Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Ὅσοι δὲν ἀντελήφθησαν τὴν ἀπάτην μὲ τὸν Κορωνοϊόν, ἀκόμη καὶ ἕνα ἔτος μετά, ἔχουν τὴν ψευδαίσθησιν ὅτι θὰ ἀντιληφθοῦν τὴν ἔλευσιν τοῦ Ἀντιχρίστου;

Ἂν ναί, πλανῶνται πλάνην οἰκτράν!

 Ὅταν δὲν ἀντιλαμβάνονται τὰ εὔκολα, πῶς εἶνε δυνατὸν νὰ ἀντιληφθοῦν τὰ δύσκολα;

 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο


Ludmilla Simone

10 σχόλια:

Unknown είπε...

Έτσι ακριβώς!

Γιαννακίδης Ιωάννης είπε...

Θα κάνουν υπακοή

hpt300@gmail.com είπε...

·
Τελευταία νέα από τη Ρωσία:
Η Ρωσία εκτέλεσε μεταθανάτια νεκροτομή σε ασθενή με Covid-19, έγινε μεγάλη ανακάλυψη.
Η Ρωσία έγινε η πρώτη χώρα στον κόσμο που διενήργησε τομή (μεταθανάτια) του πτώματος του Covid-19 και μετά από ενδελεχή έρευνα, διαπίστωσε ότι ο Covid-19 δεν υπάρχει ως ιός. Είναι μια παγκόσμια απάτη που πεθαίνουν άνθρωποι εξαιτίας ′′ ενισχυμένης ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας 5 G (δηλητήριο) ". Ρώσοι γιατροί παραβίασαν τον νόμο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), ο οποίος δεν επιτρέπει αυτοψίες για να ανιχνεύσουν σώματα ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από Covid - 19 μετά από μια περίοδο η επιστημονική ανακάλυψη δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι ιός, αλλά ένα βακτήριο που προκαλεί θάνατο, που οδηγεί στο σχηματισμό θρόμβων αίματος στις φλέβες και τα νεύρα, εξαιτίας των οποίων ο ασθενής πεθαίνει βακτήρια.
Η Ρωσία νίκησε τον ιό, υποστηρίζοντας ότι ′′ δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά η ενδοαγγειακή θρόμβωση (θρόμβωση) και η θεραπευτική μέθοδος είναι θεραπευτική ".
Αντιβιοτικά δισκία
Αντιφλεγμονώδης και αντιπηκτική χρήση (ασπιρίνη).
Αυτό υποδηλώνει ότι η ασθένεια μπορεί να θεραπευτεί, αυτό το εντυπωσιακό μήνυμα για τον κόσμο προετοίμασαν Ρώσοι γιατροί μέσω της νεκροψίας (νεκρό σώμα) του ιού Covid-19. Σύμφωνα με άλλους Ρώσους επιστήμονες, οι οπαδοί και η μονάδα ΜΕΘ (UCI) δεν χρειάστηκαν ποτέ. Τα πρωτόκολλα για αυτό έχουν ήδη δημοσιευθεί στη Ρωσία.
Η ΚΙΝΑ το ήξερε αυτό για πολύ καιρό, αλλά ποτέ δεν δημοσίευσε την αναφορά της.
Μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες με την οικογένεια, τους γείτονες, τους γνωστούς, τους φίλους, τους συναδέλφους σας για να φύγετε από τον φόβο του Covid-19 και να καταλάβετε ότι δεν είναι ιός, αλλά απλά ένα βακτήριο που εκτίθεται σε ακτινοβολία 5 G. η αιτία είναι να ζημιωθούν άνθρωποι με πολύ χαμηλή ασυλία. Αυτή η ακτινοβολία προκαλεί επίσης φλεγμονή και υποξία. Όσοι είναι θύματα θα πρέπει να πάρουν Aprin-100 mg και Ποδιά ή Παρακεταμόλη 650 mg. Ier???... Είναι επειδή ο Covid-19 προκαλεί θρόμβωση αίματος που προκαλεί θρόμβους στους ανθρώπους και γιατί οι θρόμβοι αίματος στις φλέβες και άρα εγκεφαλικά, καρδιά και πνεύμονες, δεν μπορούν να πάρουν οξυγόνο, πράγμα που δυσκολεύει την αναπνοή και οι άνθρωποι πεθαίνουν γρήγορα λόγω έλλειψης του αναπνευστικού της ενέργειας.
Οι γιατροί στη Ρωσία δεν άκουσαν το πρωτόκολλο του ΠΟΥ και έκαναν αυτοψίες στα νεκρά πτώματα του Covid-19. οι γιατροί άνοιξαν χέρια, πόδια και άλλα μέρη του σώματος και μετά από μια σωστή εξέταση παρατήρησαν ότι τα αιμοφόρα αγγεία επεκτείνονται και οι φλέβες γεμίζουν με θρόμβους αίματος που συνήθως φρενάρουν τη ροή αίματος και μειώνουν επίσης τη ροή οξυγόνου. στο σώμα που προκαλεί τον θάνατο του ασθενή. Όταν εξοικειωθεί με αυτή την έρευνα, το Υπουργείο Υγείας της Ρωσίας άλλαξε αμέσως το πρωτόκολλο θεραπείας σε Covid-19 και χορηγήθηκε ασπιρίνη στους θετικούς ασθενείς του. 100 mg και άρχισε να διαχειρίζεται το Empromak. Ως αποτέλεσμα, οι ασθενείς άρχισαν να αναρρώνουν και η υγεία τους άρχισε να βελτιώνεται. Το Υπουργείο Υγείας της Ρωσίας απελευθέρωσε περισσότερους από 14.000 ασθενείς σε μια μέρα και τους έστειλε σπίτι.
Πηγή: Υπουργείο Υγείας της Ρωσίας.

