Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

O ΟΗΕ ισχυρίζεται ότι τα δικαιώματα των LGBT είναι πιο σημαντικά από τα θρησκευτικά δικαιώματα

Αυτή είναι μια τυπική περίπτωση ατζέντας "Πολιτιστικού μαρξισμού" των λίμπεραλ παγκοσμιοποιητών που προωθείται απο τους ανθρωποδαίμονες του ΟΗΕ. Ο Donald Trump με το που έγινε πρόεδρος των ΗΠΑ διέταξε να αποσυρθούν τα τόσο ευνοημένα από τους παγκοσμιοποιητές τμήματα για τα «δικαιώματα των ΛΟΑΤ» και τον «έλεγχο του κλίματος» από την επίσημη ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου. Ωστόσο, οι παγκοσμιοποιητές συνεχίζουν την εκστρατεία τους για την άσκηση πίεσης του LGBT-ολοκληρωτισμού στον ΟΗΕ. Η ατζέντα τους έχει δύο βασικούς στόχους. Την καταστροφή των παραδοσιακών αξιών και την αντικατάστασή τους με την λίμπεραλ διαφθορά, καθώς και την διασφάλιση ότι οι παραδοσιακές οικογενειακές αξίες και οι ρόλοι των δύο φύλων θα εξασθενίσουν προκειμένου να επιτευχθεί η τεχνητή μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, η οποία μπορεί να ονομαστεί γενοκτονία.

Ο απεσταλμένος των Ηνωμένων Εθνών για τα «δικαιώματα των ομοφυλοφίλων» δήλωσε ότι όταν υπάρχει σύγκρουση μεταξύ των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων και της θρησκευτικής ελευθερίας πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι «η ελευθερία της έκφρασης και της θρησκευτικής ελευθερίας δεν είναι απόλυτα δικαιώματα και μπορούν να περιοριστούν εάν είναι απαραίτητο». Σε μια πρόσφατη δημόσια διαβούλευση, ο νεοδιορισθείς «ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας» του ΟΗΕ για την υπεράσπιση των «δικαιωμάτων των LGTB», Vitit Muntarbhorn, είπε ότι οι αρνητικές ηθικές κρίσεις για την ομοφυλοφιλική δραστηριότητα είναι ένα πρόσφατο φαινόμενο, που απορρέει από την "αποικιακή νομοθεσία."

Όταν υπάρχει σύγκρουση μεταξύ των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤ και της θρησκευτικής ελευθερίας, ο Muntarbhorn (φώτο) είπε ότι η θρησκευτική ελευθερία δεν είναι απόλυτη και θα πρέπει να δώσει την προτεραιότητα στα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων. «Υπάρχουν κάποια απόλυτα δικαιώματα», είπε σε μια προφανή αναφορά στα δικαιώματα των ΛΟΑΤ, «αλλά υπάρχουν μερικά που δεν είναι απόλυτα». Και εξήγησε ότι «η ελευθερία της έκφρασης και η έκφραση της θρησκείας» δεν είναι απόλυτα δικαιώματα και ότι μπορούν να περιοριστούν όταν είναι απαραίτητο.


 Ο "ανεξάρτητος" εμπειρογνώμονας τόνισε επίσης το ρόλο της εκπαίδευσης, ώστε τα παιδιά μπορούν να «γεννιόνται και να ανατρέφονται από νεαρή ηλικία» με τις σωστές στάσεις απέναντι στον «σεξουαλικό προσανατολισμό και την ταυτότητα του φύλου», μια πρακτική που ορισμένοι έχουν καταγγείλει ότι αποτελεί κατήχηση ή ακόμα και «ιδεολογία του φύλου» ή «ιδεολογική αποικιοκρατία». Το περασμένο καλοκαίρι, το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών ενέκρινε το διορισμό ενός ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα σχετικά με την υπεράσπιση των LGTB, και τον Οκτώβριο, το Συμβούλιο επέλεξε τον Vitit Muntarbhorn από την Ταϊλάνδη για την πλήρωση της θέσης. Τον επόμενο μήνα, ένας συνασπισμός 54 αφρικανικών κρατών αμφισβήτησε τη νομιμότητα του διορισμού, ζητώντας ο διορισμός του να τεθεί σε αναμονή. Υπέβαλαν ένα ψήφισμα ζητώντας την αναστολή του εμπειρογνώμονα των ΛΟΑΤ στον ΟΗΕ, σημειώνοντας ότι η ταυτότητα του φύλου και ο σεξουαλικός προσανατολισμός δεν έχουν θέση στις διεθνείς πράξεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Πολλοί κριτικοί προτείνουν ότι ο διορισμός του θα αποτελέσει παρέμβαση στους νόμους πολλών χωρών του ΟΗΕ. Εβδομήντα τρεις χώρες σε όλο τον κόσμο, και σχεδόν το 40 τοις εκατό όλων των κρατών μελών του ΟΗΕ, σήμερα έχουν νόμους κατά του σοδομισμού. Μόνο στην Αφρική, 33 κράτη έχουν νόμους όπου οι ομοφυλοφιλικές πράξεις αποτελούν έγκλημα, συμπεριλαμβανομένης της Ουγκάντας, της Νιγηρίας, του Σουδάν και της Μαυριτανίας. 

Μιλώντας εκ μέρους των αφρικανικών εθνών, ο πρέσβης της Μποτσουάνα δήλωσε σε μια επιτροπή ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Γενικής Συνέλευσης το Νοέμβριο ότι τα αφρικανικά έθνη «ανησυχούν» ότι το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων θα χωθεί στα εθνικά θέματα. Ο Πρέσβης Charles Ntwaagae είπε ότι το Συμβούλιο δεν έχει καμιά δουλειά να ασχολείται με «τον σεξουαλικό προσανατολισμό και την ταυτότητα φύλου», κάτι που απουσιάζει εμφανώς από το έγγραφο του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, την Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Ο ΟΗΕ δεν έχει υιοθετήσει μια επίσημη θέση σχετικά με τα υποτιθέμενα δικαιώματα της ταυτότητας φύλου ή του γενετήσιου προσανατολισμού, αν και εγγυάται τα δικαιώματα της ζωής, της ελευθερίας, της ασφάλειας, της ιδιοκτησίας και της ίσης προστασίας σε όλα τα πρόσωπα χωρίς διάκριση. 
 πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στη Νέα Υόρκη, στο πρόγραμμα δημόσιων σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, περιλαμβάνονται τέσσερα βιβλία υπέρ της ομοφυλοφιλίας.
«Η Χέδερ Έχει Δύο Μαμάδες» είναι το ένα από τα βιβλία που απευθύνονται σε πολύ μικρά παιδάκια και μιλά για ένα ζευγάρι λεσβιών που έκαναν παιδί μέσω τεχνητής γονιμοποίησης.
Το άλλο βιβλίο με τίτλο: «Ο Συγκάτοικος του Μπαμπά» μιλά για ένα αγοράκι με χωρισμένους γονείς που επισκέπτεται τον μπαμπά του και το νέο του «συγκάτοικο».
Στο άλλο βιβλίο «Η Γκλόρια Πάει στην Πορεία Ομοφυλοφιλικής Υπερηφάνειας», διαβάζουμε: «Μερικές γυναίκες αγαπούν γυναίκες, μερικοί άντρες αγαπούν άντρες, μερικές γυναίκες και άντρες αγαπούν ο ένας τον άλλο. Γι᾿ αυτό κάνουμε πορεία, ώστε όλοι να έχουν μια επιλογή». Στο Σίδνεϋ σειρά βιβλίων με «οικογένειες» ομοφυλόφιλων, όπως «Το αρκουδόσπιτο» - στο οποίο ένα κοριτσάκι με τις δυο μαμάδες της χτίζει στον κήπο ένα αρκουδόσπιτο με ένα αγοράκι και τους δύο μπαμπάδες του - χρησιμοποιούνται σε δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.
Μεγάλα πανεπιστήμια στην Αμερική, όπως τα: Harvard, Yale, Chicago, City University of New York, έχουν σπουδές στην ομοφυλοφιλία (Lesbian and Gay Studies).