Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Χορτόσουπα Βελουτέ-Αλαδωτη



Υλικά για 4 μερίδες

2 πατάτες
2 καρότα
1 πράσο
2 με 3 σέσκουλα
2 κρεμμύδια
1 ώριμη ντομάτα
λίγο σέλινο
1 ματσάκι μαιντανό
αλάτι
πιπέρι
2 κουταλιές κορν φλάουρ

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε όλα τα λαχανικά, τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια και τα βράζουμε ώσπου να λιώσουν.
Τα περνάμε από το μπλέντερ να αποκτήσουν κρεμώδη υφή.
Συνεχίζουμε το βράσιμο προσθέτοντας όσο νερό θέλουμε, το αλατοπίπερο και τέλος το κόρν φλάουρ διαλυμένο σε λίγο νερό.


πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέρον.