Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Είστε σίγουροι ότι γνωρίζετε τι πράγματι είναι ο Ο Η Ε και η ΟΥΝΕΣΚΟ; Δείτε τι μαθαίνουν στα παιδιά!

Το παρακάτω video αναφέρεται στην πλέον επικίνδυνη διάσταση της λεγόμενης Θεματικής Εβδομάδας που το Υπουργείο Παιδείας θέλει να επιβάλλει στα Γυμνάσια της χώρας.Ορθώς χαρακτηρίζεται ως Θ-εμετική Εβδομάδα. 

Στο video διαφαίνεται καθαρά ότι μέσα από δήθεν επιμορφωτικά προγράμματα και μαθήματα σεξουαλικής αγωγής διαφόρων οργανώσεων και διεθνών οργανισμών ,θέλουν να οδηγήσουν τα παιδιά σε ηθική εξαχρείωση και ότι με νοσηρές μεθόδους οργανώνεται ο εκμαυλισμός των κοινωνιών!

4 σχόλια:

Μαρία Π. είπε...

Ο Χίτλερ είχε πει:"Δώστε μου την διαπαιδαγώγηση μιας γενιάς νέων και θα κατακτήσω όλο τον κόσμο" και
"Τα παιδιά σας μας ανήκουν.Αυτά είναι το Νέο Ράιχ.Δεν θα εμπιστευτούμε την τύχη της νεολαίας στα χέρια κανενός.Θα την κρατήσει το ίδιο το Ράιχ ως κάτι πολύτιμο για να την εκπαιδεύσει σύμφωνα με τα ιδανικά του."
Η συγγραφέας Μ.Τrapp γράφει:"Oι Ναζί μας έλεγαν στην σχολική τάξη ότι οι γονείς μας είναι ιδιότροποι άνθρωποι με καθυστερημένη νοοτροπία, χωρίς ικανότητα κατανόησης του "νέου" που έρχεται στην ανθρωπότητα, και θα πρέπει να τους αγνοήσουμε και να μην ασχολούμαστε μαζί τους.Δεν θα πρέπει ποτέ να αναφέρουμε στο σπίτι, τι μαθαίνουμε στο σχολείο."
Ακριβώς στο ίδιο μοτίβο κινείται το εκπαιδευτικό σύστημα στις ΗΠΑ [οι καινούργιοι δάσκαλοι μάλιστα ονομάζονται change agents/πράκτορες αλλαγής].
Το βίντεο είναι πολύ αποκαλυπτικό για το πόσο έχουν προχωρήσει τα πράγματα στην Αμερική. Αναφέρει σε κάποιο σημείο ότι στην Πολιτεία του Όρεγκον ένας 15χρονος μπορεί με βάση τη νομοθεσία να κάνει επέμβαση αλλαγής φύλου χωρίς να ρωτήσει τους γονείς του, όταν για χρήση ακόμα και μιας ασπιρίνης θα πρέπει να έχει την συγκατάθεσή τους.
Ο Αμερικανός συγγραφέας D.Kinman γράφει στο βιβλίο του "Ο τελευταίος παγκόσμιος δικτάτορας":
"Tην Άνοιξη του 1992 συγκλήθηκε στο Όρεγκον η δεύτερη ετήσια διάσκεψη για το "Project 10" [ιδρύθηκε από την Virginia Uribe, μια δηλωμένη ομοφυλόφιλη, για να αποκτήσει το κίνημα για τα δικαιώματα των LGBT πρόσβαση στα παιδιά].
Φαινομενικά το Σχέδιο υποτίθεται ότι παρέχει συμβουλές σε ομο/αμφι-φυλόφιλους έφηβους, που υποφέρουν συναισθηματικά, αλλά στην πραγματικότητα τους ενθαρρύνει να απελευθερωθούν.Το πρόγραμμα εισήχθη σε όλα τα σχολεία του Όρεγκον, και ανάμεσα στα υπόλοιπα περιλάμβανε ομαδικές συζητήσεις όπου μερικοί ομοφυλόφιλοι μαθητές έφερναν στην τάξη και τον ενήλικο εραστή τους(!!!), οι οποίες κατέληγαν στα "επιθυμητά" συμπεράσματα όπως π.χ. ότι ο γάμος δεν έχει καμιά ιδιαίτερη αξία και δεν πρέπει να διδάσκεται".[...]
Οι Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον εκπόνησαν ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το σύνολο των 110.000 σχολικών περιφερειών της Αμερικής με την ονομασία "Το σχολείο του Κυβερνήτη".Καυχήθηκαν ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματά τους. Σε αυτό συμμετείχε η αφρόκρεμα των μαθητών, οι οποίοι υπέστησαν μια εντατική ναζιστικού τύπου πλύση εγκεφάλου και ένα αφάνταστα αυστηρό πρόγραμμα διανοητικού ελέγχου με προπαγάνδα και προβολή βίντεο υπέρ της ομοφυλοφιλίας, του ελεύθερου αχαλίνωτου σεξ, της διαστροφής, των αμβλώσεων κ.τ.λ. [...] όπως και διδασκαλίες πνευματιστικών νεοεποχίτικων τεχνικών [επικοινωνία με πνεύματα-οδηγούς (δαίμονες)] και τρόπων διανοητικής αυθυπέρβασης.
Έλεγαν στους μαθητές να μην ενημερώνουν τους γονείς τους για το περιεχόμενο των μαθημάτων, και ότι είναι οι εκλεκτοί που θα άλλαζαν τον κόσμο ανατρέποντας τις μισητές ξεπερασμένες παραδοσιακές αξίες.Πολλοί γονείς είπαν ότι τα παιδιά τους έγιναν αγνώριστα.Είχαν μια ανεξήγητη τάση φυγής και εγκατάλειψης της οικογένειας. Αυξήθηκαν τα ποσοστά κατάθλιψης και αυτοκτονιών.
Ο S. Blumenfeld γράφει:"H απλή αλήθεια είναι ότι οι Αμερικανικές σχολικές τάξεις έχουν καταντήσει χώροι όπου διεξάγεται έντονος ψυχολογικός πόλεμος εναντίον όλων των παραδοσιακών αξιών.Ένα παιδί στην Αμερική δεν είναι τίποτα άλλο από ένα πειραματόζωο σε ένα "εργαστήριο ψυχιατρικής" που χειραγωγείται από ένα "πράκτορα αλλαγής".Πρόκειται για την μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία, που γίνεται με την κατασπατάληση δισεκατομμυρίων ομοσπονδιακών δολαρίων. Επέρχεται μια καταστροφή."

Αυτά που περιγράφονται είναι πριν από 15-20 χρόνια. Σήμερα έχουν επεκταθεί, και αγκαλιάζουν όλο το εκπαιδευτικό σύστημα από το Νηπιαγωγείο μέχρι το Πανεπιστήμιο. Έρχονται και στην Ορθόδοξη (;) Eλλάδα μας.Φτάσαμε στο μη περαιτέρω, γι΄αυτό πρέπει άμεσα να υψώσουμε ανάχωμα στην επέλαση της σατανικής "νέας εποχής".

Μαρία Π. είπε...

Πόσο βρώμικο ρόλο παίζει ο ΟΗΕ και το παρακλάδι του η UNESCO, φαίνεται από τα επόμενα.
Ο Robert Muller Βοηθός Γ.Γραμματέας του ΟΗΕ για 40 χρόνια και Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ειρήνης στην Κόστα Ρίκα, ο οποίος είχε δηλώσει ότι «Πρέπει να κινηθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα προς μια Ενιαία Παγκόσμια Κυβέρνηση και μια Παγκόσμια Θρησκεία κάτω από την ηγεσία ενός Παγκόσμιου Ηγέτη», νεοεποχίτης οπαδός της Alice Bailey είναι ο βασικός σχεδιαστής αυτού που ονομάζεται "Παγκόσμιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα" και "Εκπαίδευση Πλανητικής Διάστασης", όπως αυτά υιοθετήθηκαν από την UNESCO ως "κοινό έδαφος για την κοινή παγκόσμια εκπαίδευση σε όλα τα σχολεία και Πανεπιστήμια της γης".

Περισσότερα δείτε εδώ:
http://redskywarning.blogspot.gr/2011/06/blog-post_03.htm

Μαρία Π. είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Μαρία Π. είπε...

Συγνώμη για το λάθος.Με την αντιγραφή δεν ήρθε το τελευταίο γράμμα.

http://redskywarning.blogspot.gr/2011/06/blog-post_03.html