Σάββατο, 8 Μαΐου 2021

Απλά ψάχνουν αφορμή να εκφράσουν το μίσος τους κατά της Εκκλησίαςσχόλιο
Γ.Θ
: Το βλέπετε το χαρτονόμισμα στο χέρι του Ιερέα; Το πώς βρέθηκε εκεί θα το δείτε παρακάτω...
Το θέμα είναι άλλο... Κάποιοι σκανδαλίζονται με το παραμικρό γιατί τον δαίμονα που έχουν μέσα τους, τον υπακούουν τυφλά...
Δεν εννοώ μόνο τους ελληνόφωνους καναλάρχες και τους υπαλλήλους τους. Το κακό έχει φτάσει και σε ανθρώπους που υποτίθεται είναι της Εκκλησίας


Κοιτάζουμε τη φωτογραφία. Αφορά ένα παχύ, ασεβές ιερέα με ένα "χαρτονόμισμα" στα χέρια του και μια φτωχή, λεπτή γυναίκα. Τι να πω. Οι ιερείς μεθυσμένοι!

Τώρα εξετάζουμε μια άλλη φωτογραφία. Μπα! Έτσι το "χαρτονόμισμα " κολλήθηκε στο Photoshop! Δεν έχει χρήματα.


Τώρα εξετάζουμε μια άλλη φωτογραφία. Ωχ. Ο Ιερέας σε αναπηρική καρέκλα. Είναι άρρωστος. Σοβαρά άρρωστος.Λοιπόν, στο τέλος, βάλτε μια φωτογραφία του ιερέα με λουλούδια. Το ίδιο.

Τώρα ποιος είναι; Αυτός είναι ο πατήρ Μητροφάνης (Hauser). Γερμανικά. Ζει στη Γερμανία. Από την ηλικία των 18 ετών ήταν σοβαρά άρρωστος με διαβήτη.

Σώσε με, Θεέ!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. γιατί έγραψα γι 'αυτό. Σήμερα στο FB δημοσιεύτηκε για συζήτηση. Και οι σχολιαστές, χωρίς κατανόηση, καταδικάζουν, συκοφαντίες κλπ ... Έτσι λειτουργεί το μαζικό πλύσιμο εγκεφάλου. Και αυτό ισχύει για σχολεία και γιατρούς και υπαλλήλους ...πηγή

 

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Δεν του έφτανε το βάσανο του.Εχει και τους καλοθελητές να τον δυσφημούν. Σαυτη τη ζωή ο άνθρωπος πρέπει να περάσει από την σκύλα και τη Χάρυβδη.Το θέμα είναι να βγούμε νικητές μέχρι το τέλος 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Ανώνυμος είπε...

Εγώ έχω καταλάβει ότι οι άνθρωποι είναι το ίδιο εντός και εκτός εκκλησίας.
πχ κάποιος είναι υποκριτής και άθεος, αργότερα γίνεται χριστιανός και εξακολουθεί να υποκρίνεται, ισχύει και το αντίθετο.
Τα ίδια πάθη έχουν οι εκτός και οι εντός της εκκλησίας, δεν μπορείς να πεις η μία ομάδα έχει κάτι και η άλλη είναι καθαρή από το κάτι.
Η διαφορά μας ως χριστιανοί είναι ότι δεν είμαστε περήφανοι για τα πάθη μας και κάνουμε αυτοκριτική, κάποιες φορές ξεπερνάμε τα πάθη με την βοήθεια του Θεού, αλλά δεν υπάρχει εγγύηση γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι περιφανεύονται για την απαλλαγή του πάθους, δεν είναι σαν τους άλλους ανθρώπους, και ξανάπέφτουν και γίνονται ξανά σαν τους άλλους ανθρώπους.