Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

92χρονη Γιαγιά μετατρέπει χωριό σε έργο Τέχνης Ζωγραφίζοντας παντού λουλούδια

Γράφει η Μελαχρινή Τριανταφυλλοπούλου

Ενώ ο κόσμος έφευγε μαζικά για τις πόλεις, υπάρχουν κάποιοι που επέλεξαν τη ζωή στο χωριό τους. Δούλεψαν σκληρά, μεγάλωσαν τα παιδιά τους, εκείνα ενδεχομένως έφυγαν για τις μεγαλουπόλεις και εκείνοι έμειναν πίσω να τα περιμένουν. Μία ζωή διαφορετική που μεγαλώνοντας είχαν μόνη τους προσμονή να έρθουν οι μέρες των διακοπών και να δουν ξανά τις οικογένειές τους μαζεμένες.Είναι απίστευτο πως αυτή η γιαγιά που είχε επιλέξει τη ζωή στο χωριό, μετέτρεψε τον τόπο της σε έργο τέχνης. Γύριζε παντού και ζωγράφιζε τους τοίχους ευφάνταστα και μετατράπηκε σε ένα πανέμορφο τοπίο που αξίζει να δείτε:

Η γιαγιά που ζωγράφιζε τον τόπο της!
Μια κάτοικος 90 ετών έχει ως στόχο να κάνει τη γενέτειρά της τόσο γοητευτική και περνάει κάθε άνοιξη και καλοκαίρι τον χρόνο της διακοσμώντας τοίχους, παράθυρα και κουφώματα με μαγευτικά σχέδια. Πήρε αυτό το χόμπι από μια άλλη τοπική γυναίκα που έκανε το ίδιο εδώ και χρόνια. Χρησιμοποιώντας έντονο μπλε χρώμα και ένα μικρό πινέλο, δημιουργεί περίπλοκα μοτίβα λουλουδιών.

Πίσω στο χωριό: Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός
Η ηλικία είναι πραγματικά ένας αριθμός, ειδικά όταν πρόκειται να αγκαλιάσετε τη δημιουργικότητά σας! Δείτε εδώ τις απίστευτες δημιουργίες της:

 πηγή

1 σχόλιο:

Κ. είπε...

Τι Όμορφες Ψυχές που Υπάρχουνε.Δόξα το Θεό.

Κ.