Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2017

Αντιστεκόμαστε στην θρησκευτική υποδούλωση των παιδιών μας…


thriskeytikiYpodoulosi 
Αγαπητοί γονείς, αντισταθείτε στην θρησκευτική υποδούλωση των παιδιών σας στην αντίχριστη νέα τάξη πράγματων, υποβάλλοντας στα σχολεία των παιδιών σας αιτήσεις για απαλλαγή από το νέο μάθημα των θρησκευτικών, το οποίο δεν είναι μάθημα ορθόδοξο, αλλά κατηχητικό στη δια-θρησκειακή και παν-θρησκειακή πνευματικότητα (δηλ. Στην απόκτηση όχι μόνο γνώσεων για τις άλλες θρησκείες, αλλά και θρησκευτικών εμπειριών των ορθοδόξων παιδιών από τις άλλες θρησκείες), και επομένως κατηχητικό στην πράσινη παγκόσμια θρησκεία του σατανά.
-
Μπορείτε να κατεβάσετε το σχέδιο της αίτησης απαλλαγής, καθώς και τη μελέτη του καθηγητή Κυριάκου Κυριαζόπουλου που περιλαμβάνει τη νομική επιχειρηματολογία για την απαλλαγή και η οποία πρέπει να συνοδεύσει την αίτηση απαλλαγής

Σχέδιο αίτησης απαλλαγής
σε μορφή PDF »
σε μορφή WORD »

Μελέτη που περιλαμβάνει
την Νομική επιχειρηματολογία (PDF) »

 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν αρχίσουν οι χριστιανοί γονείς να ζητούν απαλλαγή από το μάθημα των θρησκευτικών απλά θα καταργηθουν τελείως ως μάθημα.

Γεωργιος είπε...

Επιτελους να ενεργησουμε ομαδικα. Μην περιμενουμε πρωτοβουλιες αλλων. Ναι στην αιτηση απαλλαγης. Οι ενοριες βριθουν Χριστιανων για απογευματινα μαθηματα Θρησκευτικων και Ιστοριας τουλαχιστον. Φτανει η συγχηση στην Γλωσσα και την Γραμματικη με τις 2 ξενες γλωσσες στο Δημοτικο. Καλουμε τις Μητροπολεις να ενεργησουν με τα κτιριαπου εχουν οπως και στον Πειραια

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σημαντικές πρωτοβουλίες. Ας ελπίσουμε ότι θα γίνουν αφορμή να ενδιαφερθεί ο κόσμος και να αρχίσει να ασχολείται επιτέλους με αυτό το θέμα, μήπως περισώσουμε τίποτα.

ανώνυμη είπε...

Θρησκευτικά μεταλλαγμένα με συγκρητιστικό και οικουμενιστικό dna είναι άκρως τοξικά . Αν δεν επανέλθουν στην "καθαρή" ομολογιακή γραμμή, καλύτερα να καταργηθούν.

fotinix είπε...

Δεν μπορεί σε Παιδιά Τρίτης και Τετάρτης Δημοτικού που είναι Ορθόδοξα να παρουσιάζονται προσευχές του Ισλάμ και να εξισώνονται με τις δικές μας και να αφήνεται η υπόνοια ότι "όλοι" προσευχόμαστε στο Θεό, άρα "όλοι" πιστεύουμε στον ίδιο Θεό και απλώς εκφραζόμαστε με άλλα λόγια.
Εμείς οι μεγάλοι γνωρίζουμε καλά σε ποιο "Θεό" απευθύνονται οι προσευχές των μουσουλμάνων και σε ποιον οι δικές μας. Τα 9χρονα και 10χρονα παιδιά όμως όχι. (Κινδυνεύουν όχι μόνο από νοητική σύγχυση, αλλά και απώλεια πίστης.

ΟΧΙ στη διδασκαλία αυτού του μαθήματος.
ΟΧΙ σε 9χρονα και 10χρονα παιδιά αυτό.