SCRIPTA MANENT είπε...

Και οι πέτρες την οίδαν την Απάτη. Οι εντεταλμένοι της απάτης δεν μπορούν να κάνουν πίσω. Τόσα χρόνια τους έτρεφε, τώρα θέλουν τα νοίκια τους πίσω. Με το πιστόλι στον κρόταφο είναι, για λύπηση, μόνο για λύπηση είναι όλοι αυτοί που θα στέψουν τον αντίχριστο.

Ανώνυμος είπε...

https://funkyimg.com/i/3887g.jpg

Ανώνυμος είπε...

Βρε δεν θα καταλάβουν τίποτα, την ησυχία τους μόνο,την βολή τους, φύλαξέ με Κύριε.

Ανώνυμος είπε...

ο μαλακας τελεβαντος τοκαψε τελοιως ο γελοιος εγινε φερεφωνο του συστηματος ο ελεηνος ..αναμασωντας τα ψευδη και το σανο τους _http://panayiotistelevantos.blogspot.com/2021/02/ludmilla-simone.html

Ανώνυμος είπε...

ο τελεβαντος; ενας ελεήνός τρισάθλιος συκοφάντης ποίος ασχολειτε μαζί του ,κακώς ασχολούμαστε ..ο άνθρωπος ειναι για ψυχιατρείο !

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ, Ο ΜΕΓΑΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΗΛΊΘΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Του ευχόμαστε, να κλείσει επιτέλους το απύλωτο και σοβαρά άρρωστο στόμα του. Το μόνο που πετυχαίνει, όποτε μιλά, είναι να προκαλεί την νοημοσύνη και την αξιοπρέπεια των σοβαρών ανθρώπων, και να δημιουργεί σύγχυση στους θρησκευάμενους αναγνώστες του...

Βλασφημεί ασύστολα θεολογικός, την μια υποστηρίζοντας αχειροτόνητους την άλλη τον μολυσμό στον ιερό χώρο των Ναών !

Κατανούμε το προσωπικό του δράμα ενοούμε την αρρώστια του-τον καρκίνο - αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την αρρωστημένη εμμονική του προπαγάνδα.

Κανείς λογικός άνθρωπος δεν υποστήριξε την μη ύπαρξη του λεγόμενου ιου ,αλλά ειναι τυφλός και κουφός όταν δεν θέλει να αντιλαμβάνεται πως ένας ιος εργαλοιειτε και πολύ περισσότερο πως αξιοποιείτε και στον εκκλησιαστικό χώρο με φοβισμένα ανθρωπάκια που παριστάνουν τα "λιοντάρια Επισκόπους της Εκκλησίας ΧΡΙΣΤΟΎ"

Αυτά τα ολίγα σε αφιέρωμα και πλανεμένα σχόλια που έκανε για δημοσίευση στη παράγκα μας .

ORTHODOXIA ORTHO είπε...

5G σύστημα έχει αυτή την στιγμή μόνον η Καλαμάτα.
Όλοι οι άλλοι που έπαθαν κοβιτ πήγαν στην Καλαμάτα και γύρισαν?
Όχι πως δεν μπορεί να συμβεί,είναι πολλά που δεν ξέρουμε.
Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον!