Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

OI AΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

Γι αυτό θέλουν οι κατσαπλιάδες Συριζανέλ να κάνουν αναθεώρηση του Συντάγματος;;
Μια διαφορετική οπτική , με τον Μάνο Δανέζη

1 σχόλιο:

Θαλασσινός είπε...

Σιγά μην κόπτεται κανένας αριστεροφασίστας για την ευθυγράμμιση της νομιμότητας της Ελλάδας με την ευρωπαϊκήνομοθεσία.
Άλλος είναι ο λόγος.
Θέλουν να το καταργήσουν διότι το προοίμιο και η ανάγνωριση της Αγίας Ορθοδοξίας, ως θεμελιώδες και αναπόσπαστο συστατικό της Σημαίας μας, της Ελλάδας και της ταυτότητας μας, αυτές οι υπερθεμελιώδεις διατάξεις του Συντάγματος, επιφέρουν και μεγάλη προστασία από Θεού στην Ελλάδα και στο Έθνος, διότι αυτή είναι η νομιμότητα στην Πατρίδα μας, θεμελιωμένα με τον Τίμιο Σταυρό και το αίμα των Αγίων και Εθνομαρτύρων, αληθής αιώνια άσβεστη καινή διαθήκη του Έθνους, και ο διάβολος  βλέπει καθαρά αυτή την προστασία εξ άνωθεν,
και χρησιμοποιεί τα όργανά του για να διαλύσει αυτή την ασπίδα, και να γίνει υποχείριό του ωσάν το σκουπίδι.
Δεν μπορώ κάτι άλλο να σκεφτώ, που να ενοχλεί στους αντίχριστους,
το Συνταγματικό προοίμιο και τη νομοθετική αναγνώριση και προάσπιση των χρηστών Ορθοδόξων αξιών του άρθρου 3, καθόλα Ζωντανές και Υπερθεμελιώδεις στη δομή και στην προστασία της κοινωνίας του σήμερα.
Είναι εκείνο που τόνισε ο επίτιμος Πρόεδρος Αρείου Πάγου Κος Β. Νικόπουλος, πως η αξία του Συντάγματος στην κάθε του λέξη, είναι όπως η αξία των λέξεων εκ του Ιερού Ευαγγελίου.
Μόνο έτσι μπορώ να ερμηνεύσω
αυτή τη δαιμονική εκστρατεία και εμμονή, της κατάργησης του προοιμίου και την  φασιστική επιθετική πρακτική της νομοθετικής εξουσίας και της δημόσιας Διοίκησης, να  μην εμφορείται από τα Χρηστά Ήθη και συμπεριφορές.
Ο Θεός αναπαύεται στο Δίκαιο και στις χρηστές πράξεις, και όχι στην παρανομία.
Παρανομία αποτελεί και η αντίχριστη Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που μπορεί να ψηφίστηκε από τον ελληνικό λαό, όμως δεν έχει άλλη υποχρέωση,  παρά να τηρεί τις διατάξεις του Συντάγματος, τα χρηστά ήθη  και τις παραδόσεις του Ελληνικού λαού.