Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

*** Το παιχνίδι της σφαγής και οι αμέτρητοι Οιδίποδες ***

Μπορεί να είναι ασπρόμαυρη εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "TO ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ Ευγένιος Ιονέσκο"
Αν κάποιος παρακολουθήσει επισταμένως τα αναδυόμενα παράθυρα με τις ειδήσεις που καταφθάνουν ανελλιπώς στην οθόνη του υπολογιστή του, θα διαπιστώσει ότι πολλοί από εκείνους που αρθρογραφούν κατά της κυβέρνησης ενεργούν εκ του αποτελέσματος ως καμουφλαρισμένοι συνεργοί της εδραιωμένης από τον Μάρτιο του 2020 υγειονομικής δικτατορίας.
Επί παραδείγματι, το Κουτί της Πανδώρας, η Εφημερίδα των Συντακτών, αλλά και πολλές άλλες ιστοσελίδες ανεξαρτήτως χρώματος, υποτίθεται ότι κάνουν αντιπολίτευση στον κ. Μητσοτάκη, τον οποίο τάχα “ξυλοκοπούν” για την ανικανότητά του να διαχειριστεί αποτελεσματικά την δήθεν πανδημία (που στην πραγματικότητα είναι απλώς επιδημία).
Το παιχνίδι παίζεται όμως με πολύ πιο ύπουλο τρόπο, διότι όλοι είναι στο κόλπο. Πολλοί νομίζουν ότι υπάρχουν κόκκινοι, μπλε και πράσινοι, αριστεροί, δεξιοί, κεντροδεξιοί, σοσιαλιστές, χρυσαυγίτες κ.λπ., ενώ άπαντες είναι συστρατευμένοι στον ίδιο δρόμο της απάτης και της τρομολαγνείας:
Η Νέα Αντίχριστη Δικτατορία είναι συνεννοημένη με όλα τα πλοκάμια της (φαινομενικής) αντιπολίτευσης να βγάζουν αντίθετες-ελεγκτικές κορώνες, υπό τον όρο όμως ότι για την “κορώνα” θα παίζουν καθημερινά την ίδια κασέτα, ώστε να μη μπορεί να κλονιστεί το αφήγημα της ψευτοπανδημίας. Έτσι δημιουργείται η εντύπωση στον καλοκάγαθο πολίτη ότι ζει σε καθεστώς δημοκρατίας, ενώ οι όποιες διαφωνίες είναι απλώς ένα καλοστημένο σκηνικό, μια βιτρίνα δημοκρατίας, πίσω από το ντεκόρ της οποίας κρύβονται “απολυταρχικά σκουλήκια”.
Γι’ αυτό κανείς από την (φαινομενική) αντιπολίτευση δεν διανοείται να ελέγξει την κυβέρνηση ως προς την πραγματική προϋπόθεση της εφαρμογής των δρακόντειων-απάνθρωπων μέτρων: Άπαντες δέχονται σιγή ότι τα PCR-Test, τα Self-Test, τα Rapid-Test και όλα αυτά τα ιατρικά σκουπίδια, που όμως αποφέρουν σε κάποιους τσουβάλια χαρτονομισμάτων, είναι εκ κατασκευής προορισμένα και πρόσφορα να ανιχνεύουν όντως τον ιό και άρα ότι ο αυθαιρέτως υιοθετημένος ορισμός του κρούσματος είναι άψογος.
Εκεί όμως βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος της απάτης της πανδημίας. Στα ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ. Θυμίζω ξανά ότι ο Παπαδιαμάντης έλεγε ότι κρούσματα είναι τα ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ. Κι έτσι έχουμε καταντήσει ΚΥΝΗΓΟΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ!
Οπότε ο ανυποψίαστος πολίτης διαβάζει σήμερα, τρέμοντας πάλι, ότι “έσπασε το φράγμα” των 4.000 κρουσμάτων! Πόσο καλά επιλεγμένες οι εκφοβιστικές φράσεις του κάθε “δημοσιογραφικού μπαμπούλα”: έσπασε το φράγμα! Σπάει το φράγμα και σπάει το ηθικό του πολίτη...
... Κι αυτός πάει να βρει τρίτη μάσκα για να την βάλει πάνω από τις δύο που ήδη φορά. Και πάει να στείλει SMS και αργότερα να κλειδωθεί στο σπίτι του από το σούρουπο. Και αρνείται να πάει να δει την ηλικιωμένη μητέρα του για να της δώσει ένα αναστάσιμο φιλί.
Και στέλνει το παιδί του στο σχολείο, αφού έχει ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ την κραυγαλέα αντισυνταγματική διενέργεια αυτοδιαγνωστικών ιατρικών πράξεων. Ό,τι πιο πρόστυχο έχει σκεφτεί ανθρώπινος νους, γιατί με αυτόν τον τρόπο εξωθεί τον πολίτη να γίνει Οιδίποδας: δηλ. να βγάλει τα μάτια του με τα ίδια του τα χέρια!
Όλα, όμως, γίνονται για τον μαζικό εμβολιασμό. Όλα έχουν δρομολογηθεί πριν από πολλά χρόνια, για να υλοποιηθεί η φαντασίωση της “παγκόσμιας ελίτ”: να καθηλώσει στην εμβολιαστική καρέκλα per mare per terra, υποχρεωτικά ή εξαναγκαστικά, ΟΛΟ τον πλανήτη κι έτσι να αρχίσει σταδιακά να του “ρουφάει το αίμα”, ακριβέστερα: την ελεύθερη βούληση. Αυτό, όμως, είναι και πρόστυχο και σατανικό!
Οι αυτοδιαγνωστικές ιατρικές πράξεις και το ηλεκτρονικό πιστοποιητικό τους που αυτοεκδίδει ο πολίτης (φυσικά η ίδια τεχνική της παραπλανητικής και εν ταυτώ εκβιαστικής αυτοπροσβολής είχε εφαρμοσθεί ως προς την χρήση της μάσκας!) είναι η εκγύμναση για ό,τι έχει σχεδιαστεί να γίνει στο πλαίσιο της λειτουργίας των σχολείων, των νοσοκομειακών και άλλης φύσεως μονάδων σε λίγους μήνες, ή και πολύ νωρίτερα, υπό την αίρεση της επίδειξης εμβολιο-διαβα[διαβολο]τηρίου.
Για τον λόγο αυτόν, ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ δεν θα έπρεπε να είχε επιτρέψει αυτές τις ημέρες την διενέργεια των αυτοδιαγνωστικών πράξεων από το παιδί του και φυσικά ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ δεν θα έπρεπε να είχε συμμορφωθεί στα αδιανόητα κελεύσματα της πρόσφατης βλα-ΚΥΑ, ανεξάρτητα μάλιστα από το αν αυτοϋπεβλήθη στο τεστ ή όχι, διότι, άπαξ και προέβη στην ηλεκτρονική καταχώριση του πραγματικού ή εικονικού αποτελέσματος, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ την προδήλως παράνομη και αντισυνταγματική διαδικασία που σκαρφίστηκε η παρούσα θλιβερή κυβέρνηση, κατακλύζοντας την χώρα από αμέτρητους Οιδίποδες.
Όταν, λοιπόν, θα έρθει η ώρα της εφαρμογής της ίδιας εκβιαστικής τεχνικής σε σχέση με τον εμβολιασμό, οι σατανικοί φωστήρες της Νέας Αντίχριστης Δικτατορίας θα γυρίσουν και θα πουν στους αντιδραστικούς, στους αρνητές ή στους αντιεμβολιαστές (δεν έχει σημασία πώς ακριβώς θα τους ταμπελοποιήσει): Λυπούμεθα, αρνάκια μου, ό,τι ίσχυε για τα τεστ, θα ισχύσει τώρα για τον εμβολιασμό. Εσείς που συμπράξατε τότε, οφείλετε να συμπράξετε και τώρα. Αφού δεν αντιδράσατε τότε, προσβάλλοντας π.χ. την ΚΥΑ ως αντισυνταγματική ή ζητώντας καθ’ οιονδήποτε άλλον τρόπο την προστασία της δικαιοσύνης, δεν μπορείτε να αντιδράσετε ούτε τώρα!
Φυσικά, η ηλεκτρονική καταχώριση του (πραγματικού ή εικονικού) αποτελέσματος του τεστ (nota bene: το ανήθικο ελληνικό κράτος, προτάσσοντας ως κύριο μέλημά του την εδραίωση της ηλεκτρονικής επιτήρησης στην συνείδηση των πολιτών, αδιαφορεί για την παράπλευρη ηθική ζημία, που είναι ο εθισμός τους στο ξεγέλασμα του κράτους με την κατασκευή ψευδών βεβαιώσεων!) επιτελεί για τους υγειονομικούς διαχειριστές μια πολύ πιο σημαντική λειτουργία: οι πολίτες εκγυμνάζονται στην ΥΠΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ παροχή και λήψη υπηρεσιών. Έτσι, σε λίγους μήνες, όταν οι σατανικοί διαχειριστές θα ανεβάσουν τον βαθμό δυσκολίας αλλάζοντας “πίστα” και, αντί για αποτέλεσμα τεστ, θα ζητούν ως ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΟΡΟ-ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ την εμβολιαστική πιστοποίηση, δεν θα “κλοτσήσει” το υποσυνείδητό των πολιτών, αφού εν τω μεταξύ θα έχουν εκπαιδευτεί να πηγαίνουν σχολείο για να διδάξουν ή να διδαχθούν, μόνο εφ’ όσον έχουν πειθαρχήσει στις αντισυνταγματικές επιταγές των διαχειριστών.
Παρακολουθούμε επί 13 μήνες μια κακόγουστη θεατρική παράσταση, της οποίας ο θίασος με επακριβώς κατανεμημένους ρόλους στάζει καθημερινές δόσεις δηλητηρίου στην ψυχή των πολιτών.
Μήπως κοντοζυγώνει η ώρα των αγχέμαχων όπλων; Μήπως κάποιοι δρόμοι των Αθηνών θα γεμίσουν από ακέφαλα σώματα και το αίμα θα ρέει άφθονο;
Αν αληθεύει ότι κάτω από το ελληνικό κΥνοβούλιο υπάρχουν σήραγγες διαφυγής, τότε δεν αποκλείεται να κατασκευάστηκαν για την ώρα που θα αρχίσει το “Παιχνίδι της Σφαγής”, κατά τον επίκαιρο τίτλο που είχε επιλέξει ο Ιονέσκο για την περιγραφή της θεατρικής του επιδημίας...

 Κωνσταντίνος Βαθιώτης

5 σχόλια:

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Μας δουλεύουν
ψιλό γαζί!

Η προπαγάνδα τους

τέχνη ανίερη,

δαντέλα ψιλοκεντημένη
και
σφυροκόπημα
ατελείωτο

δεν αφήνει τον Νού να πάρει ανάσα

τρομοκρατημένος

παραδομένος...

ό μ ω ς...

αυτά εδώ τα χώματα τα ποτισμένα
με αίματα τόσων
μαρτύρων...

και με μιά σταγόνα από το

ελέησόν με ο Θεός
ελέησόν με...

μπορούν να μάς
σώσουν, αν το επιθυμήσουμε
με όλη μας τήν
τσακισμένη ψυχή,

την ζαλισμένη από την πνευματική...
...ασταμάτητη... ...απεργία...

και με το πνεύμα περιεργίας

(γύρω-γύρω από την ουσία τής ύπαρξής μας...

ποτέ στό κέντρο!)

να μας κρατά
μαλθακούς...

πατημένους κάτω!

Σπεύσον! απωλλύμεθα!

ORTHODOXIA ORTHO είπε...

Έχουμε αποδυναμωθεί οι Έλληνες από τις οικονομικές ταλαιπωρίες,τα μνημόνια κ τα προσωπικά προβλήματα,ασθενείας κ.α!
Παράλληλα,δεν έχουμε δυνατή πίστη,είναι το δεύτερο που έχω να παρατηρήσω,επόμενο είναι να πέφτουμε αμαχητί ενώ όλοι αυτοί οι επιβολεις της Νέας Τάξης,αποδεικνύονται νικητές!
Δεν μπορεί δύο θέσεις να είναι σωστές!
Μια είναι η αληθινή κ θα φανεί!
Θα είναι όμως αργά?
Ο ιός κάνει κάποιο κύκλο δύο χρόνια κ τελειώνει.
Έχουμε διανύσει ένα χρόνο.
Εδώ μιλούν για πιστοποιητικό μόνιμο,που σημαίνει κάθε χρόνο εμβολιασμοί.θα μπούμε στο τούνελ αυτό κ ποιος γνωρίζει που θα μας βγάλει!
Εδώ,από το βράδυ μιλούσαν δύο κ λέγανε πως δεν θα κάνουν το εμβόλιο κ το πρωί ο ένας μου είπε πως έκλεισε ραντεβού να το κάνει.
Τι να πούμε!

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Έχουν στήσει από παλιά

αυτήν την α γ έ λ η
τών ξ ε μ ο ν α χ ι α σ μ έ ν ω ν

χωρίς Θ ε ό...
χωρίς π λ η σ ί ο ν...

ά τ ο μ α...

...πρόθυμα...γιά "όλα"...

Ελέησόν με ο Θεός...
ελεησόν με!
Σ π ε ύ σ ο ν...
α π ο λ ύ μ ε θ α!

Ανώνυμος είπε...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΚΗΣ είπε...

Eν τη ρύμη του λόγου ή μάλλον της γραφίδος σας,προσθέσατε στο ''κόλπο'' κάποιους που δεν είναι.Διότι αν ήσαν δεν θα ευρίσκονταν σήμερα στα σίδερα.