Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Ένας ένας συντάσσονται και ξεσκεπάζονται .: Γιώργος Καραμπελιάς, κάποτε διαβάζαμε και αγόραζαμε (δυστυχώς) τα βιβλία του..

Μπορεί να είναι ασπρόμαυρη εικόνα 1 άτομο
Αυτός που δεν εμβολιάζεται σκέφτεται τον εαυτούλη του..
Το κίνημα Άρδην και ο Γιώργος Καραμπελιας θα επιμένει να προτρέπει όλη την ελληνική κοινωνία: Να εμβολιαστεί, να παίρνει ιδιαίτερες υγειονομικές προφυλάξεις σε περιπτώσεις ή μέρη που υπάρχει ρίσκο διασποράς, και να συμπεριφέρεται μέσα στην κοινωνία αυτές τις δύσκολες εποχές της πανδημίας, λαμβάνοντας υπόψη του την κοινότητα την πατρίδα, την οικονομία της και όχι μόνο τον εαυτούλη του.

 

σχολιο :Γερο ειναι τόσος ο φόβος του θανάτου που σε τυφλωνει ; Νασαι σίγουρος ότι και να κάνεις  θα πεθάνεις...

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το παρατράβηξε το σχοινί ο κύριος αυτός.
Αντί πρώτος να βγει να καυτηριάσει την αδίστακτη χούντα του Μητσοτάκη.
Ντροπή του, έχει και ένα παρελθόν!

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραμπελιάς δυστυχώς κάνοντας τον ριζοσπάστη και τον αντισυστημικό είναι ουσιαστικά ο καλύτερος υποστηρικτής του συστήματος. Πολλοί άνθρωποι ξεγελάστηκαν απ' τον ανατρεπτικό του λόγο και από τις θέσεις του υπέρ της πατρίδας και της εκκλησίας. Αυτό το κάνει μόνο όταν είναι η αριστερά στην εξουσία και ιδιαιτέρως ο ΣΥΡΙΖΑ. Όταν έρχεται η Νέα Δημοκρατία τότε ξεχνά και πατρίδα και εκκλησία και γίνεται ο μετανοημένος αριστερός που καλεί και τους συντρόφους του να συνδράμουν την κυβέρνηση για το καλό της πατρίδας. Ελπίζω να μην το κάνει με το αζημίωτο, γιατί τότε φοβάμαι πως θα χρειαστεί ψυχιατρική υποστήριξη, όπως χρειαζόμαστε όλοι όσοι τον πιστέψαμε.
Κρίτων Λιμναίος

Ανώνυμος είπε...

Πας καλά ρε; οποίος δεν μπολιαζετε σκέφτεται τον εαυτούλης του ή το αντίθετο; για ζαβά μας περνάτε; έλεος.

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Πολλά τα ωραία λόγια
από Ζουράρηδες...Καραμπελιάδες

και άλλους..."επιφανείς"...

Όταν η αριστερά κατάλαβε πώς τα παραμύθια πού λάτρευε, είχαν
ημερομηνία λήξεως,

αναζήτησαν στηρήγματα δεξιά κι αριστερά

και κάποιοι αντηλήφθηκαν την
σπουδαιότητα της ορθοδοξίας.

Μένοντας όμως σε μιά
ι δ ε ο λ ο γ ι κ ή προσέγγιση

μακρυά από τα Μ υ σ τ ή ρ ι α

δεν μπόρεσαν να στεριώσουν
και ξαναχάθηκαν στην θολούρα τού
μ υ α λ ο ύ τους...

την τόσο ταιριαστή με την

κυρίαρχη σ ύ γ χ υ σ η...!

...

..."μή πεποίθατε
επι υιοίς ανθρώπων
ών
ουκ έστιν σωτηρία"...

Ανώνυμος είπε...

Άλλος ένας εκπρόσωπος της σχολής της αρπαχτής...

Ι.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε καραμπελιά, αυτό να το πείτε στους 54 Εμάκ! Αυτοί που με αυτοθυσία τόσα χρόνια έμπαιναν στα συντρίμια και όπου αλλού χρειαζόνταν, μην λογαριάζοντας την δική τους ζωή, για να σώσουν κάποιου άλλου συνανθρώπου τους. Τώρα αυτοί οι 54 δεν εμβολιάζονται έχοντας κακή πρόθεση και εγωϊσμό;

ΜΑΝ είπε...

Μὰ ἀλήθεια, περίμενε κανεὶς ἀπὸ τὴν ἀριστερα νὰ ἀκούσει λόγια ἀληθινά; Δὲν πέϕτουμε καὶ ἀπὸ τὰ σύννεϕα..Μαρξισμὸς καὶ ἀλήθεια εἶναι ἔννοιες ἐκ διαμέτρου ἀντίθετες..Ἂν δὲν ἔχεις ϕόβο Θεοῦ ἔχεις ϕόβο κοροϊδοϊοῦ..Συμπάσχουμε μὲ τοὺς ϕοβικούς,κάνανε τὸ ἐμβόλιο καὶ ἀντὶ νὰ βγάλουν τὴν μάσκα, βάλανε κι' ἄλλη καὶ ϕοβοῦνται περισσότερο ἀπὸ πρίν..εἶναι γιὰ λύπηση..

ΣΤ. ΝΑΘ. είπε...

ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΣΦΟΔΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΗ.ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ "ΑΡΔΗΝ".ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥ, ΛΕΒΕΝΤΗ ΚΑΡΑΙΣΚΟΥ ΚΩΣΤΑ(ΔΗΜ.ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ) ΕΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΗ.

Ανώνυμος είπε...

Βγάζετε λάθος συμπεράσματα νομίζω για τον κύριο αυτό. Ούτε θέμα αρπάχτηκε είναι, ούτε σύμπλευσης με το σύστημα. Απλώς είναι άθεος και ηλικιωμένος οπότε τρέμει όντως τον κορωνοϊό γιατί τρέμει το θάνατο.

Ανώνυμος είπε...

Αρπαχτής ήθελα να γράψω...

Ασημίνα είπε...

Σέβομα τον κ. Καραμπελιά, με το αξιόλογο εκδοτικό του έργο καθώς και το αντινεοταξίτικο περιοδικό ΑΡΔΗΝ και δεν ξεχνώ πως πρώτος βγήκε και κατήγγειλε (επί εποχής της βελούδινης χούντας του Σημίτη, με το θέμα των ταυτοτήτων) όσους από την αριστερά (και ήταν πολλοί) είχαν το σύνδρομο του "αντικληρικαλισμού" και ταυτιζόντουσαν με την αυταρχικότητα της τότε κυβέρνησης.... Σε ό,τι αφορά στο "σήμερα" θα ήθελα να έχει τα ίδια αντανακλαστικά όπως είχε τότε....

Αναστασία μάρα. είπε...

Ο κορονοιος.... είχε κ τα "καλά" του, πέσαν πολλεεεεες μάσκες..

ORTHODOXIA ORTHO είπε...

Τα υπόλοιπα στις κάλπες φίλοι.

Ανώνυμος είπε...

Σιγα το προσωπο. ΑΥΤΟς ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ. ΠΟΛΛΗ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΟΣ ΤΙΠΟΤΑΣ. ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΝΕΥΜΑ. ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.. ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα λεφτά τα 2 τελευταία ΣΧΟΛΙΑ. Όσοι ήταν παροντες σε εκείνο το συλλαλητήριο για την Αγία Σοφία δεν ξεχνούν. Κωνσταντίνε, Κωνσταντίνε!

http://panusis.blogspot.com/2020/07/blog-post_984.html