Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΡΩΝ στη Βουλή σημαίνει σου κρατάω το φανάρι

ΠΑΡΩΝ στη Βουλή σημαίνει σου κρατάω το φανάριΧθες ο ΣΥΡΙΖΑ, ο ψευτοδεξιός βοηθητικός του, ο τρύπιος νεροχύτης του Σταύρου, η Δημοκρατική Συμπαράταξη, δηλαδή η Φώφη και το ελάχιστο ΠΑΣΟΚ, μαζί με το ΚΚΕ, ψήφισαν την τροποποίηση του άρθρου 29 του Κώδικα περί Ιθαγενείας. Παιδιά μεταναστών, προσφύγων, αλλοδαπών κάθε είδους και τρόπου εισόδου, με την εγγραφή στο σχολείο και λίγα χρόνια φοίτηση, θα παίρνουν την ελληνική ιθαγένεια.

Η ΝΔ του Κυριάκου, του Σκυλακάκη, του Ν. Γεωργιάδη και των άλλων καλών παιδιών στην ψηφοφορία, μαζί με τον Λεβέντη, απλά φύλαξε τσίλιες στον Τσίπρα για την πολιτική βρωμοδουλειά, διότι παρών στην Βουλή, σημαίνει σε διευκολύνω να κάνεις αυτό που θέλεις. Για να μην σας πω σημαίνει “σου κρατάω το φανάρι”.
Η διεύρυνση του αυτοματισμού με τον οποίο μοιράζεται η ελληνική ιθαγένεια ακόμη και σε ανθρώπους που ουδόλως αισθάνονται την Ελλάδα ως Πατρίδα τους, που δεν είναι διατεθειμένοι, όχι αίμα, ούτε μισό ποτήρι νερό να χύσουν γι’ αυτήν, είναι εγκληματική και παράνομη, αφού βλάπτει τα εθνικά συμφέροντα με κίνδυνο ανήκεστης βλάβης.
Οι στόχοι της αριστεράς και των ενοχικών συνεργών της είναι σαφείς:
Στο όνομα ενός ψευτοανθρωπισμού και διεθνισμού, αφού έμπασε στην χώρα και εξακολουθεί, ως “χρήσιμος ηλίθιος” των δουλεμπόρων και του τουρκικού ισλαμοφασισμού, να μπάζει στρατιές λαθραίων, να νομιμοποιήσει όσο περισσότερους μπορεί.
Διότι είτε πρόσφυγες, είτε λαθρομετανάστες, τα παιδιά τους θα πάνε στα δημόσια σχολεία. Με την εγγραφή και λίγα χρόνια φοίτησης θα παίρνουν την ιθαγένεια.
Γι’ αυτό με τόση επιμονή και φασιστοειδή τσαμπουκά, ύβρεις και συκοφαντίες προς τις τοπικές κοινωνίες και χρήση των παρακρατικών συμμοριών που υποδύονται “αλληλέγγυους”, αναρχοαριστερούς αντίφα κλπ, διασπείρουν τα παιδιά των μουσαφιραίων της Τασίας και του αφεντικού της στα δημόσια σχολεία.
Γιατί δεν φτιάχνουν σχολεία στα hot spot μέχρι να γυρίσουν τα παιδιά κι οι οικογένειες τους στην πατρίδα τους;
Μα διότι η αληθής βούληση της κυβέρνησης είναι να μείνουν ΜΟΝΙΜΑ στην Ελλάδα. Καλώς την λοιπόν την νέα μεγάλη σουνίτικη μειονότητα. Ψωμί, τυρί, δεν έχουμε, λουλούδια για ...μην πω, ζητάμε. Και σίγουρα ψάχνουμε μπελάδες, πολύ μεγάλους μπελάδες.
Τα παιδιά λοιπόν τόσο των προσφύγων, όσο και των λαθρομεταναστών αλλά και χιλιάδες παιδιά νομιμοποιημένων μεταναστών του παρελθόντος, πολλά από μουσουλμανικές οικογένειες, που έχουν ήδη τελειώσει το σχολείο, έχουν ήδη και πολλά θα αποκτήσουν αργότερα τις προϋποθέσεις κτήσης της ελληνικής ιθαγένειας, χωρίς να περάσουν καμμία προσωπική θεσμική κρισάρα.
Μιλάμε λοιπόν για χιλιάδες ψήφους. Και σίγουρα μετά, δια της οικογενειακής συνένωσης, θα έρθουν κι άλλοι και θα νομιμοποιηθούν πολύ περισσότεροι. Και φυσικά όλο αυτό θα το “πουλήσει” ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτούς τους ανθρώπους, για να έχει τα εκλογικά οφέλη, αδιαφορώντας για τις τρομερές συνέπειες στην εθνική συνοχή και ομοιογένεια και τα κοινωνικά προβλήματα, από την τύποις ελληνοποίηση πλήρως αναφομοίωτων ανθρώπων, με κουλτούρα σε πολλές περιπτώσεις πλήρως εχθρική προς τις δικές μας ελληνικές και χριστιανικές αξίες.
Ο ΣΥΡΙΖΑ το κάνει αυτό για τον ανωτέρω πρακτικό ψηφοθηρικό λόγο αλλά και για μερικούς επιπλέον ιδεοληπτικούς λόγους.
Επιθυμούν διακαώς να γίνουμε πολυπολιτισμική κουρελού. Θεωρούν, όπως άλλωστε και το ΠΑΣΟΚ, ο Σταύρος και τα μπακακάκια του, το ΚΚΕ και οι ενοχικοί δεξιοί που κατέχουν το κτίριο της Πειραιώς αλλά όχι την καρδιά της Δεξιάς, πως είναι “πρόοδος” να γίνουμε μπάχαλο, να πληγεί η εθνική μας ομοιογένεια.

Η ελληνική υπηκοότητα δεν είναι γραβάτα, για να την κάνεις εύκολο δώρο. Πρέπει να απονέμεται σε αλλοδαπούς μόνον με αυστηρά εξατομικευμένα κριτήρια και μόνον σε όσους αποδεικνύουν πως θα θυσίαζαν και την ζωή τους για την Ελλάδα και σίγουρα όχι σε όσους είναι πολιτισμικά, αξιακά, παντελώς ασύμβατοι με τον Ελληνικό Τρόπο.
Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η εύκολη παροχή ιθαγένειας θα προσφέρει στα "πολύχρωμα" κόμματα νέους ψηφοφόρους και θα επιταχύνει την πληθυσμιακή αλλοίωση.Σιγά σιγά θα δούμε και αλλοδαπούς πολιτικούς και αρχηγούς κομμάτων.
Με τι κριτήρια θα ψηφίζουν οι ξένοι; Με παροχές δικαιωμάτων, τζαμιά για μουσουλμάνους κτλ.. Θα γίνουμε εμείς μειοψηφία και ξένοι στην πατρίδα μας.
Για παροχή ιθαγένειας πρέπει να υπάρχουν αυστηρές προϋποθέσεις για προφανείς λόγους. Τώρα χαλαρώνουν επικίνδυνα.

Ένα απόσπασμα από ένα άρθρο μιας οικονομολόγου, που δείχνει ότι υπάρχουν και πολιτικοί λόγοι (εκτός των υπόλοιπων που είναι και σημαντικότεροι), για τον προσχεδιασμένο εποικισμό:

"....Είναι γεγονός πάντως ότι οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί και διαμορφώνονται θέτουν τον Δυτικό κόσμο και κυρίως την Ευρώπη υπό διαρκή πίεση σε όλα τα επίπεδα.
Η Κίνα και η Ινδία είναι πλέον οι ανερχόμενοι γίγαντες δημογραφικά αλλά και οικονομικά, πιθανόν και στρατιωτικά ενώ αντίθετα ο πληθυσμός στη Δύση συρρικνώνεται. Η μετανάστευση θεωρήθηκε ότι θα λύσει το δημογραφικό πρόβλημα της Δύσης, των προβλημάτων στο ασφαλιστικό και θα δώσει ώθηση στην οικονομία μέσω της ανόδου στην αγορά και κατασκευή ακινήτων. Ωστόσο δεν έχει ληφθεί υπόψη ότι σε μία φάση καθόδου του κύκλου Κοντράντιεφ όπως είναι αυτή που διανύουμε, η οποία χαρακτηρίζεται από συρρίκνωση των θέσεων εργασίας, η μετανάστευση μπορεί να οδηγήσει σε στρατιές ανέργων και χωρίς δεξιότητες μεταναστών και σε επιβάρυνση του δημόσιου προϋπολογισμού γιατί οι παροχές που δίδονται είναι πολύ μεγαλύτερες από τους φόρους που πληρώνουν.Πέραν αυτού η διαρκής αυτοματοποίηση προκαλεί και αυτή συρρίκνωση των θέσεων εργασίας και ως εκ τούτου, επιπλέον «εργατικά χέρια» ενώ μέσω των τηλεπικοινωνιών η μεταφορά δεξιοτήτων και γνώσεων είναι πολύ εύκολη και γρήγορη..."

Ανώνυμος είπε...

Ξυπνα Ελληνα !!

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς αν δεν αντιδράσουμε ΕΜΕΙΣ κι όχι "οι άλλοι" όλα όσα έχουν σχεδιάσει οι διάολοι θα γίνουν. Αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω με τίποτα είναι γιατί τέτοια νομοθετήματα απίθανα, περνάνε χαλαρά και χωρίς καμιά αντίδραση από κανέναν. Κι αν κάποιες ομάδες κάνουν λίγο σαματά μετα από λίγο μόκο. Δεν γίνεται έτσι αδέρφια, όχι.
Δεν γίνεται έτσι! Δεν μπορεί πέντα δέκα κοπρίτες να αναποδογυρίσουν μια ολάκερη χώρα, μα και τι χώρα! Ελλάς! Τι ιστορία, τι αίμα, τι καρδιές! Και αυτές τις καρδιές μωρέ των αιώνων, τις αθάνατες καρδιές, τις τεράστιες λαμπερές καρδιές θα τις πνίξουμε έτσι χωρίς κουβέντα; Κύριε των δυνάμεων ημαρτον!Ήμαρτον Κύριε!