Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

τι λέει ο ποιητής;;;;;Μήπως ζεί σε παράλληλο Σύμπαν;;

http://img5.fotos-hochladen.net/uploads/hpxg3w9zmq.jpg
Παππούλη έχεις «χάσει την μπάλα» εντελώς ε...

12 σχόλια:

Savas Katsikis είπε...

Χιόνια στο καμπαναριό...

Ανώνυμος είπε...

χαχα που Χριστούγεννα σημαίνουν!

Ανώνυμος είπε...

Ο ορων...του βλεποντος... τω οιδαντι ... και του μη γνωριζοντος που του παν τα πεντε!!!!

Ανώνυμος είπε...

ενα φραγκο η βιολετα...τσιγκολελετα...εχεις καταντησει καημενε παπουλη απο το παραλληλο συμπαν...!!!

Ανώνυμος είπε...

παρε τωρα το πτωμα σου και τραβα σε καμμια γωνια να το καψεις μπας και ζεσταθουμε λιγακι γιατι κανει κρυο αποψε....αλλωστε φερετρο και ταφη σου πρεπουν.....!!!

Ανώνυμος είπε...

αχ πατερ Παϊσιε...ΜΕΓΑ αγωνιστη.....με τι φιδια εχεις να κανεις....και μαλιστα οχιες!!! αλλα τους ξερει ο Θεος...τους ξερει τωρα και ο πιστος λαος...γιατι αρχισαν να ξεμπροστιαζονται....θα επιτρεψει ο Θεος να δουμε κι αλλες φανφαρες απο δαυτους....τα αλαλα και τα μπαλαλα...πνευματικο υποβαθρο ΜΗΔΕΝ!!! "ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ" ΣΑΒΒΑ-ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΕ...ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΕΛΟΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΝ εχει διορισει ο μητροπολιτης του αντικαταστατη του πατερα Παΐσιου...μετα απο την παυση του απο ηγουμενο της μονης....θα αντικαταστησουν εναν αξιο και αγωνιστη ιεραρχη με τα σοδομα και τα γομορα!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!ΕΛΕΟΣ!!!
ΠΙΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!!!ΠΕΘΑΙΝΕΙΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

tragic heroes!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

θελει να κρυφτει ομως η χαρα δεν τον αφηνει!!υπευθυνη δηλωση του νομου 105 να μας κανετε"σεβασμιοτατε" να τη στειλουμε σε βαρθολομαιο και πάπα να δεις χαρες που θα κανουν!! οι πανες ακρατειας δωρο απο μενα!!

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=MiuDCJJi1N0

σε αυτο το βιντεο ο μητροπολιτης Φλωρινας βαζει τις κοκκινες γραμμες του, οσο αφορα τον πατριαρχη βαρθολομαιο.....ο σεβαστιανος τοπαλης δεν τις γνωριζε...???ενεργει στο ονομα της μητροπολης του συνολικα...ή ατομικα...??? αν ενεργει ατομικα κ.κ. θεοκλητε ειστε υποχεωμενος να τον επιπληξετε δημοσια,βαζοντας τον πισω απο τις κοκκινες γραμμες που εσεις θεσατε διοτι τις εχει ξεπερασει, διχνοντας ανυπακοη στο προσωπο σας,εχει ξεφυγει και μαλιστα εχει ξεφυγει τελειως...!!!διαφορετικα αν ενεργει και σας αντιπροσωπευει ολους, τοτε δικαια καποιοι σας κοβουν το μνημοσυνο και σας αποκαλουν αιρετικο!!!!

Ανώνυμος είπε...

file:///home/user/%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%86%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1%20%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82/%CE%91%CE%A5%CE%A4%CE%97

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!