Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Χαίρομαι που ξεκαθάρισε η αληθινή πορεία των γεγονότων αλλά δεν μπορώ να το δω όσο απλό το παρουσιάζεται.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία. 
 σχολιο Αναγνωστριας απο εδώ
Μεθαυριο ειναι η γιορτη της Σταυροπροσκυνησης πως να δεχτει ετσι απλα ο πιστος λαος οτι το Συμβολο της Νικης εναντια στον θανατο του απαγορευεται να το προσκυνησει; Που πηγαν τα κηρυγματα για την αξια της Σταυρικης θυσιας του Χριστου ;

Μετα απο λιγο καιρο πλησιαζοντας το Πασχα αν δεν εχει γινει Θαυμα παλι κλειστες θα ειναι οι εκκλησιες τι θα μας πουνε οι εκκλησιαστικοι αρχοντες Δειτε τα Αγια Παθη απο την τηλεοραση λες κ ειναι θεατρικη παρασταση η σηριαλ;

Ποναει πολυς κοσμος με αυτες τις καταστασεις κ ναι η ευθυνη βαραινει τους Ιεραρχες μας κατεξοχην αλλα ειλικρινα αναρωτιεμαι πιστευουν σε Θεο Ανασταντα η θεωρουν πως μπορουν να τον βαλουν σε " καραντινα" χωρις συνεπειες;Συμφωνοντας στην πραξη με τις εντολες της κυβερνησης να μη γινουν Θειες Λειτουργιες φοβαμαι πως αυτοαναιρουνται κ δεν θα τους χρειαζεται πια οχι ο λαος ουτε η ιδια η εκκλησια σαν Σωμα Χριστου .

Ελπιζω πως δεν συμφωνουν ολοι ασχετα αν δεν τους δοθηκε καν η ευκαιρια να μιλησουν κ θα ταν πιο τιμιο να συγκληθει η Ιεραρχια για ενα τοσο κρισιμο θεμα αλλα ως εκει ας κανει ο καθενας μας οτι μπορει στο "ταμειο " του κ ο Θεος ας μας λυπηθει ολους μας.
Μαρια

8 σχόλια:

The Cave Dweller είπε...

Όταν με το καλό θα περάσει αυτό το παραμύθι με τον "φονικό ιό" και θα πουν οι "ποιμένες" να επιστρέψει το ποίμνιο στους ιερούς ναούς, ΜΙΑ ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ :

Θα κάτσουμε σπίτι και θα λειτουργούμαστε μέσω you tube ! Πώς είστε σίγουροι ότι δεν κυκλοφορεί κι άλλος "φονικός ιός" ???

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

δυστυχώς σε λίγο καιρό θα ρθει άλλος που θα γίνει εθνοκάθαρση ,θα φέρει σε μεγάλη απελπισία στους λαούς της Ευρώπης !

Ανώνυμος είπε...

τι εννοείς Τρελέ με τη φράση "θα ρθει άλλος που θα γίνει εθνοκάθαρση"

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Η επόμενη πανδημία θα έχει σχέση με τα εντερικά και θα θερίσει εκατομμύρια Ευρωπαίους ,και δεν είναι συνομοσιολογία...

Ανώνυμος είπε...

ωχχχχχ! εννοείς οτι θα κατασκευαστεί άλλος ιος που θα χτυπάει τα έντερα και ολοι οι γεροι θα πάνε απο χέσιμο!

Ανώνυμος είπε...

Ας μην ψεγουμε τον πατέρα Ζαχαρία, είναι ενάρετος και διακριτικός πνευματικός, δεν είναι άνθρωπος των μεγάλων λόγων. Ας ησυχάσουμε και ας αναμένουμε το θέλημα του Αγίου Θεού. Στο μεταξύ, μόνο ως θαύμα μπορώ να περιγράψω το περιστατικό με τον διαγνωσμενο με κορωνοιο πιστό διευθυντή της καρδιοχειρουργικης κλινικής του Νοσοκομείου της Λευκωσίας...

Cyclus

Γεωργιος είπε...

Ο Θεος τα ρυθμιζει. Εως τις τριχες της κεφαλής μας. Σωστα ? Για να μας ελαχε αυτο καπου φταιμε. Ο καθένας ας χρησιμοποιησει τον χρονο προσευχητικα. Ετσι και αλλιως υπαρχει καθε ακολουθια με κομποσχοινι. Καντε τις

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω οτι μπορουμε να κανουμε τις ακολουθιες σπιτι μας αποδειπνα χαιρετισμους κτλ.κ πολυ καλο θα μας κανει η εσωτερικη ενδοσκοπιση κ ειλικρινη μετανοια αλλα η Θεια Λειτουργια γιατι να μη γινει σε ολους τους ναους εστω κ με το μικροτερο αριθμο επιτρεπτων ατομων.Οπως ειναι ανοιχτα τα σουπερ μαρκετ κ τα φαρμακεια ετσι να εμεναν κ οι εκκλησιες ανοιχτες ολη τη μερα για να μην υπαρξει κ συνωστισμος.Εθελοντες πολλοι θα βοηθουσαν για να τηρηθουν τα αυτονοητα.

Ηδη ο κοσμος με τοσο πανικο που σπερνουν ειχε μειωθει δραστικα.Δεν υπαρχει κανενα μα κανενα επιχειρημα για την πληρη απαγορευση της Θειας Λειτουργιας που να ευσταθει.Συμφωνα με το ΦΕΚ της κυβερνησης απαγορευεται παντου κ στα μοναστηρια της επικρατειας κ στο Αγιο Ορος.Αν πιστευουμε οτι η Θεια Λειτουργια κραταει τον κοσμο αλλα απο την αλλη πρεπει να υπακουσουν ολοι οι ιερεις κ να μην κανει κανεις τους τιποτα τι μελλει γενεσθαι; Δυο λυσεις μενουν η εν τω κρυπτω οτι μπορει ο καθενας να κανει κ δεν αναφερομαι στους λαικους μονο η να ακολουθησουμε το παραδειγμα ομοδοξων χωρων κ ας μας φυλακισουν ολους.Κ τωρα σε φυλακη ειμαστε.

Μαρία