Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023

Φίλος ο Αθανάσιος αλλά φιλτάτη η αλήθεια..

Ο Λεμεσού Τοποτηρητής και βικάριος του ...Αγίου Παϊσίου;

Ως επίσημος εκπρόσωπος τύπου του Αγίου Γέροντα Παισίου ως πληρεξούσιος του κι αντ΄αυτού, ως ο έχων τα αποκλειστικά πνευματικά του δικαιώματα και Ελισσαίος που παρέλαβε την πνευματική του μηλωτή...

Η τραγική  συνέχεια..

 σχόλιο:Ὁ Πανιερώτατος κάνει λόγο γιὰ ψευδεῖς προφητεῖες, ἐνῶ πιὸ κάτω πλέκει τὸ ἐγκώμιο τῆς Ἀδελφότητος τῆς Σουρωτῆς. Μά, οἱ περισσότερες προφητεῖες ἤ προειδοποιήσεις τοῦ Ἁγίου Παϊσίου ποὺ κυκλοφοροῦν στὸ διαδίκτυο ἀναφέρονται στὰ βιβλία ποὺ ἐξέδωσε τὸ Μοναστῆρι τῆς Σουρωτῆς. 

Σὲ ποιές ἀκριβῶς ἀναφέρεται ὁ ἴδιος; 

Καί, συνάδουν μὲ τὴν Ἀρχιερωσύνη του οἱ αἰχμὲς ἐναντίον «ἀδελφοῦ», τὸν ὁποῖον ψιλοφωτογραφίζει μέν, ἀλλὰ ὄχι τελείως ξεκάθαρα; 

Ἐν πάσῃ περιπτώσει, ἄς μᾶς πεῖ ὁ Πανιερώτατος ποιὲς συγκεκριμένες προφητεῖες εἶναι ψεύτικες, ἄν ὄντως ἐπιθυμεῖ νὰ προστατεύσει τὸ ποίμνιο.

 Ὁτιδήποτε ἄλλο μπορεῖ δικαιολογημένα νὰ ἐκληφθεῖ ἀπὸ κάποιους ὡς προερχόμενο ἐκ τοῦ πονηροῦ...Ε;


13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειναι κα τα ι 5 μπολια βλεπεις..θλίψη

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

...εἶναι παρατηρημένο...

ὅσοι ἀνοίγουν πολλές παρτῖδες μὲ ψυχολόγους,
καὶ ἄλλους... κατά ϕαντασίαν εἰδικούς

γιὰ νὰ λύσουν ποιμαντικά θέματα

ϕλερτάροντας, τάχα...ἀθῶα
μὲ τὴν ἐκκοσμίκευση...

ἀργά ἤ γρήγορα βρίσκοναι μπλεγμένοι στὰ δίχτυα της...

...

ὁ Θεός νὰ μᾶς λυπηθεῖ,

(σ´αὐτήν τὴν κινούμενη ἄμμο πού
καραδοκεῖ σὲ κάθε -ἀστόχαστο- βῆμα μας

νὰ μᾶς καταπιεῖ...!)

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Οταν διαπιστώνεις ότι ο καθε Λύβιος και ο καθε Θερμός ειναι θαμώνες του Αθανασίου καταλαβαινεις οτι κατι δεν παει καλα..αυτο εχει και πσραμέτρους που τα τραγικά της εισπράτουμε ..με τόκο!

Δημήτριος είπε...

Η πτώση του Λεμεσού Αθανασίου προφητευμενη! Θα πέσουν και οι εκλεκτοί! Το πρώτο σημάδι το έδωσε με το εμβόλιο. Ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός να μάς Ελεήσει!

Άγνωστος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι διεθνείς σατανιστές διαδίδουν ΕΠΙΤΗΔΕΣ κάποια "λόγια" ("προφητείες") δήθεν του Αγίου Παΐσίου, τα οποία όμως ΔΕΝ είπε ΠΟΤΕ ο ίδιος.
Όταν διαψεύδονται αυτά τα ΨΕΥΤΙΚΑ δήθεν "λόγια του Αγίου Παΐσίου", οι άνθρωποι χάνουν την εμπιστοσύνη τους σε όσα είπαν οι Άγιοι του Θεού, και μετά ΔΕΝ πιστεύουν σε ΤΙΠΟΤΑ (ούτε στα αληθινά λόγια των Αγίων).

Ο σατανάς είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΚΟΣ και ΠΟΝΗΡΟΣ. Σύμφωνα με τους Αγίους της Εκκλησίας, οι αληθινοί Χριστιανοί πρέπει να είναι εξυπνότεροι από τον σατανά, για να αποφεύγουν τις ανθρωποκτόνες παγίδες του.

Λευκή είπε...

Νά προσευχόμαστε νά είναι ώς εκεί καί μή περαιτέρω και να χαρίζει ο Θεός μετάνοια στόν ίδιον, σέ όλους εμάς και σύμπασα τήν εκκλησία Του.
Αλλά πολύ μάς ελύπησε ό ευλογημένος. Όχι νά τά βάλλει τώρα καί μέ τό ....λιοντάρι τής Εκκλησίας μας, κατά πώς έλεγε ή Αγία Γαλακτία.

Ανώνυμος είπε...

Αταιικιμιριωτα αυτα που λες..ελεος πια ! Οτι ναι ρε φιλε ,εαν εχεις στοιχεια γραψτα μας,οχι ομως ετσι πεταμε μια φωτοβολιδα και οπον παρει ο χαρος ..σοβαρότης μηδεν!

Αναστάσιος είπε...

Όσο πιο ψηλά είναι κάποιος τόσο πιο μεγάλη και θορυβώδης τελικά είναι και η πτώση του... φρικτό... έχει δίκιο ο αδερφός παραπάνω που είπε ότι ήδη με τον κοροδοιο είχε ξεκινήσει η κατρακύλα του και τότε ήταν που σταμάτησα να τον ακούω... διαβάζω τώρα και για Λιβυο και Θερμο και η κατρακύλα αυξάνεται... να δείς τρελογιαννη στο τέλος ο π.Αθανασιος και τον γέροντα του θα βγάλει μπερδεμένο...

Β είπε...

Εάν η πνευματική μας ζωή εξαρτάται από τις προφητείες τότε έλεος
όλοι έχουμε καταντήσει χριστιανοί κουτσομπόλες
ποιος είπε αυτό ποιος είπε το άλλο
ποιος θα πέσει πνευματικά
ποιος θα σωθεί
βάλτε βρε το κεφάλι σας κάτω και ξεκινήστε ΠΡΟΣΕΥΧΗ
με αυτή άλλαξαν τον κόσμο οι ΑΓΙΟΙ
Εάν έχετε αγάπη για τον Συνάνθρωπο πιάστε το κομποσχοίνι να τον φωτίσει ο Θεός
μην κοιτάτε πάνω από τον λάκο ποιος θα πέσει
Ευαγγέλιο διαβάζουμε;
Τι λέει ;
Εφαρμόζουμε κάτι;
Πόσο ανιαρή είναι η ζωή μας; και ζούμε μόνο για τα σχόλια σχόλια σχόλια
Αύριο φεύγουμε από αυτή την ζωή και χαζεύουμε τις ζωές των άλλων

Έλεος φίλοι, αφήστε πια αυτήν την μιζέρια
Έκανε ο Μόρφου λάθος έκανε ο Λεμεσού λάθος προσευχηθείτε λοιπόν

ή μήπως χαίρεστε να δείχνετε την πτώση; Εμείς δεν πέφτουμε;

Μάρω είπε...

Κι εγώ έτσι το καταλαβαίνω αδελφέ ανώνυμε 3:23μμ

Laura Ingalls είπε...

Ζαλιζόμαστε πρώτα μέ τούς γοητευτικούς λόγους κι ύστερα οί προβατόσχημοι λύκοι κάνουν εύκολα τό καταστροφικό τους έργο.
Δέν είναι πάντως ή πρώτη φορά,
πού κάνει "λάθη" ό έν λόγω έπίσκοπος.

Δημήτριος Κ είπε...

Οποιος ειχε την ευκαρια στο μπραχαμι να δει τον λεμεσου η πρωτη εικονα που βγαζει ειναι οτι ειναι ενα ρεντίκολο που δεν μπορει να σερνει τον εαυτον του ,δεν ειναι κάν ο λεμεσου προ κόβιτ,πιυ παλι στον μπραχαμι γνωρισαμε. Απορω ρε παιδες οτι αυτος σε αυτα τα χαλια διοικεΙ μια τεραστια Μητροπολη ίσως η μεγαλήτερη σε πλυθισμο στην Κυπρο ,και ηθελε ο καυμενούλης να γινει κσι . Αρχιεπισκοπος.Τα μπολια που με τοσο αφελεια υποστιριξε φαινεται πως εκαναν μεγαλη ζημια .Διοτι δεν ειναι δα και ουτε 70.Ομως το πιο μεγαλο θεμα δεν ειναι η σωματιτη του υγεια ολιο οι αγιοι μας και πατερες μας αρωστοι ησαν,το προβλημα ειναι η ε τυπ σιακή αλλαγή του νού του, αυτο το τι εγυρε ο νους του ,σε αυτο οφειλετε και τα μπεδεμενα που ακουμε.Ο θεος να τον λυπηθει.καλη μετανοια σε ολους μας.