεμιά το μακρύ και το κοντό της, πράγμα βέβαια γελοιωδέστατο και ανυπόστατο.

Και φυσικά θα πρέπει να ειπωθεί εδώ ότι η προσβολή του κατ’ εικόνα βρίσκεται στην καρδιά του αιτήματος της ελευθερίας που διακυβεύεται σήμερα. Οι «αρνητές Χριστιανοί» και οι «ακραίοι ανυπότακτοι αρνητές» του Αργολίδος Νεκτάριου ενώνονται κάτω από το πανανθρώπινο αίτημα της Ελευθερίας. Ποιά όμως «ελευθερία»; Οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί είναι αυτοί που διατυπώνουν σαφώς και αληθώς την πνευματική διάσταση αυτού που διακυβεύεται σήμερα. Διακυβεύεται το κατ’ εικόνα με συνέπεια να απομακρύνεται το καθ’ ομοίωση.

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος όμως μηρυκάζει, ως συνήθως, το τρομο-αφήγημα του του «φονικού ιού» για να εξαναγκάσει τους ανθρώπους να ευθυγραμμιστούν υπάκουα πίσω από τον ιατροφασισμό της νέας τάξης.

«Είναι παρατηρημένο ότι όταν θίγονται τα προσωπικά μας συμφέροντα και οι ιδεολογικές εμμονές μας, τότε θυμόμαστε το Σύνταγμα και τα ανθρώπινα δικαιώματα.», γράφει ο μπερδεμένος Ιεράρχης. Να μας εξηγήσει τότε ποια «προσωπικά συμφέροντα» και ποιες «ιδεολογικές εμμονές» θίγονται στους 7 χιλιάδες υγειονομικούς που εδώ και τέσσερις μήνες είναι εκτός εργασίας επειδή δεν θέλουν να βιάσει το σώμα τους ο Κούλης. Να μας πει πού ακριβώς βρίσκεται η απανθρωπιά τους και ο φιλοτομαρισμός τους.

«…τα προσωπικά μας συμφέροντα και οι ιδεολογικές εμμονές μας» θίγονται ή μήπως η ίδια η λογική μας; Από πότε οι άνθρωποι χρειάζονταν εκβιαστικά μέτρα για να πεισθούν να κάνουν κάτι που ήταν για το καλό τους; Είναι ο Αργολίδος Νεκτάριος υπερήφανος για τους ανθρώπους που βγαίνουν απ’ τα εμβολιαστικά κέντρα με δάκρυα στα μάτια επειδή ΕΚΒΙΑΣΤΗΚΑΝ;

Και επειδή ο Αργολίδος Νεκτάριος αρέσκεται στο να μας δίνει «παραδείγματα» ας αναφέρω κι εγώ εδώ ένα (το πιο πρόσφατο) που γνωρίζω. Ένας γνωστός στην οικογένειά μου κύριος έχει εδώ και 3 χρόνια διαγνωσθεί με καρκίνο στον προστάτη. Εδώ και τρία χρόνια αντιμετώπιζε την κατάσταση αξιοπρεπώς… μέχρι την ώρα και την στιγμή που τον πιέσανε τα παιδιά του να πάει να τρυπηθεί με το m-RNA πειραματικό σκεύασμα. Απ’ την ώρα και την στιγμή που το έκανε ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΗΚΩΣΕ.

Δεν πέρασε ένας μήνας και άρχισε να μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία. «Καλπάζουσα μορφή» του είπανε αυτή τη φορά. Τούτη την ώρα που γράφω μπήκε πάλι στο νοσοκομείο γιατί έπαθε θρόμβωση… Τον περιμένουνε…. Και το χειρότερο όλων, ο άνθρωπος αυτός δεν έχει σχέση με την Εκκλησία. Και προσπαθώ να πείσω την κόρη του να του μιλήσει μήπως δεχθεί έστω την τελευταία στιγμή να εξομολογηθεί και να κοινωνήσει.

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που φεύγουν απ’ τα μπόλια απροετοίμαστοι επειδή εσείς αντί να μιλήστε για μετάνοια προωθείτε την προπαγάνδα της κυβέρνησης, θα γίνουν βαρίδια στους λαιμούς σας.


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί επίσκοποι της Εκκλησίας: όταν οι πρώτοι ιεροί ναοί στην Ελλάδα, θα μετατραπούν σε ΑΠΟΘΗΚΕΣ, από το Χριστομάχο και Θεομάχο πολιτικό κράτος, τότε θα καταλάβετε καλύτερα εάν υπάρχει διωγμός εναντίον της Εκκλησίας.

Η μετατροπή των ναών σε αποθήκες, έχει προφητευθεί ξεκάθαρα, από τους δυο επόμενους Οσίους της Εκκλησίας στην Ελλάδα:
1) Όσιος Αρχιμανδρίτης Ευμένιος Λαμπάκης, στα Ρούστικα της Κρήτης (+2005). Τον είχα γνωρίσει προσωπικά όταν ζούσε.
2) Όσιος Αγιορείτης και αόρατος ασκητής, Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης (+2015). Είχε δεχτεί εντολή από τον Θεό, να βγεί από το Άγιο Όρος για να βοηθήσει τον λαό στην Ορθόδοξη Χριστιανική ζωή.

Ανώνυμος είπε...

Καθηγητής πανεπιστημίου, ιατρός ιολόγος SUCHARIT BHAKDI: "τα εμβόλια covid-19 είναι καταδικασμένα να αποτύχουν".

https://rumble.com/vqi2e3-sucharit-bhakdi-covid-19-.html

Ανώνυμος είπε...

Ἀποκαλύψεις νέων δεδομένων Παγκοσμίου ἰατρικοῦ ἐγκλήματος & συντελούμενη Γενοκτονία ἀνθρώπων11-12-21.

https://www.youtube.com/watch?v=RGF_G6P7gxs

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Το ότι ο τραγικός αυτός ιεράρχης
και ο ομοιοί του,

άλλος...θολωμένος απο...κουλτούρα

άλλος..με γερμένο το Νού του
από τα πολλά...αργύρια

καταπίνουν την κάμηλο...αμάσητη...
δεν σημαίνει...ότι... δεν υπάρχει
κανένας κίνδυνος, απο την επιπόλαια και άνευ όρων συμπαράταξη, με ένα ανομοιογενές και πολύχρωμο πλήθος από κάθε καρυδιάς καρύδι...

όπου συνωθούνται να πολεμήσουν γιά χάρη μας...
παληοημερολογίτες...
ομοιοπαθητικοί...
-και κάθε είδους "εναλλακτικοί"-
παρανοϊκοί αρχαιολάτρες...
και πλήθος μέγα...επιτήδειων,

που βρήκε τώρα, πάνω στην αναμπουμπούλα, την χρυσή ευκαιρεία
να μοσχοπουλήσει την πραμάτεια του
στην σοκαρισμένη μάζα,
που βλέπει την ζωή της να καταρρέει

και το φυσικό της στήριγμα και καταφύγιο, η εκκλησία δηλαδή,
να παραπαίει

δ ι α β ρ ω μ έ ν η
από την χρόνια εκκοσμίκευση...!

Το Νού μας...!