Σάββατο 18 Απριλίου 2020

Η Αστυνομία σταμάτησε το προσκύνημα του Επιταφίου-Στο περιπολικό ο Ιερέας!

Λεει στην προς Φιλιππησίους επιστολή στο στίχο 27 του πρώτου κεφαλαίου
«ότι υμίν έχαρίσθη, ου μόνον το εις αυτόν πιστεύειν, αλλά και το υπέρ αυτού πάσχειν»,
δηλαδή σε σας δόθηκε
(ως ΧΑΡΗ όχι μόνο το να πιστεύετε στο Χριστό, αλλά και το να πάσχετε υπέρ του Χριστού)
Πόσο σας ζηλεύουμε...



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η νεοδημοκρατική αλητεία σε όλο της το..."μεγαλείο"!

Ανώνυμος είπε...

https://www.in.gr/2020/04/18/politics/mitsotakis-tha-kseperasoume-tin-krisi-tou-koronaiou/
O διώκτης της Εκκλησίας και δυνάστης της κοινωνίας Μητσοτάκης θεωρεί σίγουρο το δεύτερο κύμα του ιού το φθινόπωρο.

Ανώνυμος είπε...

Η στέρηση από το λαό του Θεού, του ζωοπαρόχου Μυστηρίου των Μυστηρίων και Θαύματος των Θαυμάτων, συνιστά ένα από τα πλέον ιδιαζόντως ειδεχθή πνευματικά εγκλήματα και ανήκουστη Ύβρι σε βάρος του εν Τριάδι προσκυνητού Θεού και της Αγιωτάτης του Εκκλησίας!
Οι άνθρωποι που έλαβαν, τη δαιμονικής εμπνεύσεως αυτή απόφαση, αλλά και όσοι την ανέχθηκαν αδιαμαρτύρητα, επιπροσθέτως και όσοι την υλοποίησαν, προχωρώντας ακόμη και σε διώξεις ευλαβών ιερέων και ευσεβών πιστών, των οποίων ο οργανικός πόθος να ενωθούν με το Χριστό, να γίνουν "σύσσωμοι και σύναιμοι Χριστού", υπερνίκησε κάθε γήινο και ενδοκοσμικό φόβο, δισταγμό και σκοπιμότητα, φέρουν βαρύτατο το κρίμα επί της κεφαλής τους.
Γιατί, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και ας μην το ομολόγησαν καθαρά, τη Θεία Ευχαριστία θέλησαν να "πλήξουν" με τα στάλινοφασιστικά μέτρα που έλαβαν για τους ναούς.
Έτσι, όμως, αντιστάθηκαν στο θέλημα του Χριστού, που επιθυμεί να γεύονται οι πιστοί σε Αυτόν ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΆΝΕΥ ΔΙΑΚΟΠΗΣ, των μυστικών και ζωοποιών δωρημάτων της Θείας και Πνευματικής τραπέζης για να μην πεθαίνουν πνευματικά αλλά να προγεύονται απο τώρα τη σωτηρία τους, ζώντας εν Χριστώ και για το Χριστό.
Πολύ φοβούμαι, ότι το Έθνος μας, σύντομα θα "γευθεί" τις συνέπειες της αφροσύνης των κυβερνώντων αλλά και των καταπροδωσάντων την ιερή αποστολή τους, εκκλησιαστικών αξιωματούχων...
Λ. Ν.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ είπε...

Οχι.η νδ δεν εχη τετοια δυναμη να κλειση τις εκκλησιες μας.μας παρεδωσαν στα σκυλια ο αρχιεπισκοπος ιερωνυμος και ο πατριαρχης βαρθολομαιος.δεν ειναι χριστιανοι ορθοδοξοι τελεια και παυλα.εδω που φτασαμε να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους.