Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Εμβολιασμένος πιλότος της Delta Air Lines πεθαίνει κατά τη διάρκεια της πτήσης, το αεροπλάνο κάνει αναγκαστική προσγείωση.


 


Ένας εμβολιασμένος πιλότος της αμερικανικής αεροπορικής εταιρείας Delta Air Lines πέθανε κατά τη διάρκεια πτήσης. Ο πιλότος έλεγε περίεργα πράγματα και μετά πέθανε, είπε ο πιλότος. Αυτή η υπόθεση επιβεβαιώθηκε από τρεις διαφορετικούς ανθρώπους, είπε η Δρ Jane Ruby στο Stew Peters Show.

Στη συνέχεια, το αεροπλάνο έπρεπε να κάνει μια αναγκαστική προσγείωση. Ο πιλότος επιχειρούσε από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες. Είχε δεχτεί το δεύτερο εμβόλιο του λίγες μέρες πριν την πτήση...

«Είναι πολύ μεγαλύτερο αυτό που συμβαίνει από όσο πιστεύουν οι άνθρωποι», είπε η Ruby. Οι πτήσεις εκτρέπονται επειδή οι πιλότοι υποφέρουν από πόνους στο στήθος. Μια πτήση εκτράπηκε επίσης επειδή ένας εμβολιασμένος επιβάτης είχε πόνους στο στήθος και δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Ένας πιλότος του Σιάτλ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του. Αποδείχθηκε ότι είχε εμβολή. Δύο αεροσυνοδοί της Ατλάντα βρέθηκαν νεκροί λίγες ημέρες μετά το δεύτερο τρύπημα. Και ένας αεροσυνοδός του Σολτ Λέικ Σίτι πέθανε μετά από ένα δεύτερο εμβόλιο Janssen.

Ακυρώθηκαν 1800 πτήσεις

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Southwest Airlines ακύρωσε περισσότερες από 1.800 πτήσεις, διαταράσσοντας τα ταξιδιωτικά σχέδια χιλιάδων επιβατών. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αεροπορικής εταιρείας, αυτό οφείλεται στις «καιρικές συνθήκες»!!!!!!

Η αεροπορική αρχή FAA δήλωσε ότι οι ακυρώσεις προκλήθηκαν από τη μεγάλη έλλειψη προσωπικού της Southwest.

KORAKAS NEWS

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: