Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Γράφουμε τα παρόντα για να κρούσουμε τον κώδωνα του κινδύνου

stars agion oros 0

Γεώργιος Παύλος
Καθ. Φυσικής και Φιλοσοφίας ΔΠΘ 


Η Εκκλησία της Ελλάδος δυστυχώς κινείται σε ολισθηρό έδαφος.

Μην πιστεύετε ..., μην πιστεύετε σε αυτό το ψέμα φίλοι μου...

Για όνομα του Θεού μην το πιστεύετε ..., και για όνομα του Θεού ενημερωθείτε, πριν αφήσετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας να εμβολιαστούν...

Διότι αν έχετε εμβολιαστεί μια φορά ...και Θεέ μου ...μην το κάνετε τρίτη ή τέταρτη ή πέμπτη φορά... γιατί αν το κάνετε αυτό ... θα συνεισφέρετε στον αποδεκατισμό του παγκόσμιου πληθυσμού.. (Sucharit Bhakdi). (εδώ)

Δεν πρέπει ο άνθρωπος να χρησιμοποιηθεί ως πειραματόζωο ή να χρησιμοποιηθούν παιδιά σαν πειραματόζωα.

Είναι ανήθικο. Δεν πρέπει να υπάρξουν νεκροί εξαιτίας των εμβολίων (Λυκ Μοντανιέ). (λινκ1)

Το ΥouΤube εξαφανίζει διαρκώς βίντεο, όπου διεθνούς κύρους επιστήμονες προειδοποιούν την ανθρωπότητα για τα θανατηφόρα εμβόλια του κορωνοϊού.

Επομένως, όταν η ηγεσία της Εκκλησίας της Ελλάδος συνεργάζεται και στηρίζει ένα διεφθαρμένο τοπικό, πολιτικό και όχι μόνο, σύστημα, που ασκεί διαρκή λογοκρισία, αποκρύπτει την αμερόληπτη και επιστημονική πληροφορία και επιβάλλει θανατηφόρα εμβόλια, τότε έχουμε σοβαρό εκκλησιολογικό ζήτημα και μέγιστη εκκλησιολογική εκτροπή.

Όταν οι ηγέτες της νέας τάξης που διευθύνουν την παγκόσμια Οικονομία και την παγκόσμια τεχνολογία, μιλούν σαφώς για μείωση του πληθυσμού της γης και συγχρόνως λένε πως νοιάζονται για την παγκόσμια δημόσια υγεία και επιβάλλουν υποχρεωτικό και παγκόσμιο εμβολιασμό ακόμη και στα παιδιά και στα νήπια, τότε οι εκκλησιαστικοί άνδρες που συνηγορούν με αυτή την δαιμονιώδη ελίτ, οδηγούν την Εκκλησία σε πολύ ολισθηρό έδαφος.

Σαφώς είμαστε υποχρεωμένοι ως επιστήμονες να μιλήσουμε δημόσια και να προειδοποιήσουμε τον Ελληνικό λαό και τους εκκλησιαστικούς άνδρες.

Αγιοι Ιεράρχες, ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη διότι θα σας μιλήσω με αυστηρότητα ως επιστήμονας.

Μολονότι ως πνευματικό σας παιδί απειρο σεβασμό στα πρόσωπα σας διότι είστε έκαστος από εσάς τόπος και εικόνα Χριστού.

Όσοι από εσάς αγαπάτε και πιστεύετε αληθώς στον Χριστό, τον Υιό του Θεού και Πατρός και υιό της Παρθένου, και όσοι αγαπάτε επίσης την Μαρτυρική Ορθόδοξο Καθολική και Αποστολική Εκκλησία του Χριστού, οφείλετε τώρα, όσο ποτέ άλλοτε, να ορθώσετε το ανάστημά σας, να πάρετε θέση και να διαχωρίσετε τους εαυτούς σας από αυτό το εξελισσόμενο παγκόσμιο ειδεχθές και διαρκές εγκληματικό πείραμα κατά της ανθρωπότητας και του Ελληνικού λαού.

Εννοώ το έγκλημα του υποχρεωτικού εμβολιασμού και των υποχρεωτικών ιατρικών πράξεων.

Το έγκλημα αυτό εξάλλου προηγείται από το άλλο, το ερχόμενο και επίσης ακόμη μεγαλύτερο και καταστροφικότερο: Την υποχρεωτική ένωση της Ορθόδοξης Εκκλησίας με άλλες θρησκείες ανθρώπινες μέσα στην Νέα Παγκόσμια Τάξη, η οποία θα ακολουθήσει την σκηνοθετημένη και στημένη πανδημία και το εξ αυτής προκληθέν χάος. Ήδη ακούμε Ορθόδοξους Iεράρχες να ζητούν παπική ευλογία στο έργο τους, αποκαλώντας τον Πάπα Ρώμης πατέρα και πατριάρχη τους και εμμέσως, κεφαλή της Παγκόσμιας Εκκλησίας.

Πολύ φοβούμεθα άγιοι Ιεράρχες, πως όπως τώρα παροτρύνετε τον λαό μας να πάει να εμβολιαστεί και να θεωρεί τα εμβόλια ως ευλογία του Θεού, ομοίως θα έρθει η στιγμή, που κάποιοι από εσάς θα πείτε το ίδιο και για την άνωθεν επιβαλλόμενη ψευδοένωση των Χριστιανικών Εκκλησιών.

Βεβαίως, πριν από την Φραγκική άλωση της Δυτικής Χριστιανοσύνης και την βίαιη απόσπασή της από την Μία και Μοναδική Εκκλησία του Χριστού, την Ανατολική και Ορθόδοξη, η Δύση ήταν και αυτή Εκκλησία Χριστού.

Σήμερα όμως, με τον Πάπα να εμμένει στην δική του παναίρεση περί του αλαθήτου, περί του Filioque και τόσων άλλων δαιμονικών δοξασιών, δεν μπορούμε να μιλάμε για Εκκλησία, αλλά για μια ανθρώπινη θρησκεία.

Μολονότι βεβαίως, οι απλοί άνθρωποι με χριστιανική πίστη στην Δύση δεν ευθύνονται για το κακό αυτό και αγνοούν το μέγεθος της θεολογικής αιρέσεως των.

Βεβαίως, ο τελικός και Μόνος Αληθής και Αδιάψευστος Κριτής των Πάντων είναι ο Χριστός.

Είναι ουσιώδες να κατανοηθεί από τους Ορθοδόξους λαούς το πώς η Παπική αίρεση γέννησε έναν αιρετικό πολιτισμό που σήμερα καταστρέφει την φύση και τον άνθρωπο.

Η Νέα Τάξη επιχειρεί να καταστρέψει και να αφανίσει τον Χριστιανισμό διότι το υγιές και Ορθόδοξο χριστιανικό πνεύμα είναι πηγή της δημοκρατίας και της αξιοπρέπειας του ανθρώπου.

Η Νέα Τάξη, η παγκοσμιοποίηση, η επανεκκίνηση, ο μετανθρωπισμός και η μετατροπή του ανθρώπου σε ελεγχόμενο ρομπότ από την τεχνητή νοημοσύνη και την τεχνολογία, όλα αυτά, είναι η λογική συνέπεια της παπικής αίρεσης.

Αφού η Παπική σχολαστική θεολογία έχει ήδη εκλάβει τόσο τον Θεό, όσο και τον άνθρωπο ως απρόσωπα «ρομπότ», ως απρόσωπες δηλαδή και ανελεύθερες ουσίες, αρνούμενη, τόσο την διάκριση ουσίας και ενέργειας, όσο και την διάκριση ουσίας και υποστάσεως-προσώπου.

Το πνεύμα της δυτικής παγκοσμιοποίησης που σχεδιάστηκε ως επανεκκίνηση μετά τον κορωνοϊό και την σκηνοθετημένη πανδημία του όπως και το σκηνοθετημένο κοινωνικοπολιτικό παγκόσμιο χάος, είναι στην ουσία το αποτέλεσμα του άκαρδου Παπικού αλάθητου και της Παπικής ουσιοκρατικής εξουσιαστικότητας επί του Θεού και του κόσμου.

Για αυτό η Προφητική περιγραφή του Αγίου Ιουστίνου Πόποβιτς, πως η πτώση του Πάπα είναι γεγονός ίδιας σημασίας και τάξεως με την πτώση του Σατανά και του Ιούδα, είναι όσο ποτέ άλλοτε επίκαιρη και διδακτική για τους Ορθοδόξους.

Η Αποκάλυψη του Ιωάννου αναφέρεται κατ’ ευθείαν στην Παπική πτώση. Διότι η Παπική πτώση παρέσυρε όλο τον σύγχρονο πολιτισμό του ανθρώπου στην σημερινή πτώση του, ως άρνηση του Χριστού, όπου πλέον σχεδιάζεται μέσω των εμβολίων η γενετική τροποποίηση αλλά και ο γενετικά μεταλλαγμένος και τροποποιημένος άνθρωπος ρομπότ, μέσω της τεχνητής νοημοσύνης.

Για αυτό τα υποχρεωτικά γενετικά εμβόλια κατά του κορωνοιού, πέραν των θανάτων που έχουν ήδη αρχίσει να επιφέρουν στους υγιείς ανθρώπους, αποτελούν παράλληλα και την βάση μιας αιρετικής σύγχρονης θεολογίας που άρχισε να διαφαίνεται στον ορίζοντα της νέας παγκόσμιας τάξης, όπως και αυτή μιας ριζικής άρνησης του ανθρώπου ως εικόνα Θεού και του Χριστού ως του Μόνου και αληθινού Μεσσία του κόσμου.

Δεν είναι δυνατόν η Ορθόδοξος Εκκλησία να συντάσσεται με πολιτικούς και τεχνοκράτες δαιμονιώντες, οι οποίοι οδηγούν το ανθρώπινο γένος στην βιολογική και πνευματική του καταστροφή, μέσω εμβολίων και ιατρικής τρομοκρατίας.

Άγιοι Ιεράρχες,

Ως Ορθόδοξοι Επίσκοποι, Αρχιεπίσκοποι και Πατριάρχες, είστε οι διάδοχοι των Αγίων Αποστόλων και φέρετε επί των ώμων σας τον ίδιο τον Χριστό τον Οποίο οφείλετε να μην προδώσετε. Φυλάξτε τους εαυτούς σας, φυλάξτε τον μαρτυρικό Ελληνικό λαό φυλάξτε και όλους τους άλλους μαρτυρικούς Ορθοδόξους λαούς.

Ήδη έχετε τεράστια ευθύνη διότι αποδεχθήκατε κατά την ψευδοσύνοδο του Κολυμπαρίου την κατάργηση του Επισκοπικού και Συνοδικού αξιώματος της Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού.

Όλοι πλέον είμαστε μάρτυρες πως αυτή η ψευδοσύνοδος είναι η αρχή των βασάνων του Ελληνικού λαού, όπως ακριβώς συνέβη με την ψευδοσύνοδο της Φερράρας - Φλωρεντίας λίγο πριν την Άλωση της Κωνσταντινούπολης το 1453.

Σήμερα μάλιστα έχουμε και πάλι μια επικείμενη άλωση από το παγκοσμιοποιημένο κακό και από την δική του επανεκκίνηση, όλης πλέον της ανθρωπότητας.

Όταν ένας διεθνούς κύρους Καθηγητής Ιατρικής και Ιολογίας όπως ο Sucharit Bhakdi, αλλά επίσης και ο διεθνούς κύρου Νομπελίστας Luc Montagnier (Λυκ Μοντανιέ), προειδοποιούν αγωνιωδώς, λυπούμενοι με κραυγή λυγμού την ανθρωπότητα για τον επικείμενο θανατηφόρο ρόλο των εμβολίων, ενώ οι Επίσκοποι ή και ο Αρχιεπίσκοπος παροτρύνουν με το εκκλησιαστικό των κύρος τον κόσμο για μαζικό εμβολιασμό, τότε έχουμε σοβαρή και «εγκληματική» Εκκλησιολογική και Ποιμαντική εκτροπή.

Όταν μάλιστα προπαγανδίζουν οι Ιεράρχες της Εκκλησίας πως τα εμβόλια αυτά είναι ευλογία από τον Θεό, τότε δυστυχώς δρούν οι ίδιοι «εγκληματικά», έστω και ασυνειδήτως και αθελήτως και ευρισκόμενοι σε μέγιστη πνευματική και επιστημονική πλάνη.

Όταν θα δουν τα αποτελέσματα των «εγκληματικών» τους λαθών θα τρίβουν τα μάτια τους αλλά θα είναι αργά. Διότι το κακό στο οποίο θα έχουν συντελέσει και οι ίδιοι μαζί με τους πολιτικούς, εκτρεπόμενοι από το κύριο Ποιμαντικό και Εκκλησιαστικό τους έργο, θα είναι αδιόρθωτο και θα στιγματίσει την Εκκλησία της Ελλάδος.

Βεβαίως κατανοούμε πως ως άνθρωποι και οι Ιεράρχες υπόκεινται στον φόβο της ασθένειας και του θανάτου, όπως και εμείς και κάθε άλλος άνθρωπος πάνω στην γη.

Όμως άγιοι Ιεράρχες, σεβαστοί και αγαπητοί μας πατέρες, είναι προτιμότερο να πεθάνουμε από τους κορωνοϊούς και τις πανδημίες, παρά να γινόμαστε φορείς φόβου, τρόμου, χωρισμού και αποστασιοποιήσεως των ανθρώπων.

Αν ο Χριστός θέλει να ζήσουμε, θα ζήσουμε. Και αν ο Χριστός θέλει να πεθάνουμε, ας πεθάνουμε. Ας είναι ευλογημένο. Διότι ο Χριστός είναι η Αληθής και η όντως Ζωή.

Και αν ο Χριστός είναι η Όντως Ζωή, τότε δεν δικαιούμεθα εμείς να φοβούμεθα και να κρυβόμαστε από τον θάνατο και τις ασθένειες. Όπως και ο Χριστός δεν φοβήθηκε και θυσιάστηκε για τον άνθρωπο.

Πως είναι δυνατόν αλήθεια οι μαθητές του Χριστού να κυκλοφορούν με φίμωτρα τρομαγμένοι από τις ασθένειες, τους ιούς και τα μικρόβια;

Δεν είναι αυτό νίκη του Σατανά που με τον φόβο επιδιώκει να υποτάξει την ανθρωπότητα;

Ο Άγιος Νικόλαος Πλανάς έγλειφε με τα χείλη και την γλώσσα του τα κατεστραμμένα από την λέπρα χείλη των λεπρών όταν έπεφτε επάνω τους η Θεία Κοινωνία.

Το ίδιο, πώς είναι δυνατόν Επίσκοποι της Ορθόδοξης Εκκλησίας να αμφισβητούν την Θεία Κοινωνία και να χρησιμοποιούν διαφορετικά κουταλάκια και να τα απολυμαίνουν;

Όχι αγιοι Ιεράρχες δεν είναι πρέπων στους μαθητές του Χριστού και στους διαδόχους των Αγίων Αποστόλων αυτός ο φόβος. Ας αποθάνουμε καλύτερα παρά να ζούμε με τέτοιο φόβο και να μεταδίδουμε στους ανθρώπους τόση τρομάρα, φόβο και αδυναμία που καταβάλουν το σώμα και την ψυχή.

Διότι οφείλουμε να σας ενημερώσουμε άγιοι Ιεράρχες, με κάθε σεβασμό, πως με τον φόβο σας θέσατε την Εκκλησία και τους εαυτούς σας στις υπηρεσίες του μεγαλύτερου και δαιμονικότερου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας.

Δυστυχώς έχετε αφρόνως και ανοήτως μετατρέψει με την συμπεριφορά σας όλον αυτόν τον καιρό, την Εκκλησία από Ζωηφόρο Πηγή του Χριστού σε «πηγή» φόβου και τρομοκράτησης των ανθρώπων και εμμέσως σε «όργανο» του αντιχρίστου.

Για αυτό με πολύ σεβασμό, αγάπη και θλίψη, ως χριστιανοί επιστήμονες σας παρακαλούμε με πόνο και αγωνία ψυχής ως παιδιά τους πατέρες των, μην συμβάλετε αθελήτως και αφρόνως στο μέγιστο αυτό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Άγιοι Ιεράρχες κινείστε σε πολύ ολισθηρό έδαφος και σύρετε την Εκκλησία του Χριστού και τον λαό της Ελλάδος σε μεγάλες θλίψεις.

Θα έπρεπε να το έχετε αντιληφθεί εξ αρχής, όταν με σειρά επιστολών μας από την αρχή της σκηνοθετημένης αυτής πανδημίας, σας προειδοποιήσαμε πως η πανδημία, οι μάσκες και οι εγκλεισμοί είναι επιστημονικά εντελώς λάθος και πνευματικά ένα τέχνασμα δαιμονικό, μια σκηνοθεσία και έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας.

Εσείς όχι μόνο δεν το αντιληφθήκατε ή δεν θέλατε να το αντιληφθείτε για δικούς σας λόγους, αλλά συνεχίζετε να υπηρετείτε το έγκλημα αυτό με τον πλέον προκλητικό και αντιεκκλησιαστικό τρόπο.

Έχετε υποταχθεί οι ίδιοι και έχετε υποτάξει και τον Ελληνικό λαό σε μια δολοφονική και εγκληματική ομάδα πολιτικών, δεξιών ή αριστερών, η οποία συμμετέχει σε ένα πρωτόγνωρο και παγκόσμιο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Και προφανώς συμμετέχετε και εσείς έστω ασυνειδήτως σε ένα φοβερό έγκλημα κατά του Ελληνικού λαού.

Η «υποκρισία» ή η «εγκληματική» σας άγνοια είναι τεράστια.

Διότι ενώ βάλατε οι ίδιοι δαιμονικά σύμβολα επάνω σας, δηλαδή τις μάσκες του σατανά και τις επιβάλλατε και στον λαό, για να φυλαχθείτε δήθεν από μια ίωση μηδενικής θνησιμότητας, τώρα επιβάλετε και προτρέπετε όλο τον λαό σε έναν εμβολιασμό, ο οποίος θα οδηγήσει με τεράστια πιθανότητα στον θάνατο, όχι μόνο τους πολύ γερασμένους και ασθενείς ανθρώπους, αλλά και τους νέους και τα παιδιά!

Ήδη ακούμε για δεκάδες θανάτους υγειών ανθρώπων στην Ελλάδα, ή και πολύ περισσότερους που αποκρύπτονται και για εκατοντάδες χιλιάδες στον υπόλοιπο κόσμο εξαιτίας των εμβολίων.

Αυτό και αν είναι υποκρισία άγιοι πατέρες. Εάν οι πολιτικοί δεν επέβαλαν εγκλεισμούς, μάσκες και εμβόλια, κάτι στο οποίο συμβάλετε και εσείς τα μέγιστα, θα είχε λήξει σαφώς αυτή η πανδημία όπως παλαιότερα με άλλες πανδημίες σχεδιασμένες με τεχνητούς ιούς.

Το πλέον όμως «φοβερό έγκλημά σας», είναι η διασπορά φόβου και τρομοκρατίας στον Ελληνικό λαό, περιφερόμενοι οι ίδιοι με μάσκες ακόμη και εντός των ιερών ναών όπως και ο ψυχολογικός φόβος και η τρομοκρατία που διαδίδετε στον κόσμο επιβάλλοντας την μασκοφορία εντός των ναών.

Ως δηλαδή ο Ναός του Χριστού να είναι κάποιος συνήθης φυσικός τόπος και όχι τόπος Χάριτος και Αγίου Πνεύματος.

Αν δεν το γνωρίζετε ήδη, θα πρέπει να σας γίνει αντιληπτό πως ο φόβος, η ψυχολογική πίεση και η ανασφάλεια είναι οι καταστροφείς του ανοσοποιητικού συστήματος του ανθρώπου.

Εσείς περισσότερο από εμάς γνωρίζετε πως το ανθρώπινο πρόσωπο κατ εξοχήν είναι εικόνα του Θεού.

Αυτήν την εικόνα θέλει να καταστρέψει η νεα τάξη. Αν υποθέσουμε πως όντως είχαμε κάποιο θανατηφόρο ιό υπήρχαν και υπάρχουν άλλοι τρόποι αντιμετώπισης του και επιστημονικοί αλλά και πνευματικοί.

Στην ουσία εκμηδενίσατε με τον τρόπο σας και τον φόβο σας το ζωηφόρο μήνυμα του Χριστού και της Εκκλησίας προς τους ανθρώπους: «Θαρσείτε εγώ νενίκηκα τον κόσμον» (Ιω.16,32-33).

«Εγώ είμαι η Οδός και η Αλήθεια Και η Ζωή» (Ιωάννης ιδ:1-14). «Ο κόσμος δεν θα με βλέπει αλλά εσείς θα με βλέπετε διότι εγώ Ζω και εσείς θα ζήσετε» (Ιωάννης 14, 15-20).

Αν αυτά είναι αληθή, που και σαφώς είναι αληθή αφού τα είπε και τα υποσχέθηκε τα αψευδές στόμα του Χριστού, τότε πως είναι δυνατόν εσείς άγιοι Ιεράρχες να διαδίδετε και να σπέρνετε τον φόβο και τον πανικό μέσα στη Εκκλησία και στον λαό του Θεού, για μια μάλιστα ψευδή και σκηνοθετημένη πανδημία;

Αλλά και αληθή πανδημία να είχαμε, και πάλι εσείς ως φέροντες το Αποστολικό αξίωμα, θα έπρεπε να είστε άφοβοι, αφού ο Χριστός σας έδωσε την υπόσχεσή του μέσω των Αγίων Του Αποστόλων όπως σας έδωσε και την θεϊκή Του εξουσία: «Ιδού δίδωμι υμίν την εξουσίαν του πατείν επάνω όφεων και σκορπίων και επί πάσαν την δύναμιν του εχθρού και ουδέν υμάς ου μη αδικήσει» (Λουκάς 10, 17-20).

Βεβαίως το πρόβλημα είναι, πως αντί να σπουδάσετε την Σοφία του Χριστού στο Πανεπιστήμιο της ερήμου, δυστυχώς πολλοί από εσάς σπουδάσατε την μωρία του κόσμου στις Νομικές σας Σχολές και στα Πανεπιστήμια της Δύσης για να μαζέψετε βιογραφικά στοιχεία και να αναρριχηθείτε σε Εκκλησιαστικά αξιώματα.

Γνωρίζω άγιοι Ιεράρχες πως παραλογίζομαι και πως είμαι μωρός, και πως ακόμη περισσότερο θα κριθώ ενώπιον του Χριστού, τολμώντας να σας δείχνω τα σφάλματα σας. Όμως πιστέψτε μας και ακούστε μας.

Σας τιμούμε και σας αγαπάμε πραγματικά και από καρδιάς. Είμαστε έτοιμοι να σας φιλήσουμε τα πόδια και τα χέρια ως διαδόχους των Αγίων Αποστόλων. Για αυτό διακινδυνεύουμε και σας απευθύνουμε θερμή παράκληση:

Σταματήστε να συμμετέχετε στο τερατώδες αυτό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που έχουν οργανώσει οι πολιτικοί και άλλοι ισχυρότεροι από αυτούς που τους εξουσιάζουν. Διότι δεν μιλάμε για ασήμαντα πράγματα.

Μιλάμε για την πίστη του Χριστού και της Εκκλησίας και για την σωτηρία της ανθρωπότητας από τα αρρωστημένα και δαιμονισμένα πνεύματα που έχουν συγκεντρώσει επάνω τους τεράστια και θανατηφόρα εξουσία.

Σας παρακαλούμε να διαχωρίσετε την θέση σας και να ορθώσετε το πνευματικό σας ανάστημά για να σώσετε τον λαό μας.

Διότι σας έχει δοθεί από τον Ίδιο τον Χριστό η εξουσία αυτή.

Και μετά από αυτό το έγκλημα των υποχρεωτικών εμβολιασμών στο οποίο μαζί με τους πολιτικούς συμβάλλουν και οι ιεράρχες της Εκκλησίας εναντίον του Ελληνικού λαού, έρχομαι στο επόμενο και ακόμη μεγαλύτερο κακό.

Αυτό της αυταρχικής, αντιεκκλησιαστικής και αιρετικής απόφασης της αλλαγής της εορτής Αναστάσεως.

Την αιρετικότητα της αποφάσεως την έχουμε αποδείξει επιστημονικώς και θεολογικώς αλλά και θρησκειολογικώς σε προηγούμενη μελέτη μας: (πατήστε εδώ)

Και δεν φθάνουν αυτά τα δύο μέγιστα κακά εναντίον της Εκκλησίας και του Eλληνικού λαού που πραγματοποίησαν οι αγιοι Ιεράρχες μας. Συνεχίζουν να κινούνται ολισθηρώς και προς τρίτο κακό.

Την αυταρχική εξουσιαστική και πέραν κάθε αίσθησης ποιμαντικότητας, επιείκειας και αγάπης, προκλητική τιμωρία των ιερέων που εόρτασαν το Πάσχα στην ορθή του ώρα και μέρα, δηλαδή την Κυριακή της Αναστάσεως.

Τιμωρούνται δηλαδή εντελώς σκληρόκαρδα και παραδειγματικά όσοι ιερείς τόλμησαν να μην την μετακινήσουν, υποκύπτοντας έτσι σε αιρετικές αποφάσεις των Μητροπολιτών, αλλάζοντας την εορτή της Αναστάσεως από την Κυριακή της Αναστάσεως στο Μέγα Σάββατο.

Μάλιστα, μόλις ενημερωθήκαμε πως η ΔΙΣ κινείται στην κατεύθυνση της τιμωρίας Επισκόπων όπως ο Σεραφείμ Κυθήρων και ο Αιτωλίας Κοσμάς, επειδή δεν αποδέχθηκαν την εντελώς αιρετική σημειολογικά και θεολογικά κατ’ ουσίαν, απόφαση της ΔΙΣ.

Σε σχετική ανακοίνωση της ΔΙΣ αναφέρεται πως θα ληφθούν μέτρα ακόμη και εναντίον Μητροπολιτών, εκτός από τα μέτρα εναντίον των ιερέων που δεν πειθάρχησαν στις εντολές της ΔΙΣ.

Μάλιστα στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως η απόφαση αυτή ελήφθη Συνοδικώς και Ομοφώνως.

Η Εκκλησία της Ελλάδος έχει 80 περίπου Μητροπόλεις και αντίστοιχους Μητροπολίτες και Επισκόπους, οι οποίοι απαρτίζουν την Σύνοδό της.

Ομόφωνη Απόφαση της Συνόδου σημαίνει πως συζήτησαν όλοι οι Επίσκοποι, αποφάσισαν και εξέδωσαν Πρακτικά. Όμως κάτι τέτοιο δεν έλαβε χώρα. Άρα δεν υπήρξε ομόφωνος Συνοδική Απόφασις.

Η Απόφασις ελήφθη μόνο από την Διαρκή Ιερά Σύνοδο (ΔΙΣ), ή ακόμη πιο ορθώς, από τον Πρόεδρο της Συνόδου, κατόπιν βεβαίως σχετικής «εντολής» του Πρωθυπουργού.

Τώρα επί της ουσίας του ζητήματος, τίθεται το ερώτημα: Έχουμε αυτοδιοίκητη Εκκλησία ή απλά η Εκκλησία της Ελλάδος έχει καταντήσει προέκταση του Kράτους και της εκάστοτε κυβέρνησης του;

Επίσης κυκλοφορεί ο ψίθυρος πως η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός εξαγόρασαν την απόφαση της Εκκλησίας με πολλές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

Έτσι τίθεται από τον λαό το εύλογο ερώτημα στο οποίο οφείλουν όλοι οι Μητροπολίτες να απαντήσουν. Πήρε ή δεν πήρε η κάθε Μητρόπολη ένα εκατομμύριο ευρώ, η κάτι παρόμοιο, εν όψει του Πάσχα;

Αγιοι Ιεράρχες, ζούμε με μεγάλη θλίψη, οδύνη και αγωνία όλα αυτά τα γεγονότα και Εκκλησιολογικά εγκλήματα.

Γράφουμε τα παρόντα για να κρούσωμε τον κώδωνα του κινδύνου πριν να είναι αργά.

Τα εμβόλια θα γιγαντώσουν την σκηνοθετημένη πανδημία και θα την καταστήσουν όντως θανατηφόρο.

Η Εκκλησία του Χριστού είναι η Μόνη που μπορεί να σώζει τον άνθρωπο και την ανθρωπότητα.

Η πανδημία μπορεί να αναχαιτιστεί με καθολική και έμπρακτο μετάνοια όλων μας, λαϊκών και κληρικών.

Για τον Χριστό είναι ζήτημα κλάσματος δευτερολέπτων να αφανίσει το κακό σε όλο τον κόσμο εάν εμείς σταθούμε ορθώς έμπροσθεν Του και πράξουμε το Άγιο Θέλημα Του.

Εάν βέβαια κλήρος και λαός μετανοήσουν αληθώς και εάν δεν βάζουμε την επιστήμη, τον κόσμο και τους πολιτικούς πάνω από τον Χριστό.

Εάν ο Χριστός ανέστησε νεκρούς, τάισε χιλιάδες από ελάχιστα ψωμιά και ψάρια, εάν περπάτησε επί των υδάτων εμπρός στους τρομαγμένους μαθητές του και διέταζε τους ανέμους και την θάλασσα να τον υπακούουν, γιατί σήμερα αμφιβάλλουμε πως και τώρα μπορεί να πράξει ούτως;

Εάν βεβαίως Του το ζητήσουμε με αληθή Πίστη, Αγάπη, Θείο Έρωτα και αφοσίωση στο Άγιο Πρόσωπο το δικό Του και του Πατέρα Του και του Αγίου Πνεύματος.

Εάν νηστέψουμε, προσευχηθούμε και λιτανεύσουμε τις άγιες Εικόνες Του και τα λείψανα των Αγίων Του. Εάν επικαλεστούμε την Παναγία Μητέρα Του.

Αγιοι Ιεράρχες, εμείς ως φυσικοί επιστήμονες γνωρίζουμε πως όλο το κτιστό Σύμπαν ευρίσκεται στην αγκαλιά του Θεού και των Θείων και Αγίων Ακτίστων Ενεργειών του.

Γνωρίζουμε πως οι φυσικοί νόμοι δεν υφίστανται, αλλά πως είναι αποτέλεσμα της διαρκούς Ακτίστου Ενεργείας του Θεού, όπως και τα φυσικά συμβάντα.

Για αυτό πιστεύουμε ακράδαντα πως η Εκκλησία, οι Άγιοι και οι Ιεράρχες της, έχουν την άνωθεν δεδομένη δύναμη και χάρη να θαυματουργούν εν Χριστώ και εν Αγίω Πνεύματι και δια του Χριστού.

Εξάλλου έχει ειπωθεί από τους κατασκευαστές της πανδημίας πως σύντομα έρχονται ακόμη χειρότερα σημεία.

Για αυτό Μόνο ο Χριστός, η Παναγία και η Εκκλησία του Χριστού και του Τριαδικού Θεού θα μπορούν τελικώς να σώζουν τους ανθρώπους.

6 σχόλια:

salos είπε...

ξέρετε, οφείλουμε πάντα να ερευνούμε τους λογισμούς μας
κι αναγκαστικά βάζεις και ερωτηματικά,
δεν το κρύβω καθότι και σαλός,
φορές αναρωτιόμουν,
μα είναι δυνατόν;
μήπως σφάλλω στις θέσεις μου;

και δεν είναι καθόλου τυχαίο,
που όλοι οι μεγάλοι πρόσφατοι άγιοι,
δεν μας προειδοποίησαν ΑΚΡΙΒΩΣ για ό,τι συμβαίνει
(μάσκες, ιός, εκκλησίες κλειστές,
μεταφορά εορτής Λαμπράς Ημέρας),
σαν άγνωστο θέμα στο διαγώνισμα

κι έρχονται αγιασμένες φωνές απο το Άγιο το Βουνό
και τα ξεκαθαρίζει όλα,
και η σαφήνεια δεν αφήνει πια καμιά αμφιβολία

"θαρσείτε",
ακούγεται,
και δεν είμαστε
ούτε λίγοι, ούτε μόνοι!

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Χείμαρρος...

Τα είπε ό λ α ...!

Διασώζει το κύρος τής
επιστήμης
και τής φιλοσοφίας...

και μάς δίνει κουράγιο
...!

Χαλάλι... τα ξενύχτια μας...στο... "δίκτυο"!

Βασίλης είπε...

Συνυπογράφουμε και συν-θλιβόμαστε !

Nikol είπε...

Εξαιρετικο κειμενο.
Ευγε κ.Παυλου.

Καλλιόπη είπε...

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΤΕ.
ΞΟΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

Unknown είπε...

Μπράβο κ. Παύλο!!!Θοβερό κείμενο! Πρέπει όμως να πούμε κάποια πράγματα, που ο κ. Παύλος ως λαϊκός δεν μπορεί να τα έχει υπόψη του: Οι δεσποτάδες δεν είναι "εις τύπον και τόπον Χριστού", αλλά "εις τύπον και τοόπον" του "ΑΝΤΙ"..."Εις τόπον και τύπον Χριστού" είναι οι επίσκοποι. Δηλαδή αυτοί, που εκλέγονται με την ψήφο κλπήρου και λαού και δεν αναπαράγονται απ' τη δεσποτική κλίκα! Το "εις τύπον και τόπον Χριστού δεν έχει οντολογική αλλά δεοντολογική σημασία. Οι δεσποτάδες δεν κάνουν κανένα λάθος! Είναι συνειδητά ασυνείδητοι. Ενεργούν βάσει εντολών, όπως και οι πολιτικοί δολοφόνοι μας.