Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Διαβολοβίζιον

Μαζεύουν υπογραφές για ακύρωση της συμμετοχής του «El Diablo» στη Eurovision 


 Όταν η σατανολατρεία γίνεται τραγούδι σε λίγο διεθνές... 

 Αφού αγαπάμε τον διάβολο τόσο και το τραγουδάμε, σε ένα μάλιστα τραγούδι - τσόντα, γιατί να έχουμε δικαιοσύνη, δικαστήρια και άλλα...; 

Να σας σφάξω και εγώ, να σας πιω το αίμα και να σας κάψω και ας χορεύουμε όλοι μαζί τρελλοί και δαιμονισμένοι. 

Ντροπή. 

 Και άθεος να είσαι, δεν υμνείς κανονικά τον Διάβολο. Πού σημαίνει ανθρωποθυσίες, αιμοδιψίες, κακό στα πάντα... 

Από την μια υμνούμε τον Διάβολο, την προσωποποίηση της πηγής του Κακού, και από την άλλην θέλουμε να είμαστε καλοί και να τιμωρουμε το κακό; Ντροπή. 

Προτείνουμε να υπογράψετε. 

Ήδη πολλοί Κύπριοι αντιδρούν!!!

Δόξα τω Θεώ. 

Η νήσος των Αγίων να γίνεται νήσος σατανολατρείας; 

Μη γένοιτο. 

Προτείνουμε αυτό το μήνυμα με αυτά τα σχόλια να διαδοθεί σε όλα τα μέσα. Εκκλησιαστικά ή μη. 

https://secure.avaaz.org/community_petitions/el/organization_akyrosi_symmetohis_tragoydioy_el_diaplo_stin_eurovision/ 

Εδώ η μετάφραση του τραγουδιού: https://lyricstranslate.com/en/el-diablo-o-diavolos.html 

Αγαπητοί/ες κύριοι/ες, 

Με αίσθημα βαθιάς θλίψης, απογοήτευσης, και ντροπής πληροφορήθηκα την επιλογή του τραγουδιού της Eurovision "El diablo" από το ΡΙΚ. Είναι αδιανόητο το Διοικητικό Συμβούλιο του ΡΙΚ να έχει επιλέξει να εκπροσωπηθεί η Κύπρος στο διαγωνισμό EUROVISION με ένα τραγούδι που φέρει τον τίτλο «Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ». Και που οι στίχοι του ανάμεσα σε άλλα απαράδεκτα αναφέρουν: Έδωσα την καρδιά μου στο διάβολο, την έδωσα την έδωσα …, μου λέει (ο διάβολος) είμαι ο άγγελός του, είμαι ο άγγελός του…, αγαπώ τον διάβολο. 

Κύριοι Διοικητικοί Σύμβουλοι του ΡΙΚ είστε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. Αυτό που έχετε κάνει είναι ανεπίτρεπτο, να εκπροσωπηθεί η Κύπρος, Η ΝΗΣΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ, με αυτό το τραγούδι και με αυτά τα λόγια! Καταλαβαίνουμε ότι ο καθένας μπορεί να πιστεύει όπου θέλει, ακόμα και στον διάβολο, και μπορεί να τραγουδά τα τραγούδια του και να τον ακολουθεί. Είναι δική του επιλογή. 

Να βγαίνει όμως το κρατικό κανάλι, η επίσημη Κύπρος δηλαδή, και να φωνάζει … αγαπώ τον διάβολο… αγαπώ τον διάβολο …. δεν έχουμε άλλα λόγια… τώρα κλαίει η ψυχή μας. 

Δεν μας ενδιαφέρει, κύριοι, να κερδίσουμε την Eurovision και να πουλήσουμε τη ψυχή μας. Αν είχατε αίσθηση της ευθύνης που φέρετε για την επιλογή αυτή και τη ζημιά που κάνετε στις ψυχές των ανθρώπων θα έπρεπε να μετανοήσετε και να ανακαλέσετε την απόφασή σας. Επιπλέον θα πρέπει να επιληφθούν του θέματος αυτοί που σας διορίζουν, αυτοί που ψηφίζουμε διαφορετικά θα σημαίνει ότι επικροτούν την πράξη σας. Με θλίψη, απογοήτευση και πόνο ψυχής

