Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ MOM ΕΔΩΣΑΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ NA ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΘΕΣ Ο ΚΩΣΤΗΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟ, ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ. ΛΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΟΜΟΡΦΙΑ..."

3 σχόλια:

Κ. είπε...

Δυστυχώς.

Κ.

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα και πάλι κρίμα για τον Κωστή και για την Αργυρώ που την άραζε στις ξαπλώστρες της Σάμου. Την σκότωσαν κι αυτή πριν λίγα χρόνια με μια σφαίρα στην πλάτη. Τα κάναμε χάζι και ήταν χαρά θεού τα ζωάκια αυτα. Φεύγαμε όλοι από την θάλασσα με ένα χαμόγελο σαν πεντάχρονα παιδιά.

Να το κάνω και πιο συγκεκριμένο το παράπονο: μιλάει κανείς για το περιβάλλον, τα δέντρα, τα ζώα και πέφτει το ποίμνιο να τον φάει, λες κι όποιος φροντίζει για αυτά μισεί τον άνθρωπο σώνει και καλά. Μας αρέσει τώρα που έχουμε δημιουργήσει έναν κρανίου τόπο για εμάς και τα παιδιά μας;

Φίλε τρελογιάννη, ο νεοέλληνας δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ ούτε για Ομορφιά, ούτε και για τίποτα άλλο πέρα από το να έχει αρκετό τσιμέντο για να παρκάρει τα αμάξια του, αρκετά μπιτσόμπαρα για να επιδεικνύει τα πατσόκοιλα και τις σιλικόνες, μεγάλο σαλόνι για να χωράει την 60άρα ΤV και τα playstation και ευρύχωρη κουζίνα για να χωράει την ξέχειλη ψυγειάρα.

Αυτά για σήμερα κι ευχαριστώ για την φιλοξενία στα σχόλια,
Σ.

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Ας πούμε οτι...το...

"τά θανάτωσαν"

ίσως ταιριάζει καλύτερα,

αφού κάθε λέξη, έχει... ένα
...ειδικό βάρος...στην γλώσσα

και την σ κ έ ψ η μας...

αλλά και η..."ζωοφιλία"(!)...
όπως μάς αρέσει να την λέμε πλέον,
-έχοντας ξεχάσει πιά τί πραγματικά
σήμαινε αυτή η λέξη-

έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο,
να τοποθετεί σε μιάν
αταίριαστη θέση τα ζώα

σέ σχέση μέ τον άνθρωπο...

όμως...
αυτά τα... φαινομενικά αθώα
παιγνίδια των λέξεων
και τών εννοιών...

μπορουν κι επηρεάζουν τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων...
-σε βάθος χρόνου -

με τούς...κατάλληλους...πονηρούς

χειρισμούς ...!