Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΚΟΡΩΝΟΘΕΟ»


Άγιον Όρος: Ταξίδι σε άλλους κόσμους ...! - ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Σε μάζωξη που έγινε έξω από το κελί του π… από προσκυνητές, μεταξύ των οποίων υπήρχαν αρκετοί Ιερείς και Ιατροί όπου μαζί με τους υπολοίπους προσκυνητές ήταν προβληματισμένοι για πολλά αναπάντητα ερωτήματα που μας απασχολούσαν προσωπικά μεν αλλά και για τα εμβόλια που έχουν αλλάξει την ροή της κοινωνίας μ’αρνητικά αποτελέσματα και χωρίς πιθανό γυρισμό!!!

^^^ ^^^ ^^^

 

-Γιατί αρνείστε τα συγκεκριμένα εμβόλια;

Θα μας εν-βόλευε αν εν-βολιαζόμασταν προκειμένου να έχουμε την ανθρώπινη επιδοκιμασία ,όμως κοιτάμε ποιό είναι το θέλημα Του Θεού με αυτά.

-Αρνούμαστε τα εμβόλια διότι βασίστηκαν πάνω σε εκτρώσεις εμβρύων.

-Η όλη καμπάνια τους περιέχει στέρηση της θεόσδοτης ελευθερίας που καταργούν το αυτεξούσιο του ανθρώπου.Ακόμη και σκέτο νερό να είχαν αυτά τα εμβόλια μόνο και μόνο επειδή τα επιβάλουν με αυτόν τον τρόπο τα αρνούμαστε.

-Γίνεται έτσι μία προετοιμασία για την προσεχή Παγκόσμια υποδούλωση και τον πλήρη έλεγχο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

-Περιέχουν στοιχεία που ελέγχονται από μηχανήματα κάνοντας τον εμβολιασμένο σαν μία ηλεκτρονική συσκευή.

-Έχουν συνέπειες ιατρικές και πνευματικές.

-Να δίνουμε ελευθερία σε όποιον θέλει να κάνει το εμβόλιο.

-Να προτιμάμε Εκκλησίες που δεν φοράνε μάσκα.

-Αν κάποιος Πνευματικός επιβάλει και επιμένει για το εμβόλιο καλό είναι να αλλάζετε Πνευματικό.

-Κάνουμε υπακοή στην Σύνοδο όταν κάνει υπακοή στον Χριστό και όχι στην άθεη κυβέρνηση.

-Λένε πως ο αέρας της Εκκλησίας βρωμάει,οι Εικόνες είναι εστία μόλυνσης, τα ιερά Λείψανα των Αγίων το ίδιο.Η ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ μεταφέρει αρρώστιες!!! Και ήρθε τώρα το εμβόλιό τους ως Θεός για να μας σώσει.

-Με τα λόγια τους πετάξανε μικρόβια που «μολύνανε» την Εκκλησία.

-Που ματακούσθηκε να κολλούν μικρόβια και θάνατο οι Εικόνες;Αν κολλάνε στην γη το ίδιο θα γίνεται και στον Ουρανό.

-Δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο.Καλύτερα να γκρέμιζαν τις Εκκλησίες παρά το κακό που κάνουν στις ψυχές των πιστών με όλο αυτόν τον τρόμο και την διαβολοϋπακοή.

-Οι τρόποι που κινούνται οι πολιτικοί είναι διαβολικοί.

-Δια Χριστόν σαλός είπε ότι θα έρθει εποχή όπου θα λειτουργεί ο  Ιερέας και θα χαθεί το μυστήριο. (Δηλαδή δεν θα γίνεται  η μεταβολή του Άρτου και Οίνου σε Σώμα και Αίμα Χριστού.)

-Σκοτωμένος χρόνος ο περιττός χρόνος στο ίντερνερτ. Αντί αυτού, σταθερό πρόγραμμα προσευχής, μετανοιών,κομβοσχοίνι,Ψαλτήρι.Λυσσάει έτσι ο Διάβολος.

-Ο Αντίχριστος θα έρθει αλλά δεν μπορούμε να ζούμε συνέχεια με αυτό .Μη μας τρομάζουν τα σημερινά γεγονότα λες και πέθανε ο Θεός.Με το χέρι του Θεού τα δύσκολα θα γίνουν εύκολα.

-Ο κακός λογισμός όχι μόνο δεν θεραπεύει τον νουν αλλά τον κουράζει κιόλας.

-Να έχουμε προτεραιότητα την Προσευχή και όχι την λογική.

-Άνθρωπος του Μπιλ Γκέϊτς είπε σε Ηγούμενο Μοναστηριού στο Άγιον Όρος: να μην κάνουμε το εμβόλιο.

-Λόγω του ψέματος και της παρανομίας τους δεν θα προλάβουν ως το τέλος. Υπομονή λοιπόν και αντίσταση.

^^^ ^^^ ^^^

Δεν μπόρεσα να γράψω περισσότερες λεπτομέρειες για λόγους ευνόητους.

Τα θέματα τα έγραψα με την σειρά που τα άκουσα,

Εύχομαι εν Χριστώ αδελφοί τα λεγόμενα των Πατέρων να σας στηρίξουν στον δύσκολο αγώνα σας.

 

 

-Πέτρος-

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι εμβολιασμένοι για τον κορωναϊό, παρουσιάζουν ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ φαινόμενα στο χέρι όπου εμβολιάστηκαν: στο εμβολιασμένο χέρι, κολλούν μικρά μεταλλικά αντικείμενα (μεταλλικά νομίσματα, κλειδιά και άλλα μικρά μεταλλικά αντικείμενα).

Τρείς αξιόπιστοι και σοβαροί γνωστοί μου άνθρωποι, επαλήθευσαν πειραματικά και στην πράξη, αυτά τα ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ φαινόμενα, σε τρείς διαφορετικούς εμβολιασμένους (για τον κορωναϊό) ανθρώπους.

Περιμένουμε από τους "ειδικούς επιστήμονες", να μας διαφωτίσουν σχετικά με αυτά τα μαγνητικά φαινόμενα, με τρόπο λογικό και πειστικό. Εννοείται ότι αν προσφύγουν στην συνηθισμένη τους κατηγορία, για "συνωμοσία εναντίον των εμβολίων", τότε θα "γελάσει και το παρδαλό κατσίκι".

Ανώνυμος είπε...

Το παρδαλό κατσίκι γελάει γενικώς. Αλλά για να κάνω το συνήγορο του διαβόλου (ή μάλλον του διαβολίου!), γι' αυτό το φαινόμενο που κολλάνε νομίσματα κλπ, κάποιοι έχουν πει ότι το σμίγμα του δέρματος μπορεί να κρατήσει κάποια μικρά αντικείμενα. Και ότι αν το πλύνεις καλά με οινόπνευμα, θα δεις ότι δεν κολλάει πια. Η αλήθεια είναι κι εγώ ο αμπόλιαστος έχω κολλήσει νόμισμα στο μπράτσο μου, αλλά σε καμία περίπτωση όπως στα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει. Δηλαδή, λίγο να κουνηθώ πέφτει. Αντίθετα, στα βίντεο που έχουμε δει, κολλάνε μέχρι ψαλίδι, όχι μικρό νόμισμα, κουνιούνται κιόλας και δεν πέφτει. Όντως είναι κάτι που δεν έχει απαντηθεί ικανοποιητικά. Νομίσματα έχουμε χιλιάδες χρόνια, τώρα το πήραμε χαμπάρι;