Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

175 εραστές της καρέκλας Μήπως ήρθε η ώρα να νομοθετήσουμε και τον αντίστοιχο γάμο; !

 Μπορεί να είναι doodle γυαλιά

7 σχόλια:

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

...καὶ πολύ ἀργήσαμε...

(καὶ οἰ καρεκλοκένταυροι...
ἔχουν... ψυχή...)

Ανώνυμος είπε...

Να μην τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί. Ξέρουμε πλέον ποιοι είναι. Όλα τα ΝΑΙ και οι ΑΠΟΧΕΣ. Όπου εμφανιστούν σε δημόσια θέα ή εκδήλωση, να τους δείχνουμε τι πιστεύουμε για αυτούς. Η ομολογία είναι πλέον απαραίτητο να γίνεται δημόσια. Να χωρίσουν οι αμνοί απο τα ερίφια. Ή είμαστε με το Χριστό ή είμαστε με τον αντίχριστο. Δεν υπάρχει πλέον μέση οδός. Ας είμαστε λίγοι. Ει ο Θεός μεθ’ ημών, ουδείς καθ’ ημών.

Ανώνυμος είπε...

Η θρησκευτικά πλανεμένη και "θρησκευόμενη" ιατρός και καθηγήτρια Αθηνά Λινού ψήφισε (στον Σύριζα) τον αισχρό νόμο των ομοφυλόφιλων. Η ίδια κυρία συνιστούσε δημοσίως και τους εμβολιασμούς για τον κορωναϊό.
Αυτοί οι πνευματικά πλανεμένοι επιστήμονες "καθοδηγούσαν" τον λαό στην κρίση (που δημιουργήθηκε ΕΠΙΤΗΔΕΣ) του κορωναϊού, και του επέβαλαν μια ΣΚΛΗΡΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, "για το καλό της υγείας του λαού".


«In memoriam mortuorum στώμεν καλώς, κυρία Λινού»!.
Γράφει ο Παναγιώτης Παύλος - Πανεπιστήμιο του Όσλο.

https://www.romfea.gr/katigories/10-apopseis/61735-in-memoriam-mortuorum-stomen-kalos-kyria-linoy

Ανώνυμος είπε...

Ο Κασσελάκης πήγε να γλεντήσει σε μαγαζί που πάνε οι πισωγλέντηδες μπινέδες, κοινώς γκέι μπαρ.
Μάλιστα υποσχέθηκε ότι θα αλλάξει την Ελλάδα.
Απολαύστε...
https://youtu.be/EZCPMXSmBTs?si=H8I19enttnVy02Ud

Λυκούργος Νάνης είπε...

https://www.elassonanews.gr/%CE%BA%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CF%82-%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%BF%CF%81%CE%B8%CF%8C%CE%B4%CE%BF%CE%BE%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B1%CF%85/

Στη λίστα της ντροπής, τουτέστιν στα ονόματα των εθνοπατέρων που υπερψήφισαν το εκτρωματικό νομοσχέδιο-χαβούζα, περιλαμβάνεται και αυτό του βουλευτή Λαρίσης του κυβερνώντος κόμματος Χρήστου Κέλλα. Ο εν λόγω βουλευτής, επι τη βάσει του παρατεθέντος στην αρχή του σχολίου μου, δημοσιεύματος του ιστοτόπου «ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ» διετέλεσε τομεάρχης Παιδείας και Θρησκευμάτων, όταν το κυβερνών κόμμα βρισκόταν στην αντιπολίτευση. Και προέβη στις περί προαγωγής Ελληνορθοδοξίας «βαρύγδουπες» δηλώσεις οι οποίες επίσης παρατίθενται….

Προχθές, με την ψήφιση του βοθρονομοσχεδίου, φάνηκε σε όλο τον κόσμο πώς προάγει την Ελληνορθοδοξία η καπηλευόμενη τα θρησκευτικά και εθνικά ιδανικά κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας….

Ντράπηκε και η ντροπή στην περίπτωσή τους….

Ανώνυμος είπε...

Και η Προεδρος της Δημοκρατίας η κ. Σακελλαροπούλου ΜΕΤΑ την ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ στη ΒΟΥΛΗ, πήγε σε ΤΑΒΕΡΝΑ με ΤΟΥς πισωγλέντηδεες. ΔΕΝ βαστιότανε απο τη ΧΑΡΑ της η γλυκειά μας...
ΤΙ ΖΟΥΜΕ!!!ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ πια ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

Νομίζουν πως οι καρέκλες είναι όαση
μα οι νόμοι που ψηφίζουν πάνε κόλαση.
Ποιος θα σταματήσει την Ελλάδα απ`τὸν γκρεμό
από αντιχρίστους που κατσικώθηκαν εδώ;
Με το κομποσχοίνι, νηστεία, προσευχή,
οι δαίμονες θα φύγουν αστραπή!