Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Δρ. Σουχαρίτ Μπάκντι: Πρέπει να απομακρυνθούμε από τον ΠΟΥ και να ξεσηκωθούμε ενωμένοι !

Οι απατεώνες Υγείας καί η Δυαρχία Θανάτου οφείλουν νά λογοδοτήσουν καί νά πληρώσουν, γιά τό θανατικό που σκορπούν εδώ καί αιώνες. Η Αλήθεια καιρός νά συνεργαστεί μέ τήν Ιστορία.
" 31 ῎Ελεγεν οὖν ὁ ᾿Ιησοῦς πρὸς τοὺς πεπιστευκότας αὐτῷ ᾿Ιουδαίους· ἐὰν ὑμεῖς μείνητε ἐν τῷ λόγῳ τῷ ἐμῷ, ἀληθῶς μαθηταί μού ἐστε, 32 καὶ γνώσεσθε τὴν ἀλήθειαν, καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς. " (Ιν. η')

Υστερόγραφο Αυτοί που τόν άκουσαν τότε, ήταν αυτοί που τόν είχαν πιστέψει και ψευδόμενοι, εξακολουθούν νά τον πιστεύουν ακόμη σήμερα, σπέρνοντας τόν θάνατο εδώ καί αιώνες. Η ώρα να πληρώσουν έρχεται.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φτάσαμε Μάιο 2023 και τα 2/3 των γραικύλων ακόμα μασκοφορεί οικειοθελώς στα ΜΜΜ -μικροί, μεγαλοι. Εννοείται ξένοι, λάθρο και τουρίστες δεν μασκοφορουν εδώ και 1 χρόνο στα ίδια ΜΜΜ.
Δεν είναι απλώς ο πιο φοβιτσιαρης λαός. Αποδεικνύεται ότι είναι ο πιο ψυχανώμαλος και εθελόδουλος λαός σε Βαλκάνια, Ευρώπη, ΗΠΑ.
Μέχρι και στις φουλ κορωνολαγνες-φιλελε-μπροοδευτικές πολιτείες της Ν.Υορκης και της Καλιφόρνια έχει πάψει η μασκοφορια απο τις αρχές του 2022.
Κι εσείς περιμένετε από ηλίθιους χεστες που φοβούνται τη σκιά τους να επιδείξουν γενναιότητα και αντίδραση. Περιμένετε μια μαγική αλλαγή μέσω των εκλογών...
Αυτή η χώρα δίκαια και νομοτελειακά θα περάσει στα χέρια ανθεκτικών, πατριαρχικών και δυναμικών αλλοφύλων(Βαλκάνιοι, ανατολικοευρωπαιοι, λαθρομουτζαχεντιν).
Ο σώζων εαυτόν σωθήτω.

Ανώνυμος είπε...

"Έτσι, δεν ήταν δύσκολο να αναπτυχθεί μια λατρευτική-φετιχιστική σχέση ανάμεσα στον φοβικό πολίτη και το σωτήριο αξεσουάρ του. Για τον νεοέλληνα ραγιά η μάσκα είναι η συνήθεια που έγινε λατρεία."
Σε αντίθεση με ό,τι ισχύει αλλού, στην Ελλάδα είναι πλέον τόσο συχνή η μασκοφορία, ακόμη και (ακριβέστερα: ιδίως!) εντός ιερών ναών, που δεν θα ήταν άστοχη υπερβολή να ισχυρισθούμε ότι:

Κανένας άλλος λαός δεν φοβήθηκε τον κορωνοϊό όσο ο ελληνικός.

Κανένας άλλος λαός δεν φοβήθηκε λιγότερο τον Θεό όσο ο ελληνικός.

Κανένας άλλος λαός δεν θεοποίησε τόσο πολύ την επιστήμη και την τεχνολογία όσο ο ελληνικός.

Κανένας άλλος λαός δεν πάσχει από τέτοια διανοητική μόλυνση όσο ο ελληνικός.
https://kvathiotis.substack.com/p/ed8

Ανώνυμος είπε...

"Ταξιδευοντας συχνα στο εξωτερικο, κ κατα τη διαρκεια του κορωνοιου, διαπιστωσα κι εγω πως μονο στην Ελλαδα η χρηση της μασκας τηρουνταν κ τηρειται με θρησκευτικη ευλαβεια. Σημερα, σε χωρες της Ευρωπης ελαχιστοι φορουν.Κ το φοβερο ειναι οτι στο ναο πολλοι ειναι μασκοφορεμενοι. Μολις βγουν κ πανε καφετερια οι μασκες πεφτουν. Προφανως ο χωρος της καφετεριας ειναι απολυτως ασφαλης ενω στην εκκλησια ειναι ολα μολυσμενα!!! Τι να πει κανεις, ποσο μακρυα απο το Θεο ειμαστε…"


https://tasthyras.wordpress.com/2023/04/20/%cf%88%ce%b7%cf%86%ce%b9%ce%b1%ce%ba%cf%8c-%cf%80%ce%b1%cf%83%cf%87%ce%b1%ce%bb%ce%b9%ce%bd%cf%8c-%cf%83%ce%bd%ce%b1%ce%ba-%ce%b7-%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%cf%8c%ce%bc%ce%b1%cf%83%ce%ba%ce%b1-%cf%89/#more-70286

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

ἔλα μωρέ κι ἐσύ...

κόψε κάτι...

...

μετάνοια εἴπαμε

ὄχι αυτομαστίγωση...

Ανώνυμος είπε...

Τι να κόψω;
Ποια μετανοια;
Ήρθε φίλος από τις ΗΠΑ προ ολίγων μηνών και σοκαρίστηκε από την κοβιντο-μασκολαγνεία αλλά και τον "μπροοδευτισμό-μοντερνισμό" στο ελλαδιστάν.
Το βίντεο είναι από το Μάρτιο σε πόλη της Αγγλίας. Αίθουσα ασφυκτικά γεμάτη με μεσήλικες και ηλικιωμένους. Βρείτε 1 μόνο μασκοφλώρο αν μπορείτε.
https://twitter.com/Nigel_Farage/status/1638164776814538754?s=20

Φαίνεται οι άθεοι και κοσμικοί Βρετανοί δε φοβούνται τόσο την ασθένεια και το θάνατο όσο οι "ορθοδοξοι" νεοραγιαδες. Οι Βρετανοί ξέρουν ότι το φίμωτρο όχι μόνο δεν προστατεύει αλλά καταστρέφει την υγεία, ενώ οι νεοραγιάδες το εχουν σα φυλακτό-πιπίλα, μήπως κρυώσουν και πνιγούν από τις μυξούλες.

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

...τὄχουμε το χάλι μας

σιγουρότατο ...καὶ μαῦρο...

ὅμως, ἔχοντας ζήσει κάμποσο
στὴν ...λατρεμένη μας τὴν δύση
(σὲ βορρᾶ καὶ νότο)

νομίζω πὼς τέτοια

..."ειδική περιποίηση"...

στὰ μυαλά τῶν ἀνθρώπων,

ἀπὸ τὸν ἡμερήσιο τύπο καὶ τὸ χαζοκούτι
ὄπως στήν πατρίδα μας

δὲν γίνεται πουθενά,

ἐξ' οὗ και ὁ ἀνυπόϕορος
ἐπ'ἐσχάτων ἡμερῶν
ἐκχυδα'ι'σμός μας...!

...

...ψυχραιμία λοιπόν
ἄχρι καιροῦ...!