Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Μανώλης Κωστίδης, ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, κείμενο 

Με ένα "Press" στο δόξα πατρί, με τα τουρκικά διαπιστευτήρια στην τσέπη και με την τουρκική προπαγάνδα στα χείλη, μεταδίδει τις εξελίξεις στο πολεμικό μέτωπο της Β. Συρίας, αλλά μέσα από τα μάτια των Τούρκων. Βλέπουμε δηλαδή και ακούμε αυτά που θέλουν οι Τούρκοι. Το μόνο που ακόμα δεν μάθαμε, είναι, αν το σώβρακο του Ερντογάν έχει πάνω τον Ντόναλντ Ντακ ή τον Μίκυ Μάους!
Ο ΣΚΑΙ μας μεταδίδει τα νέα του πολέμου από την πλευρά των Τούρκων. Από τα μετόπισθεν των Οθωμανών. Αναρωτιέται κανείς, γιατί ένα καθώς πρέπει κανάλι δεν έχει στείλει έναν ανταποκριτή και στην άλλη πλευρά της σύγκρουσης, ει μη μόνο στην τουρκική;
Είναι προφανές νομίζω. Αν και δεν είναι το μόνο κανάλι που συστηματικά εκτουρκίζει την ελληνική κοινωνία, ας μην ξεχνάμε ότι ήταν επίσης εξαρχής και υπέρμαχος των Μνημονίων και γενικά τήρησε πάντα αμφιλεγόμενη και ύποπτη στάση σε όσα δραματικά απασχόλησαν την τελευταία δεκαετία τον ελληνικό λαό.
Τώρα, μαθαίνουμε από τον ανταποκριτή του ΣΚΑΙ, για το πόσο ανίκητοι είναι οι Τούρκοι, πόσο οργανωμένοι και αξιόμαχοι και πως οι Κούρδοι δεν έχουν καμία πιθανότητα αντίστασης. Για του λόγου δε του αληθές, το ίδιο μας διαβεβαίωσε και ο πολλά αστείος Καμπουράκης, στη δική του εκπομπή στο ΣΚΑΙ, όπου κατά τη διάρκεια συζήτησης για την υπεροχή των Τούρκων, έσπευσε να παρατηρήσει με δέος, ότι ούτε εμείς μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε και καλό είναι να το αποφύγουμε πάση θυσία! Άρα; Υποταγή στον Σουλτάνο.
Να σας υπενθυμίσω επίσης ότι ο Καμπουράκης υπήρξε θερμός θιασώτης των Μνημονίων επί Μέγκα, πριν τον μαζέψει ο ΣΚΑΙ από την ανεργία, για να συνεχίσει, αυτό που ξέρει να κάνει πάντα με συνέπεια.....
Όσο για τον περιβόητο τουρκικό στρατό, θα τα πούμε σε άλλη ευκαιρία...

Γ.Γ.Γ
σχόλιο :Θα συμπληρώναμε ,επέκταση της προπαγάνδας του Φαναρίου !

Δεν υπάρχουν σχόλια: