Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

... έσται η εσχάτη πλάνη χείρων της πρώτης!

 

ο Βαρθολομαίος ΛΕΕΙ,θα απονείμει το Βραβείο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων «Αθηναγόρας»…θα βραβευτεί ο διευθυντής της φαρμακευτικής εταιρείας Pfizer… ο διευθυντής της εταιρείας BioNTech…

 


Η είδηση

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ από τις 23 Οκτωβρίου έως και τις 3 Νοεμβρίου 2021. Η επίσημη επίσκεψη στην Αμερική θα είναι η έκτη κατά σειρά από την ανάληψη των καθηκόντων του το 1991, ενώ κατά το παρελθόν έχει συναντηθεί στο Λευκό Οίκο με τους Αμερικανούς προέδρους Μπιλ Κλίντον (1997), Τζορτζ Μπους (2002) και Μπαράκ Ομπάμα (2009). Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις ΗΠΑ, ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα συναντηθεί με την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι και τον υπουργό Εξωτερικών, Άντονι Μπλίνκεν. Έπειτα θα μεταβεί στον Λευκό Οίκο όπου θα τον υποδεχθεί ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν.

Η ατζέντα των θεμάτων που θα εξετασθούν περιλαμβάνει το Ουκρανικό (όπου είναι πολύ πιθανό να δρομολογηθούν εξελίξεις, καθώς τον Αύγουστο του 2021, ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα επισκεφτεί το Κίεβο και τη σχισματική ψευδοεκκλησία του «επισκόπου» Ουκρανίας Επιφανίου). Επίσης, αναμένεται να συζητηθεί η κατάσταση στα Βαλκάνια, οι σχέσεις με τα Πατριαρχεία Αντιοχείας και Ιεροσολύμων καθώς και θέματα σχετικά με το περιβάλλον.

Κατά το υπόλοιπο πρόγραμμα της περιοδείας του στην Αμερική, ο κ. Βαρθολομαίος θα μεταβεί στον υπό ανακατασκευή Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στο «Σημείο Μηδέν» της Νέας Υόρκης, ώστε να τον ευλογήσει. Το πρόγραμμα επίσης περιλαμβάνει περιοδεία στην Ουάσιγκτον, τη Νέα Υόρκη, το Πίτσμπουργκ και το Σικάγο, όπου θα διοργανωθούν σειρές εκδηλώσεων και βραβεύσεων προσωπικοτήτων.

Στις 30 Οκτωβρίου 2021, ο Βαρθολομαίος θα απονείμει το Βραβείο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων «Αθηναγόρας» του Τάγματος του Αγίου Ανδρέα των Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου, σε τρεις διευθυντές πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιριών. Τα βραβεία θα απονεμηθούν στον πρόεδρο και εκτελεστικό διευθυντή της φαρμακευτικής εταιρείας Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, στο συνιδρυτή και εκτελεστικό διευθυντή της εταιρείας BioNTech Ugur Sahin και στον εκτελεστικό διευθυντή της εταιρείας Regeneron, Γεώργιο Γιαννακόπουλο.


Σχόλιο_Ο Βαρθολομαίος συνεχίζει την παρακαταθήκη του μασόνου προκατόχου του στον θρόνο του Οικουμενικού Πατριαρχείου, Αθηναγόρα Α΄. Απόλυτη ταύτιση με τα Αμερικανικά συμφέροντα, κοσμικές διασυνδέσεις σε ύψιστο επίπεδο, προώθηση του οικουμενισμού, διάλυση της Ορθοδοξίας με Ουκρανικό, φανερή και άμεση προσπάθεια ένωσης με τους Καθολικούς κοκ. Λαμβανομένου υπόψη ότι έχει ξεπεράσει τον Αθηναγόρα προ πολλού στο άθλημα της διάλυσης της Ορθοδοξίας, ο διάδοχός του κατά την πρώτη του επίσκεψη στις ΗΠΑ μετά βεβαιότητας θα κληθεί να απονείμει στους μελλοντικούς εκλεκτούς του συστήματος το βραβείο “Βαρθολομαίος”.

 πηγή

 

5 σχόλια:

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Για όλα όμως αυτά...

αποκλειστικά υπεύθυνοι...

είναι... οι Ρώσσοι...

-ακόμη κι όταν... φταίμε..."εμείς"-

(Οχι πώς... εκείνος ο μπαχτσές...
στερείται... μπουμπουκιών...)

Ανώνυμος είπε...

ΗΠΑ: Το υψηλότερο «ανθρωπιστικό» βραβείο του Οικουμενικού Πατριαρχείου δόθηκε στον φανατικό υποστηρικτή των αμβλώσεων και του τρανσεξουαλισμού, κυβερνήτη της Ν. Υόρκης Andrew Cuomo!

Η βράβευση έγινε από τον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο στις 15 Οκτωβρίου στο New York Hilton, παρουσία του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη.



http://redskywarning.blogspot.com/2016/11/andrew-cuomo.html?m=1


Ανώνυμος είπε...

Turk Orthodox Osmanli

Ανώνυμος είπε...

Υποτίθεται ότι ο Βαρθολομαίος είναι ο επικεφαλής της Ορθοδόξου Εκκλησίας...

λάμπουν τα χιόνια στα βουνά, στους κάμπους πέφτει χιόνι...
μέσα στο κατακαλόκαιρο.

Ανώνυμος είπε...

τι μοιράζουν βραβεία,

λές και κάτι έγινε.

σε λίγο θα κάνουν και διαγωνισμούς ομορφιάς

έτσι όπως πάνε.