Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Νεοελληνική ραγιάδικη πατέντα: Κατάργησαν τις περιφέρειες της Ελλάδας στα σχολικά βιβλία, για να μην...μπερδεύονται με το "όνομα" των Σκοπίων!

 


Την ώρα που οι Βούλγαροι βάζουν βέτο στην είσοδο των Σκοπίων στην Ε.Ε. εξαιτίας της ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ "μακεδονικής" γλώσσας που οι "δικοί μας" πολιτικάντηδες αναγνώρισαν, στα σχολικά βιβλία της Β' Γυμνασίου ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ οι περιφέρειες της χώρας από τους χάρτες, ενώ αντίθετα έχει "προσαρμοστεί" το όνομα του γειτονικού κράτους!!!
Κάτι τέτοιο είναι πρωτοφανές, αφού μέχρι τώρα η υποδιαίρεση της Ελλάδας γινόταν αρχικά και για ευκολία σε Περιφέρειες και μετά σε Νομούς! Επειδή όμως οι ραγιάδες του Υπουργείου Παιδείας δεν θέλουν να μαθαίνουν οι μαθητές ότι υπάρχει ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στην Ελλάδα, αλλά μόνο "Βόρεια Μακεδονία" εκτός συνόρων, έφτιαξαν μια πατέντα αίσχους και προδοσίας!
Λοιπόν, για να τελειώνουμε: Βόρεια Μακεδονία είναι ΜΟΝΟ οι Νομοί Καστοριάς, Φλώρινας, Πέλλας, Κιλκίς, Σερρών και Δράμας!
Τα Σκόπια δεν πρόκειται να τα αποκαλέσει ΠΟΤΕ με το κλεψίτυπό ονομά τους η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, όσο κι αν πασχίζουν γι' αυτό οι "πατριώτες" υποκριτές που κυβερνούν και οι κατσαπλιάδες αντιπολιτευόμενοι που πρόδωσαν τη Μακεδονία το 2018 με την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών!
Κι αφού τα σχολικά βιβλία είναι ελεεινά και ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΑ, ας αναλάβουν οι γονείς να διδάξουν στα παιδιά τους πως αν υπάρχει κάπου περιοχή με το όνομα Μακεδονία, αυτή βρίσκεται στην Ελλάδα!
Στο τέλος, θα καταργηθεί η γελοία αυτή συμφωνία κι εμείς ακόμα θα την υποστηρίζουμε με πάθος! Εντάξει, ξέρουμε ότι ο γραικυλισμός και ο νεποτισμός χαρακτηρίζουν τους εγχώριους πολιτικάντηδες, αλλά όλα έχουν τα όριά τους!
Δημήτρης Σωτηρόπουλος

2 σχόλια:

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Σύν Θεώ, μιά μέρα,

είθε να γίνει πραγματικά
το φύρομ
βόρεια Μακεδονία...

και να πέσουνε
οι έμποροι των εθνών
στον λάκο που άνοιξαν
για μάς!

και η Βουλγαρία...
γιατί όχι...
βόρεια Θράκη

Η Ρωμηοσύνη είναι
μιά μάνα, με μεγάλη
αγκαλιά...

και το έχει αποδείξει
στούς αιώνες
οτι μπορεί να ενώσει
λαούς

όχι γύρω από ένα ψέμα
όπως το ... ευρώ
ή το ... δολλάριο

αλλά γύρω από μιάν
αλήθεια

την Α λ ή θ ε ι α

που ε ί ν α ι

η Ο δ ό ς

και η Ζ ω ή

...

(την γεννημένη από την
Χ ώ ρ α τού
Α χ ω ρ ή τ ο υ !)

Βασίλης είπε...

Αλέξης και Κούλης συναγωνίζονται στο ποιος θα είναι πιο ενδοτικός στο Μακεδονικό και ποιος θα κάνει καλύτερη εντύπωση στο "ιερατείο" του Βερολίνου , της Ουάσινγκτον και της ΝΤΠ. Τον ελληνικό λαό, την Ορθοδοξία, την Ιστορία της Ελλάδας και τα δίκαιά της, την γλώσσα της και τις παραδόσεις της, τις αξίες του Ελληνισμού , την Δημοκρατία και την Ελευθερία , όλα αυτά είναι έννοιες ξένες σε αυτούς που ενίοτε χρησιμοποιούν για δημαγωγία. Στη πράξη κάνουν τα εντελώς αντίθετα για τα δίκαια του Ελληνισμού.

Το ότι δεν τους σιχάθηκε η ψυχή μας ακόμα και έχουν ακόμα αξιώματα , όπως ο ΓΑΠ ή ο Σημίτης από τα παρασκήνια , είναι αντικείμενο έρευνας για τους "ειδικούς"...