Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και λωρίδεςΔεν ξέρω αν λυπάμαι  ή αν ντρέπομαι για τα δακρυγόνα που έφαγα ...όταν ο ΣΥΡΙΖΑ κρατά ποσοστά 30% στη Μακεδονία,ακόμη! 
ΚΡΙΜΑ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεκαετιες τωρα γινεται 'αριστεροστροφη' προπαγανδα στην Ελλαδα.Πλυση εγκεφαλου εχει υποστει ο Νεοελληνας. Αν μιλαγες για πατριδα χαρακτηριζοσουν ως φασιστας απ'τους διαφορους "ξυπνιους". Ας ελπισουμε ν'αλλαξει καποτε αυτο.

Στέλιος είπε...

Ούτε ντρέπομαι ούτε λυπάμαι η παρουσία στα συλλαλητήρια ήταν το ελάχιστο που μπορούσα να κάνω για τη Μακεδονία αναλογιζόμενος τι έκαναν οι εθελοντές μακεδονομάχοι από την Κρήτη, Πελοπόννησο, Κύπρο κι απ' όλα τα μέρη της πατρίδας μας.

Ανώνυμος είπε...

γυφτοι,πακιστανοι,αφγανοι,αλβανοι,αυτοι είναι οι ψηφοφοροι του συριζα,αν βαλουμε και τους σκοπιανοφωνους ανθέλληνες,γινοντε πολλοι.

Ανώνυμος είπε...

Χθες, σε ερώτηση προς τον κ. Καραγκούνη βουλευτή της ΝΔ, αν θα καταργήσουν την συμφωνία των Πρεσπών, ο κύριος βουλευτής με σκυμμένο κεφάλι απάντησε ότι δεν είπε το κόμμα του πως θα καταργήσει τη συμφωνία.

Ανώνυμη είπε...

Ο πατερούλης Στάλιν έλεγε ότι τα αποτελέσματα των εκλογών δεν τα βγάζει η κάλπη αλλά οι άνθρωποι που καταμετρούν τις ψήφους.