Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

Προσοχη στις αθώες αντί συστημικές σελίδες ..που ειναι πουλημένες,στο χρήμα

Μια κραυγαλέα περίπτωση το pronews

Γιατί τελικά οι αποκλεισμοί των δεξιών κομμάτων από τις εκλογές ευνοούν τον ΣΥΡΙΖΑ 

Τελικά η βλακεία ή η σκοπιμότητα έχει γίνει κυρίαρχο μότο ακόμη και σε υποτιθεται αντί συστημικές ιστοσελίδες ,επειδή λέει αποκλειστήκαν τα κόμματα πατριωτικά («ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου», «ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ» και οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» του Νίκου Νικολόπουλου)

 οι απογοητευμένοι της Δεξιάς θα τιμωρήσουν τον Μητσοτάκη και θα ψηφίσουν Τσίριζα ..εδω

Μα βρε ανόητοι εκεί εξαντλείτε τον πατριωτικό χώρο; Και εκφράζει ο Ανθέλληνας Τσίπρας τους Πατριώτες;

ΣΥΡΙΖΑ: Γεροτζιάφας και Βουτυράκου δίνουν το στίγμα των ψηφοδελτίων - CNN.gr 

Γι αυτούς που εύκολα ξεχνούν ας θυμηθούμε τι έλεγε αυτό το φασιστοειδή λίγο καιρό πριν...φανταστείτε ο σύμβουλας τον γραικύλου Τσίπρα για την υγεία!

  Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΓΓεροτζ ιάφας σύμβουλος Τσίπρα <<Οριζόντιος εμβολιασμός πάνω από τα 12 έτη. Με ποινές αυστηρές. Δεν ξέρω αν θα είναι φορολογικά (τα πρόστιμα) ή αν θα γίνει η ζωή δύσκολη αυτών που δεν εμβολιάζονται. Πρέπει οι ποινές να είναι αυστηρές ώστε να μην δίνουν το περιθώριο να ξεφεύγει κάποιος ακόμα κι αν έχει την οικονομική δυνατότητα να το κάνει.Δεν κάνει μπορούμε να ανεχτούμε να τιναχτούν στον αέρα οι κοινωνίες μας επειδή ένα10%-20% αλητών, αντιεμβολιαστών ή ανοήτων έχει αποφασίσει να κάνει αυτό το πράγμα>>"

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ (και κατά το δυνατόν, προσεκτική) Ορθόδοξη Χριστιανική ΖΩΗ του κάθε ανθρώπου (ΟΧΙ ΜΟΝΟ "θεωρητικές" Ορθόδοξες Χριστιανικές ενασχολήσεις), ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΜΙΑ-ΚΑΜΙΑ-ΚΑΜΙΑ ελπίδα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν γνωρίζω εάν είναι συ.. η αντίσυστημική σελίδα το tromonews (προσωπικά τη λέω, πείραμα) αλλά με έκανες και γέλασα πραγματικά με τον χαρακτηρισμό.. “αθώες’..

Ανώνυμος είπε...

" φασιστοειδές "

Άρης Πέτρου είπε...

Λεφτά από λίστα Πέτσα δεν πήρε Τρελογιαννη..
Λέει πολλά αυτό..
Οι αντισυστημικοί πατριώτες δεν είναι και συνειδητοποιημένοι, ούτε πατάνε στους ιερούς ναούς για Θεία Λειτουργία, διότι υπάρχουν κι άθεοι, δωδεκαθεϊστές, χλιαροί κ.λπ.
Σκέψου με τα εμβόλια πόσοι πατριώτες τα έκαναν..
Οπότε, χωρίς κι εγώ προσωπικά να είμαι χαρούμενος, θεωρώ ότι αν κοπεί ο Ηλίας, αρκετοί όντως θα ρίξουν τους προδότες Ζαίους για να ξεφτιλιστούν μετά στη συγκυβέρνηση ή να τα κάνουν μπάχαλο πολιτικώς..
Σκέψου 2 κόμματα γύρω στο 25_27 και τα δύο..
Ω ρε γλέντια..
Αν είναι ο Ηλίας μέσα,, αλλάζει το έργο..
Οπότε, δες το σύστημα ποιόν κυνηγάει να δεις που κρύβεται η αλήθεια..