Σάββατο 8 Μαΐου 2021

Τα σπάει ο μάγκας γιατρός από Κύπρο!

«Να το πάρεις το test σου και να το βάλεις στον…»
ΜΑΘΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ.
«ΚΟΡΟΝΑ-ΠΑΣΟ»
Ακούγοντας τις ανησυχίες του κόσμου για το λεγόμενο «κορόνα-πάσο» που προσπαθεί να εισάξει στις ζωές μας η κυβέρνηση, έψαξα για να βρω τον Νόμο, βάση του οποίου, η αστυνομία θα μπορούσε να μπαίνει πχ στις εκκλησίες ή στα εστιατόρια και να ζητά από τους πολίτες, να της δείξουν το έγγραφο αυτό. Η έρευνα μου κατέληξε, στο απόλυτο πουθενά.
Οι λεπτομέρειες που αφορούν στην υγεία μας (όπως πχ. το αν κάποιος έχει νοσήσει με μια ασθένεια ή αν έχει εμβολιαστεί κατά της ασθένειας αυτής) είναι ζητήματα που εμπίπτουν στην ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΖΩΗ του καθενός και το ΑΠΟΡΡΗΤΟ των πληροφοριών αυτών, προστατεύεται από το ίδιο το Σύνταγμα. Έτσι, για να μπορεί το κράτος να επέμβει σε αυτό το απόρρητο και να απαιτήσει από τον πολίτη να αποκαλύψει αυτές τις πληροφορίες, χρειάζεται οπωσδήποτε, ρητή εξουσία, από κάποιο Νόμο.
Με αλλά λόγια, για να μπορεί η αστυνομία να απαιτήσει να της δώσεις αυτά τα στοιχεία και εσύ να είσαι υπόχρεος να το κάνεις, πρέπει πρώτα να υπάρχει κάποιος Νόμος, ο οποίος να δίνει ρητά στην αστυνομία την εξουσία να διενεργεί αυτούς τους τυχαίους ελέγχους στους πολίτες. Και τέτοιο Νόμο, δεν βρήκα!
Στην απουσία λοιπόν τέτοιου Νόμου, ( και ας με διορθώσουν οι φιλοκυβερνητικοί συνάδελφοι μου) ο πολίτης, δεν είναι υπόχρεος να δώσει στον οποιοδήποτε τα ιατρικά του δεδομένα. Μπορεί να τα δώσει μόνο αν θέλει ή να τηρήσει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ του στην σιωπή. Το ίδιο δηλαδή δικαίωμα, που επικαλέστηκε πριν λίγες μέρες, ο έκπτωτος Συλλούρης.
Τέτοια ρητή εξουσία στην αστυνομία μπορεί να δώσει μόνο, η νέα Βουλή. Γι’αυτό, προσέξτε πολύ καλά ποιους θα εκλέξετε εκεί το Μαϊο. Αρκετά υποφέραμε όλοι στα χέρια της προηγούμενης!
Ευάγγελος Πουργουρίδης

3 σχόλια:

Βασιλική είπε...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Να το πήξετε...
(να σάς φύγει το μεράκι...)

...άπαιχτος...

Ανώνυμος είπε...

Με βάση τα δικαιώματα στην υγεία, ο γιατρός έχει το δικαίωμα να ενημερώσει τις αρχές για ασθενείς με λοιμώδεις νόσους. Επίσης τα σχολεία, οι εργοδότες και το κράτος έχει το δικαίωμα να ζητήσει πιστοποιητικό υγείας.
Η απαγόρευση κυκλοφορίας αν δεν κάνεις εμβόλιο, ιδιαίτερα πειραματικό, παραβιάζει διεθνές συνθήκες(Νυρεμβέργη), Σύνταγμα και νόμους.
Να κολλήσεις ιό και να τον μεταδίδεις είναι έγκλημα.
Να είσαι υγιής και να σου απαγορεύουν τα πάντα είναι έγκλημα με βάση συνθήκες, Σύνταγμα και νόμους.