Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

Εκλογές 2023….. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ !!!

Μπορεί να είναι απεικόνιση
Θυμάστε όταν, όσοι, φωνάζαμε: Η Μακεδονία είναι Ελλάδα, οι «προοδευτικοί τάχα» μας έπνιγαν στα χημικά;
Θυμάστε όταν, όσοι, φωνάζαμε: απ΄τα κόκκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά....χαίρε ώ χαίρε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, οι «πατριώτες τάχα» μας λέγαν «ψεκασμένους», με το ζόρι να μπολιaστούμε και με κουρέλια στα μούτρα να φιμωθούμε;
Έλληνες εάν ξεχάσατε πως το υπέρτατο αγαθό για το οποίο πολέμησαν και πέθαναν οι πρόγονοί μας ήταν η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, τότε η «Υγeιονομiκή Δικτaτορia» θα σας ξαναεπισκεφτεί σύντομα με σκληρότερα μέτρα, είτε με τους «τάχα προοδευτικούς» κόκκινους, πορτοκαλί, πράσινους και ροζ, είτε με τους «τάχα πατριώτες» της «νέας δουλείας».
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ή ξαναψηφίστε αυτούς που εικονίζονται στην ανάρτησή μου στις 19 Φεβρουαρίου 2023 με τίτλο:
Το Μεγάλο μας «πολιτικό» Τσίρκο!!! Και θα δεις τι σου έχουν για μετά……
Αυτούς ντε, τους «γαλάζιους» που με πρόσχημα την «σιχαμένη επιστήμη» σου ρημάξανε την ψυχολογία, την οικονομία και την ζωή σου.
Αλλά και τους άλλους, όπου όλοι μαζί φορώντας επιδεικτικά το «βρακί στην μούρη» έδειχναν το τσιμπημένο μπρατσάκι τους για να σε πείσουν.
Θυμάστε ή μπάαααα;
Μόνο ένας πολιτικός στάθηκε όρθιος τότε που «ήταν όλα σκοτεινά γιατί τάσκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά» και είπε, «εγώ πειραματόζωο δεν γίνομαι, υποστηρίζω την ελευθερία βούλησης του καθενός» τότε που οι υπόλοιποι «προσκυνημένοι» τον χλεύαζαν, αυτοί τώρα δηλαδή οι «πολύχρωμοι» που ζητάνε την ψήφο σας ενώ επιθυμούν τον….«ψόφο» σας.
 
 Δρ. Νικόλαος Βρούσγος

19 σχόλια:

GeorGRE είπε...


-ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί έχουμε
πνευματική ευθύνη για
το ποιούς θα ψηφίσουμε
και τι θα πράξουν αν
τους δοθεί η ευκαιρία
μόνοι τους ή με άλλους
να κυβερνήσουν.

-Εε τότε να μήν πάω
να ψηφίσω, να έχω το
κεφάλι μου ήσυχο.

-ΟΧΙ να πας να ψηφίσεις
αλλά να μην το μετανοιώσεις.
Να ψηφίσεις έστω κι ένα
από τα μικρά κόμματα
και ας μην μπει στη Βουλή,
πρέπει να αποτυπωθεί
η ψήφος σου όποια κι αν είναι.
Διότι αυτούς θα τους βόλευε
εσύ που διαφωνείς μαζί τους
να μην ψηφίσεις.

-Να ψηφίσω τότε αυτούς που
δεν θέλουν... έτσι από
αντίδραση εθνικιστές,
κομμουνιστές...

-Αντιδραστική ψήφος είναι
η ψήφος σε όποιον σίγουρα
δεν θα κάνει... κωλοτούμπα
και έχει τον Χριστό μέσα του.
Μόνο να ανέβει κάποιος στη
Βουλή και να ομολογήσει
Χριστό, ζώντας ο ίδιος
εν Χριστώ... τους έκαψε.
Τί λέει πχ ο Χριστός για αυτό
το θέμα;;;
Αυτό να πράξουμε.

ΚΑΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ









ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Καλή κι Εὐλογημένη!

...

καὶ καλή λευτεριά...!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν πιστεύω ότι αξίζει κάτι καλύτερο, ο σημερινός λαός που ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ τα δικά του φυσικά παιδιά με τις εκτρώσεις, που ΔΕΧΕΤΑΙ την αφύσικη και φοβερή διαστροφή της ομοφυλίας και πολλά άλλα αφύσικα και σατανικά...

Ό,τι "σπέρνει" ο λαός, αυτό και "θερίζει".

Αυτός ο λαός (και οι άλλοι λαοί) θα παιδαγωγηθεί μέσα από τις διάφορες σκληρές θλίψεις.

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω να υπάρχει άλλη επιλογή εκτός από το παρακάτω κόμμα ⬇️

https://nikh.gr/

Ανώνυμος είπε...

Να μας πει ο δάσκαλος την γνώμη του για τα εμβόλια τους ανεμβολιαστους υγειονομικους και για το κλείσιμο των εκκλησιών.Γιατι ακούγονται διαφορά.Και να μας πει αν είναι εμβολιασμενος.
Καλος ο Νατσιος στα λογια ...Για οσους ενδιαφερονται ποιες ειναι οι θεσεις του για ολη την παρανοια της πανδημίας ενω αυτη συνεβαινε... ➡️Τι είχε απαντήσει σε ερώτηση φιλων μου στην Πρεβεζα οταν τον ρωτησαν. "Δεν θα γινουμε αντιεμβολιαστικο κινημα" και "εμενα ο πνευματικος μου, μου είπε να κανω οτι με φωτισει ο Θεος".
Επισης να σας στείλω τις ομιλιες του οταν εκανε περιοδεία στην Ελλάδα, τον Σεπτέμβριο του 21, που μολις ειχαν βγει σε αναστολή οι υγειονομικοι, που οχι μονο δεν αναφερει απολυτως ΤΙΠΟΤΑ για την αναστολη των υγειονομικών αλλα δεν κανει ουτε μια μνεία για κανένα απολύτως θέμα της πανδημίας. Υπάρχουν στο youtube αυτα τα βιντεο.
Ο,τι γραφτηκε γραφτηκε και ειπωθηκε κατοπιν εορτης. Δεν βοηθησε καθολου επι της ουσιας τους υγειονομικούς σε αναστολη. Το ξερω γιατι με αφορα. Αντιθέτως το δίκτυο Ελληνισμού μοιρασε 100.000 ευρω σε υγειονομικούς

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Και στην γάτα καλήμερα και στον σκύλο μπουρζουάρ είναι οι της Νίκης ,δυστυχώς και νομίζουμε θα μείνουν εκτός βουλής εκτός εάν συνασπιστούν με άλλες πατριωτικές δυνάμεις Στο ερώτημα γιατί δεν το κάνουν νομίζουν ότι είναι "μοναδικοί '!Για γέλια και για κλάματα ..

Τατιάνα Γιαννοπούλου είπε...

Τότε, ποια άλλη πολιτική επιλογή προτείνει ο πολύ αγαπητός μας ιστολόγος? ρωτάμε με ειλικρινή απορία σε αυτό το αδιέξοδο. Αν γνωρίζετε κάποιον άλλον της προκοπής, πρέπει να τον υποδείξετε και στους λοιπούς.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι όπως βλέπω τα σχόλια πάμε για μαζικό αφανισμό...

Καληνύχτα σας.

🔞🔞🔞

Ανώνυμος είπε...

Καλά θα κάνεις τρελογιάννη να έχεις έτοιμη την 5άστερη σπηλιά σου στο βουνό γιατί θα σου χρειαστεί σίγουρα.

Στα λόγια είμαστε εύκολοι και στα παραμύθια της Χαλιμάς.

Για να μας δω στα δύσκολα,
ΑΝΤΕ ΝΤΕ.!

Τατιάνα Γιαννοπούλου είπε...

Και στα δύσκολα, 3 χρόνια, τον είδαμε τον τρελογιάννη. ΠΑΛΙΚΑΡΙ. Ούτε και τα λόγια του ήταν εύκολα, γιατί πολύ λίγοι τα έλεγαν ομοίως. Γιαυτό τώρα του ζητάμε τη θαρραλέα γνώμη του. Μην τον πειράζετε...

Ανώνυμος είπε...

Νονιζω οσοι παρακολουθουμε εδω γνωριζουμε τι πρεπει να πραξουμε και σιγουρα δεν ειναι η ομαδα της νικης..βαλτε το μυαλο σας να σκεφτει!

Ανώνυμος είπε...

Τελειώσαμε σαν έθνος...

Δεν πρόκειται να σου απαντήσει ο ιστολογος.

Αυτοί είμαστε.

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

7 Απριλίου 2023 στις 11:27 μ.μ Αγαπητή Τατιάνα ,φυσικά και έχουμε ξεκάθαρη πλέον εικόνα για τα προτεινόμενα σχήματα στο λεγόμενο πατριωτικό χώρο και θα εκφράσουμε την θέση μας σε κάποια χρονική στιγμή.Θα θέλαμε να μυρίζουν λίγο Ελλάδα να μην ειναι αιθεροβάμονες να σέβονται την Ορθόδοξη πίστη ως συνδετικό κρίκο αυτού του ευλογημένου τόπου ,να μην ειναι υπερόπτες ,υποκριτές και μουλωχτοί να έχουν κυρίως δείξει δείγματα γραφής σαφή και ξεκάθαρα στον φασισμό που ζήσαμε για 3 χρόνια(όχι ήξεις αφήξεις) και να έχουν ικανά στελέχη να αντεπεξέλθουν στην πονηρία του πολιτικού σάπιου συστήματος ...Υπομονή λοιπόν .

Τατιάνα Γιαννοπούλου είπε...

Όλοι μας σε αυτό το ιστολόγιο θέλουμε ακριβώς τα ίδια. Μακάρι να μας φωτίσει ο Θεός να τα βρούμε... Όλες οι προτάσεις, καλοδεχούμενες.

Ανώνυμος είπε...

Καλά, πες το μας το κόμμα μετά τις εκλογές...

π.Θεωνάς Κουμγιουτζίδης είπε...

Ανώνυμος: Ειναι ανέκδοτο γελοιο να περιμενεις απο ενα ιστολόγιο να σου πει τι θα ψηφίσεις;;

Ελεος πια εκτος παιζει ναμαστε καποιο τρολακι..

Οσοι εχουμε νου και τα ματια ανοικτα ακουμε διαβαζουμε βλεπουμε ,ακομη και εδω ο προσανατολισμος ειναι σαφής.Είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε τα αυτονόητα;

Ανώνυμος είπε...

Μετά τις εκλογές είπαμε να μας το πείτε το κόμμα.

Τα κάστανα από την φωτιά θα τα βγάλει ο διάολος , είπα να μην το πω αλλά ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε εισαι ανισόρροπος ή Μαλάκας;;

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Ανώνυμος Ο/Η 8 Απριλίου 2023 στις 8:25 μ.μ.
Αυτός ο τύπος ανθρώπου που δήθεν ρωτάει γι να μάθει, εκφράζει τον μίζερο Νεοέλληνα που τα τελευταία χρόνια έχει ανακαλύψει και την πίστη με τα κομποσκοίνια και τους Γεροντάδες.Δεν τον ευχαριστεί τίποτα και είναι σαν την μύγα μονίμως στα σκατά..!Οι κοσμικοί χαρακτηρίζουν αυτούς τους τύπους ως Μαλάκες ..και μεις υιοθετούμε την γνώμη τους με άλλη έννοια