Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Βρόμικο «παιχνίδι» κατά του Σεραφείμ από ομοφυλοφίλους

Οι δηλώσεις του μητροπολίτη Πειραιώς κατά της ομοφυλοφιλίας και το δήθεν...ένταλμα σύλληψης εναντίον του
Σε μια πρωτοφανή ενέργεια, που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, προχώρησαν οργανώσεις που υπερασπίζονται τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, καθώς έφθασαν στο σημείο να καταγγείλουν στην Αστυνομία τον μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, επειδή ενοχλήθηκαν από δηλώσεις που έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό Ε.

Το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ), το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Αθήνας Athens Pride, η Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας (ΟΛΚΕ), οι ΛΟΑΤ ΑμεΑ και το Blender Patras απευθύνθηκαν μέσω... e-mail στο Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της ΓΑΔΑ και ζήτησαν να υποβάλουν μήνυση εναντίον του μητροπολίτη, χαρακτηρίζοντας τις τοποθετήσεις του «ομοερωτοφοβικές και αντισημιτικές».

Οπως πάντως αναφέρεται στο ιστολόγιο του ΕΠΣΕ, όταν οι καταγγέλλοντες κλήθηκαν από την Αστυνομία να προσέλθουν στη ΓΑΔΑ και να παρουσιάσουν τα στοιχεία της υπόθεσης, επέλεξαν να απαντήσουν ξανά με e-mail, τα οποία στη συνέχεια έδωσαν στη δημοσιότητα, κινούμενοι προφανώς με επικοινωνιακούς όρους. «Η αυτόφωρη διαδικασία δεν εφαρμόστηκε. Είναι ξεκάθαρο ότι κυβέρνηση και διωκτικές Αρχές δεν επιθυμούν τη συστηματική και χωρίς διακρίσεις εφαρμογή του αντιρατσιστικού νόμου» σχολίασε το ΕΠΣΕ, εξαπολύοντας επίθεση και εναντίον της Αστυνομίας.

Σημειώνεται ότι, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Ε, ο μητροπολίτης Σεραφείμ ανέφερε πως «η ομοφυλοφιλία είναι μια σεξουαλική τραγωδία, μια παρέκβαση, μια αντιανθρώπινη συμπεριφορά» και αποχώρησε έπειτα από έντονη αντιπαράθεση με άλλον προσκεκλημένο.

πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι ομοφυλοφυλικές οργανώσεις σήκωσαν κεφάλι και αποθρασύνονται όλο και πιο πολύ!

Unknown είπε...

Σιγά μην σκίσουν κανένα καλτσόν...
Ούξα...