Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Ὑπάρχουν τριῶν εἰδῶν ἄνθρωποι. Ἐκεῖνοι ποὺ βλέπουν, ἐκεῖνοι ποὺ βλέπουν ὅταν τοὺς δείχνουν καὶ ἐκεῖνοι ποὺ δὲν βλέπουν

 Λεονάρντο ντα Βίντσι

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι, ναι τους ξερουμε. Οι πρωτοι, συνηθως, μιλανε για ιδεες. Οι δευτεροι, για γεγονοτα και οι τριτοι, μιλουν παντα μονο για τους πρωτους και τους δευτερους.
Αντε γεια.
Πλατωνας.

Ανώνυμος είπε...

Ουπς, ξεχασα κατι ασχετο που θα θελα να πω:
Ο θανατος
με χιλιαδες τροπους
ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ.
Αυτο, αφορα την πρωτη ομαδα ανθρωπων, παλιο φιλαρακι..

Ανώνυμος είπε...

Εννοειται πως δεν αναφερομαι στον θανατο του σωματος, παρ ολο που ισχυει και γι αυτον το αποφθεγμα.

Ανώνυμος είπε...

Και κοιτα, το πρωτο ειδος, ουτε διαβαζει συριζαια ποιηση, ουτε εμπνεεται απ αυτην, ουτε τη μεταλαμπαδευει.

Ανώνυμος είπε...

Ελάτε κυρία μου ! Χωρίς να σας γνωρίζω έχω την βεβαιότητα οτι είστε πολύ όμορφη και γοητευτική Τά περιβύζια και τά ΄΄παιδοία΄΄ μά την αλήθεια δέν έχουν καμμία σημασία Άν σ'αυτό συνηγορεί και ο Πλάτων κέρδος έχουμε Μήπως υπάρχει κανείς απέθαντος ; Τί να τον κάνουμε τον Τρελλογιάννη που είναι ευαίσθητος και δημιουργός ; Οι δημιουργοί γενικώς διεκδικούν το ΄΄ποιητική αδεία ΄΄ Όχι δέν πιστεύω οτι έχετε μία ΄΄ευσεβιστική ΄΄ προσέγγιση ! ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ! Από το άλλο μέρος άς τον δικαιώσουμε οτι τελικά τί είναι ΄΄ηθικό ΄΄ και τί ΄΄ανήθικο ΄΄ ! Το ότι μίλησε για ΄΄φαλλούς ΄΄ και ΄΄παιδοία΄΄ την στιγμή που είμαστε όλοι ακόμα και τά μικρά παιδιά εκτεθειμένοι σε τόσα ακούσματα και εικόνες ; Σε κάποια ιστολόγια δεν μπορεί κανείς να εκφραστεί! Κάποιος που υπέγραφε ως παπάς είπε σε κάποια κυρία ως πρώτο και καλύτερο επιχείρημα να ΄΄πάει να πλύνει κανένα πιάτο ΄΄ και αυτό το σχόλιο περασε από την λογοκρισία του ιστολογίου ως ΄΄ηθικό ΄΄ ! Όταν η κυρία του απάντησε ότι ΄΄ δεν μας ενδιαφέρουν οι φαλλοκρατικές σας αντιλήψεις΄΄ ,αυτό δεν πέρασε ως ΄΄ανήθικο ΄΄ Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε !

Ελάτε τώρα τι θα κάνουμε χωρίς εσάς ! Σας αγαπούμε ! Οι πρωτότυποι άνθρωποι ομορφαίνουν την ζωή μας !

Ανώνυμος είπε...

Ε τι να κανουμε ειμαστε και απο ομορφο σοι και ευχαριστοι τυποι. Αρκει οι γυρω μας να χουν ματια να μας βλεπουν και αυτια να μας ακουν. Επιασες τη φιλοσοφια μου, πανω κατω, βλεπω. Καθολου ευσεβιστικη προσεγγιση,αλλα δε θα κατσω να σου δωσω λεπτομερειες για μενα. Το πιο πιθανο ειναι πως τιποτα δε θα καταλαβεις. Τωρα, πες μου ακριβως τι ζορι τραβας. Πιο πολυ με μενα τα χεις ή απλα φωναζεις απο την κερκιδα του τρελλογιαννη, ετσι για να ακουγεστε δυνατοτερα και πιο πολλοι;
Και ακου, ναι ειναι ομορφα και μαγικα αμα αγαπας, γιατι αγαπη ειν'ο θεος. Κι αν ποτε δεν εχεις νιωσει τι παει να πει αυτο, την εχεις, οχι ομορφα, αλλα πολυ ασχημα.Και δεν μπορεις να με κρινεις. ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. Δεν εισαι καρδιογνωστης. Ουτε και ξερεις τιποτα για μενα.
Και χιλια συγνωμη που φευγω χωρις να αφησω ρε παιδι μου, ουτε ενα τηλεφωνο ή εστω τον αριθμο του στηθοδεσμου μου για να μπορω να ειμαι μαζι σας.Α τρελλαινομαι για τις μασκαρα. Σας παρακαλω αφηστε με κοντα σας.Θα δειτε, θα γινω καλο, υπακουω και τετραγωνισμενο παιδι. Οπως κι εσεις. Κι αμα σας ρωτησει κανεις τι ειναι το διαδικτυακο μπουλινγκ, πειτε του πως επειδη εμεις σερφαρουμε σε χριστιανικα ιστολογια, ουτε που ειδαμε, ουτε που ξερουμε.
Αλλα ρε τρελλογιαννη και συ, κοψε τα σχολια ή πες το χυμα ρε παιδι μου να τελειωνουμε. Σαδιστης ησουν παιδιοθεν;

Ανώνυμος είπε...

Και οσο για τη συριζαια ποιηση, σου λεω ειλικρινα πως οταν για καποιο λογο θυμωνω, τα βλεπω ολα μαυρα. Οχι δηλαδη πως δεν ηταν κατι για ξεριζωμα. Θα σου ελεγα ακομα, γιατι αυτο το κυρια εχει σπασει τα νευρα στο τζιν μου, να μην το επαναλαβεις, αλλα μαλλον καλως για ολους μας, τα ξιφη μας δε θα ξαναδιασταυρωθουν..σκουπισε τα δακρυα σου καλη μου φιλη...ελα μην κλαις.ολο και καποιος πρωτοτυπος ανθρωπος θα βρεθει στη ζωη σας...

Ανώνυμος είπε...

Καλά κυρά μου ανισόρροπη είσαι ; Ποιός σου έκανε διαδικτυακό μπούλιγκ και σέ ποιανού τις κερκίδες σου φωνάζουμε ; Γιά μαζέψου λίγο σέ παρακαλώ ! Λιγότερα λόγια ! Τά εσώρουχά σας πετάξτε τα πουθενά αλλού και όχι στά μούτρα μας ! Εσείς παρεμβληθήκατε σέ μιά κουβέντα που δέν είχαμε μαζί σας ,αλλά μέ άλλη κυρία και το ΄΄πρωτότυπος ΄΄ δέν σας ανήκει γιατί η ανισορροπία δέν είναι πρωτοτυπία !

Ανώνυμος είπε...

Ανισορροπη, δε λεει τιποτα! Και βαλε!
Αλλα ξερεις τι, ειναι μια περιεργη και γλυκια ανισορροπια που σου δινει την αισθηση της ελευθεριας. Κι αυτο γιατι σ' αφηνει να ζεις, ν' αναπνεεις, μ' αλλα λογια, ν'αγαπας. Με χιλια.
Γι αυτο και γω σ' αγαπω πολυ.
Σου χαριζω αυτο το στιχακι"Σ'αγαπω κι ο απεραντος κοσμος ποσο μοιαζει, με μικρη πολιτεια"
Κι αυτο το τραγουδακι: Ν' αγαπας, παντελης θαλασσινος.
υ.γ το στριπτιζ δεν το αρχισα εγω.
τρελλογιαννη, 70 φορες 7 Ειπε;
Ακομα: η ανισορροπια ειναι πρωτοτυπια μεσα μεσα...