Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Μήνυμα στην Ελλάδα από τον Σέρβο Dejan Lučić (σύμβουλο του Πούτιν).Κοινοποιήστε το βίντεο για να ξυπνήσουν αυτοί που ακόμα κοιμούνται.

1 σχόλιο:

Μαρία Π. είπε...

Πολύ σημαντικά και αληθινά όσα λέει.Το "χρέος" της Ελλάδας είναι στην πραγματικότητα ένα "πέρασμα χρήματος" από τη χώρα μας και επιστροφή στις δικές τους πολυεθνικές, με σκοπό το δικό μας αλυσόδεμα, και την υποδούλωση. Η ΝΤΠ χτύπησε πρώτα την Σερβία, ακολούθησε η Ελλάδα και στο βάθος ο στόχος είναι η Ρωσία (για να χτυπηθεί η Ορθοδοξία), και για να προχωρήσουν τα σχέδια στην Ανατολική Μεσόγειο, η εξασφάλιση και ο έλεγχος των ενεργειακών πηγών, και η ισχυροποίηση και κυριαρχία του Ισραήλ, όπως και η εξάλειψη όλων των περιφερειακών κινδύνων. Τους έχει ξεφύγει λίγο η κατάσταση όσον αφορά τα πυρηνικά.Με 15 κιλά εμπλουτισμένο ουράνιο και κάποιες εξειδικευμένες γνώσεις [που μπορούν να βρεθούν και στο ίντερνετ] και τον απαραίτητο εξοπλισμό [πουλιέται στο εμπόριο], μπορεί να δημιουργηθεί μια απλή ατομική βόμβα στο μέγεθος μιας μπάλας και να καταστρέψει μια πόλη [δείτε το βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=X8w0SjyVmfw .
Αυτό κυρίως φοβούνται στη Μέση Ανατολή. Πίσω όμως απ΄το "κυνήγι της τρομοκρατίας", βρίσκεται και η επιβολή του παγκόσμιου ελέγχου.