Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

.ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ

Μπορεί να είναι απεικόνιση κείμενοΠέρα από την μετάλλαξη της ιδιοπροσωπίας μας, που συντελέστηκε μεθοδικά, πρέπει να αντιληφθούμε ότι ένα βαθύ κράτος των Αθηνών θέτει αναχώματα, εμπόδια στην Ανάσταση του Γένους μας. Πολλά χρόνια τωρα. Βημα- Βημα. Εκεί μέσα στα γρανάζια υπάρχει πολύ μικρόβιο που μισεί σαν τον διάλο το Λιβάνι ότι δίνει οξυγόνο σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο μας. Κυρίως μισεί την ορθόδοξη πίστη μας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το είδαμε σήμερα όπως και εκατοντάδες πιστοί, ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ Πενταπόλεως (στην ασημένια Λάρνακα του) να ανοιγοκλείνει τα μάτια του την ώρα της ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗΣ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 3 -9 - 2023

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2023/09/blog-post_3.html

* * *

Ο αληθινός Θεός της Εκκλησίας, βρίσκεται δίπλα και μαζί με τους ανθρώπους που τον δέχονται και τον πιστεύουν, στους δαιμονικούς καιρούς που ζούμε.

Δημήτριος Χρυσός είπε...

Ο Θεός μας έχει πάρει την κρισαρα και κοσκινιζει τον πλανήτη.
Μα φανερώνει το μίσος που έχουν εναντίον μας τα παιδιά του εξαποδητη αλλά και των ελληνόφωνων που κυβερνούν και κυβέρνησαν τον τόπο μας.
Παράλληλα εκθέτει τους πνευματικούς ταγούς και λειτουργούς του που σαν τον Ιούδα προσκοληθηκαν ψυχή και σώματι στην ύλη και γίναν οι γραμματείς και οι Φαρισαίοι του σήμερα.
Ο Κύριος εξήλθε Νικών ίνα Νικήσει και αλίμονο σε αυτούς που θα πέσουν στην κρίση του.
Μακάριο το μικρό του ποίμνιο που δια της δυνάμεως του Ιησού μας είναι προορισμένο να θριαμβεύσει.

Λευκή είπε...

Θέλω τήν πατρίδα μου πίσω, θέλω τίς ψυχές μας πού ύπουλα τίς κούρσεψαν πίσω, θέλω τό φώς τής ζωής πού μάς στέρησαν πίσω επίσης. Ποιός αλήθεια μπορεί να υπομείνει άλλο αυτήν τήν τραγική έλλειψη καί γιά πόσο άραγε ακόμη;