Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Βλέπε να μαθαίνεις ακροδεξιέ φασίστα Συριζαίε , πόσο φασίστας είσαι

Κάτι ηλίθιοι νεαροί, που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, μετά από μερικές ώρες κατήχησης στα παρακλάδια των ιδρυμάτων του ....
Σόρος, που βαφτίζουν αυτούς τους μυαλοφυγόδικους "αντιφα", για να τους εμφυσήσουν το μίσος και να τους κάνουν σαν ζόμπι να δουλεύουν για τα συμφέροντα των τοκογλύφων, νομίζοντας ότι "πολεμούν το φασισμό και το ναζισμό", οι ηλίθιοι,
αποκαλούσαν άλλους νεαρούς (συμμαθητές τους π.χ.) "φασίστες", όταν έκαναν καταλήψεις στα σχολεία, για να δηλώσουν την αντίθεσή τους στην ταπεινωτική συμφωνία των Πρεσπών.
Και κάποιοι μεγαλύτεροι σε ηλικία, λιγούρια, κρατιστές, αχαϊρευτοι, τεμπέληδες και λαμόγια από τα γεννοφάσκια τους, είδαν ότι περνάς καλά,  όταν ξεπουλιέσαι και ξεπουλάς την πατρίδα σου στα συμφέροντα των τοκογλύφων και τολμούν τα σιχάματα να ειρωνεύονται τα εκατομμύρια των Ελλήνων, που είναι ΕΝΑΝΤΙΟΝ της ταπεινωτικής συνθηκολόγησης των Πρεσπών.
Την αντίθεσή της στη συμφωνία των Πρεσπών, εξέφρασε στο πρόσφατο ψήφισμα της Περιφέρειας και η επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας, Δέσποινα Χαραλαμπίδου. Είναι η Δέσποινα Χαραλαμπίδου, βλακούλη συριζαίε, "ακροδεξιά" "μακεδονομάχος" "εθνίκι" ; Ούτε μια τρίχα της δεν είστε, όλα μαζί τα υποταγμένα λαμόγια που απομείνατε στο Νατοϊκό κόμμα κουρελού !
Να στο πω πιο απλά πουλημένε φασίστα Νατοϊκέ Συριζαίε: Η πιο γνωστή, μαχητική και συνεπέστερη αγωνίστρια της αριστεράς, είναι ΕΝΑΝΤΙΟΝ της συμφωνίας των Πρεσπών, που έφερε το ξεπουλημένο στα συμφέροντα του ΝΑΤΟ κόμμα σου, που έμεινε μόνο με τους ξεπουλημένους στον ιμπεριαλισμό και τον καπιταλισμό. Οι μόνοι φασίστες που υπάρχουν σήμερα στην Ελλάδα είστε εσείς, οι βολεμένοι του ΣΥΡΙΖΑ, που αρνείστε το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για τη συμφωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: