Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Ο μεταλαγμένος φασίστας Δεσπότης

 

Καυστικός σε δηλώσεις του ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος - ΕΚΚΛΗΣΙΑ  ONLINE


Χθες στη Ζάκυνθο πραγματοποιήθηκε ιερατική σύναξη. Με εντελώς απαράδεκτο τρόπο ο Μητροπολίτης Δωδώνης απαίτησε να χωριστούν οι ιερείς σε ανεμβολίαστους και εμβολιασμένους.

     Στη συνέχεια απευθυνόμενος στους ιερείς που δεν είχαν εμβολιαστεί 20 τον αριθμό είπε πως από το Σάββατο 24/7/22 απαγορεύει σε όσους είναι πνευματικοί να εξομολογούν και να κηρύττουν. Έδωσε δε προθεσμία μέχρι και τις 15/8 να κάνουν τουλάχιστον την πρώτη δόση του εμβολίου. Όποιος αρνηθεί από τις 16/8 θα τεθεί σε αργία και θα υπάρξει μείωση μισθού.

     Η τρομοκρατία σ' όλο της το μεγαλείο!!!!

 ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ | Dogma

Φυσικά η επιβολή του εκτόπισε και τον κανονικό Μητροπολίτη Διονύσιο, ο οποίος υποφέρει υπό την κατοχική του μπότα!

Μας τοστειλε το mail

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κατηχήσεις Ἁγίου Κυρίλλου

105
16/03/1987
Κατήχησις ΙΕ'& Θ'.


Ἡ θαυμασία προφητεία τοῦ Δανιήλ περί τοῦ βδελύγματος τῆς ἐρημώσεως σέ τρεῖς ἱστορικές φάσεις. Ὁ Διάβολος προετοιμάζει τήν ὁδό τοῦ Ἀντιχρίστου. Τό σύνθημα προστασίας τῶν Πιστῶν: «Μνημονεύετε τῆς γυναικός Λώτ». Ποιοί θά προσδράμουν στόν Ἀντίχριστον.


http://arnion.gr/index.php/p-thanasios-mytilina-os/milies-p-thanasiou/diafora-uemata/katixhseis-agioy-kyrilloy

Ανώνυμος είπε...

Λυσσομανουσε κατα του Αρχιεπισκοπου Χριστοδουλου, εδινε συνεντευξεις σε αμερικανικα ερωτικα περιοδικα, διαπλεκοταν με 'μυστηρια' κυκλωματα στη Ζακυνθο και τωρα λυσσομανα κατα των ελευθερων ανθρωπων που αποριπτουν τα προχειρα εμβολια.... Γιατι εκπλησεσθε? Τι περιμενατε δηλαδη??