Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΙΔΗΣΗ "ΣΕΙΣΜΟΣ" για κοροδο-ϊό!

Τρομερός ο καρδιολόγος: "Αν ξαναζωντάνευε ο Ιπποκράτης, θα τους έπαιρνε τα πτυχία"!

10 σχόλια:

Βασίλης είπε...

Μεγάλες αλήθειες λέει ο ιατρός . Επιτέλους άρχισαν να μιλάνε δημόσια και γιατροί - επιστήμονες που δεν χρηματοδοτούνται από τις φαρμακοβιομηχανίες για "έρευνα" ...

Μεγάλη αλήθεια η ραγδαία εξάπλωση του καρκίνου σε όλες τις χώρες και στη πατρίδα μας , που οφείλεται κυρίως στις τροφές που είναι ακατάλληλες ( πολλές από αυτές καταναλώνονται και από παιδιά ) , αλλά οι γεωπόνοι και οι κτηνίατροι που κάνουν ελέγχους ποιούν την νήσσαν ( ή στη καλύτερη των περιπτώσεων δεν γίνονται καν έλεγχοι στα τρόφιμα παρά ελάχιστοι για τα μάτια του κόσμου ) .

Ας αναρωτηθεί ο καθένας από εμάς : πόσους ανθρώπους ξέρει από τους συγγενείς του ή φίλους του ή συγγενείς των φίλων και γνωστών του που νοσηλεύονται ή νοσηλεύτηκαν σε νοσοκομείο ή Μ.Ε.Θ. εξαιτίας του κορονοϊού και από την άλλη πόσους ανθρώπους ξέρει από συγγενείς ή φίλους ή συγγενείς φίλων και γνωστών που πάσχουν ή πέθαναν από καρκίνο.

Προσωπικά , για τη πρώτη περίπτωση δεν ξέρω κανένα και το ίδιο μου απαντούν όταν κάνω την ερώτηση όλοι οι φίλοι , γνωστοί και συγγενείς. Στη δεύτερη όμως περίπτωση , δυστυχώς , ξέρω όχι μερικούς αλλά δεκάδες περιπτώσεων συγγενών και φίλων - γνωστών , που μάλλον μπορεί να είναι και πάνω από 100 , καρκινοπαθών που πέθαναν ή πεθαίνουν.

Καμία πρόληψη όμως για τον καρκίνο, κανένα μέτρο, καμία ενημέρωση , καμία εκπαίδευση ούτε καν στο σχολείο ( τα παιδιά μαθαίνουν να καταναλώνουν από μικρά ό,τι χειρότερο υπάρχει στυλ γαριδάκια, πατατάκια, αναψυκτικά, σαλάμια , γλυκά , καραμέλες , κ.ο.κ. ) , γιατί στην ουσία δεν τους ενδιαφέρει η υγεία μας , αλλά ο έλεγχος όσων δεν νοσήσουν από καρκίνο. Και οι μπίζνες με τα φάρμακα για τους καρκινοπαθείς είναι από τις πιο προσοδοφόρες .

Ανώνυμος είπε...

Γιατί το άλλο με τις εκτρώσεις που το πας? Κι έχουμε και υπογεννητικότητα.
Τόσες χιλιάδες Έλληνες πολίτες χάνονται κάθε χρόνο. Είχε στο μετρό το Δεκέμβριο και μια διαφήμιση..Αλλά την κατεβάσανε.

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Μα η... παράλογη πίστη στον
Ιπποκράτη(;)

και το πολύ...
συν Αθηνά και
χείρα κίνει...

μας έφεραν ως
ε δ ώ !

Φοβού τους...
εξουμανισμένους
...και δώρα φέροντες...

Ανώνυμος είπε...

https://www.protothema.gr/greece/article/1043653/anastatosi-se-ptisi-athina-irakleio-me-epivatida-pou-arnoudan-na-foresei-maska/
Σχολιαστές στο άθλιο Πρωτο Θέμα ασκούν διαδικτυακό bullying σε επιβάτρια που αρνήθηκε να φορέσει το μικροβιοφόρο πανί.
Αυτή είναι η δημοκρατία στην Ελλάδα.
Και αυτοί είναι οι σύγχρονοι νεοέλληνες.
Σανοφάγοι, τηλεορασόπληκτοι, εθελόδουλοι.

Ανώνυμος είπε...

«πόσους ανθρώπους ξέρει από τους συγγενείς του ή φίλους του ή συγγενείς των φίλων και γνωστών του που νοσηλεύονται ή νοσηλεύτηκαν σε νοσοκομείο ή Μ.Ε.Θ. εξαιτίας του κορονοϊού»

Έχοντας διαβάσει εκατοντάδες σχόλια και άρθρα τους μήνες του κοροϊδοϊού από Ελλάδα και εξωτερικό, οι μόνοι που «ξεκληρίστηκαν» από το κορωνο-συνάχι ήταν κάποιοι μασκολάγνοι σχολιαστές(προφανώς σε υπηρεσία)...
Άλλος ισχυριζόταν ότι έχασε 3 συγγενείς, άλλος έλεγε ότι ήταν γιατρός και είχε 3 συναδέλφους στην εντατική επειδή εμείς δεν φοράμε εφαρμοστά το φίμωτρο μέχρι τα φρύδια, άλλη είχε τον πατέρα της στην εντατική, την 17χρονη ξαδέρφη που της έμεινε κουσούρι στα πνευμόνια, 3 φίλες που γλίτωσαν απο θαύμα το θάνατο και σόι πάει το βασίλειο.

Ανώνυμος είπε...

«Και αυτοί είναι οι σύγχρονοι νεοέλληνες.
Σανοφάγοι, τηλεορασόπληκτοι, εθελόδουλοι.»

Δυστυχώς, παρατηρώ οτι τα πράγματα χειροτερεύουν έξω στον κόσμο.
Μολονότι εχουν αποκαλυφθεί τόσα αληθή στοιχεία, έχει εξευτελιστεί το σύστημα, έχει αποδειχθεί η απάτη την πανδημίας και των αφύσικων μέτρων, μέρα με τη μέρα αυξάνονται τα ζόμπι που κυκλοφορούν αυτοφιμωμένα στους δρόμους. Προχθές διέρρευσε οτι ενδέχεται να διαταχθεί καθολική μασκοφορία και στους εξωτερικούς χώρους, κάτι που δεν έγινε. Αυτό βέβαια οδήγησε σήμερα 1 στους 3(80% των θειάδων-γραιων) να φασκιωθούν αυτοβούλως, μέρα-μεσημέρι, μες τη ζέστη και το καυσαέριο(Καλλιθέα Αττικής). Αυτοί δεν χρειάζονται πλέον Κ.Υ.Α., θα το εφαρμόσουν μόνοι τους. Θυμάμαι τα ίδια έκαναν και μέρες πρίν επιβάλλουν μασκοφορία στα καταστήματα. Μου είχε κάνει εντύπωση που η μεγάλη πλειοψηφία ψώνιζε με φίμωτρο στα εμπορικά καταστήματα, τις τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, ενώ δεν ήταν υποχρεωτικό.
Πιστεύω, ότι η τηλεόραση δεν τους υποβάλλει απλώς σε ψυχολογική χειραγώγηση δια της επαναλήψεως μηνυμάτων. Κυριολεκτικά πιστεύω οτι τους αλλοιώνει το νού με μαυρομαγικά ξόρκια.
Αν δεν το έχετε καταλάβει, οι νεοέλληνες, αλλά και όλοι οι λαοί, έχουν χωριστεί σε 2 παρατάξεις. Εμείς(«συνωμοσιολόγοι») και αυτοί(Σανοφάγοι, τηλεορασόπληκτοι).
«άφες τους νεκρούς θάψαι τους εαυτών νεκρούς»

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Απ ότι φαίνεται

έγιναν και
κάποιες καραμπινάτες
"ιατρικές
παρασπονδίες"

που... καθάρισαν
νοσηλευομένους.

Γι αυτό είχαν απαγορεύσει τις
νεκροτομές

ώστε οι τελούντες την...ιατρική...
αβλεψία...

να νιώθουν
ασφαλείς.

Ναι υπάρχουν τέτοιοι γιατροί!
Μην πέφτετε
από τα σύννεφα...


(Π ρ ο σ ο χ ή !
η από των νεφελών πτώσις
μπορεί να προκαλέσει σοβαρές
παρενέργειες
στην... πολύτιμη
και πολυτίμητη
υγεία μας...)

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Τα όρια
ανάμεσα στην "ψυχολογική"
χειραγώγηση
και στά... μαγιολικά

μπορεί και να είναι πιό
λεπτά απ' ό,τι νομίζουμε,
αφού,
στο επίπεδο της χειραγώγησης των θυτών
από τα πνεύματα της
πλάνης

η υποταγή,
εθελούσια η ανεπίγνωστη,
είναι δεδομένη...

Ο Θεός να μας κρατάει
μακρυά από τις πολλές
παγίδες που απλώνει
...απλόχερα...
ο εχθρός, με τα τσιράκια του...!

Ανώνυμος είπε...

Καραγκιοζιλίκια ολκής.
Χωρίς επαρκή επιστημονική τεκμηρίωση, και, το κυριότερο, χωρίς την απαραίτητη εκπαίδευση στη σωστή χρήση της μάσκας, οι τολμητίες κυβερνήτες,πειραματιζόμενοι για μια ακόμη φορά, επέβαλλαν την υποχρεωτική εφαρμογή της.
Έχουν τη γελοία και εξωπραγματική απαίτηση από τα παιδιά να τη χρησιμοποιούν σωστά.
Δηλαδή να τη βάζουν και να τη βγάζουν σωστά, να μην την εγγίζουν από το μπροστινό μέρος, να την αλλάζουν όταν αυτή νοτίζει και υγραίνεται, να μην την απιθώνουν όπου και όπως να ναι κ.τ.ο.
Αλλά τι να περιμένει κανείς όταν βγαίνουν στον εξώστη της δημοσιότητας επιστημονικοί φορείς, που αντί να βάλουν φρένο στην ασυδοσία, αυτοί αβαντάρουν επιστημονικοφανώς την προχειρότητα και τον πειραματισμό...

Ανώνυμη είπε...

Ακριβώς. Δεν είναι παιδιά αυτά. Είναι υποψήφιοι χειρουργοί (!)