 Όσοι αγαπητοί μας φίλοι, συμφωνάτε μαζί μας αντιγράψετε αυτή την επιστολή και στείλτε την, από τα προσωπικά σας e-mail, στις πιο κάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις και διαδώστε την μέσα από όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 info@cybc.com.cy (ΡΙΚ) με κοινοποίηση info@presidency.gov.cy (Πρόεδρος), registry@cm.gov.cy (Υπουργικό) vouli@parliament.cy (Βουλή)

 Υ.Σ.Την άμεση απόσυρση του τραγουδιού, που πρόκειται να εκπροσωπήσει την Κύπρο, στον φετινό 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, ζητά ο Σύνδεσμος Θεολόγων ΟΕΛΜΕΚ, ο οποίος εκφράζει αισθήματα απογοήτευσης, θλίψης, αλλά και έντονου προβληματισμού.εδώ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το σκοτάδι της κόλασης φυγαδεύεται, όταν ανάψει το ΦΩΣ του αληθινού Θεού.

Άγιος Αγιορείτης Ιερομόναχος και Ησυχαστής (ερημίτης), Εφραίμ ο Κατουνακιώτης.

Μιλά ο Αγιορείτης Αρχιμανδρίτης και Ηγούμενος, Εφραίμ ο Βατοπαιδινός.

https://www.pemptousia.gr/video/geron-efrem-efrem-katounakiotis-enas-diapiros-litourgos-tou-ipsistou

Γρηγορης Αυξεντιου είπε...

ΝΤΡΟΠΗ !!!

Ανώνυμος είπε...

Τι περιμένετε από "αριστερόστροφους" καλλιτέχνες. Τρέφονται με το να προκαλούν τους Χριστιανούς.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο ο Καρβέλας λείπει από το καλλιτεχνικό τήμ..

Στην κωμική του πλευρά, οι Κύπριοι με τέτοιο τραγούδι (και με το σίγουρο 12αρι της Ελλάδας) χτυπάνε πρωτιά.

Στην τραγική του πλευρά... οι υποταγμένοι αλλά και οι "φανατικοί", πόσο πιο ξεκάθαρα θα μας δηλώσουν τις ταυτότητές τους ;;;



Κωνσταντίνος
Κομνηνός

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Τόσο ξεκάθαρα πιά
...

...τι να πούμε;
...

Μην ήρθε ο καιρός
που ...

γι άλλη μιά φορά
ο Δαυίδ,
με μιά σφεντόνα,

θα ξαπλώσει κάτω,
την κοσμική δύναμη, πού μας
τρομοκρατεί...

με τα νταηλίκια
της;

Ανώνυμος είπε...

Θυμός αυτοίς κατά την ομοίωσιν του όφεως, ωσεί ασπίδος κωφής και βυούσης τα ώτα αυτής, ήτις ουκ εισακούσεται φωνής επαδόντων, φαρμάκου τε φαρμακευομένου παρά σοφού. ο Θεός συντρίψει τους οδόντας αυτών εν τω στόματι αυτών, τας μύλας των λεόντων συνέθλασεν ο Κύριος· εξουδενωθήσονται ωσεί ύδωρ διαπορευόμενον· εκτενεί το τόξον αυτού έως ου ασθενήσουσιν.

《Αγρία μανία τους κατέχει δια το κακόν, ώστε να ομοιάζουν με φίδια, με ασπίδα κωφήν, που κλείει τα αυτιά της και δεν θέλει να ακούση τας γοητευτικάς ωδάς των μάγων, με τας οποίας ο πεπειραμένος γόης προσπαθεί να την καταπραΰνη. Ο Θεός θα συντρίψη τα δόντια των ασεβών αυτών δικαστών μέσα στο στόμα των. Θα καταθρυμματίση τους οδόντας αυτών, οι οποίοι ώσαν άγριοι λέοντες επιζητούν να κατασπαράξουν και να αλέσουν τα θύματά των.Θα σβήσουν, θα περάσουν, θα εξαφανισθούν σαν το νερό, το οποίον τρέχει ταχέως και δεν επιστρέφει. Ο Κυριος θα τεντώση το τόξον του, και θα ρίψη εναντίον αυτών τα βέλη του, μέχρις ότου εξασθενήσουν τελείως》.

Ψαλμ.57